За тези, които четат любовни романи № 45

• 63 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцето на един мъж...
И моята е хартиена. От гледна точка и на двамата се развива. Доста е интересна и напрегната. И те кара да се замислиш, колко сме открити ние хората и понякога как споделяме повече от необходимото.

# 136
  • Враца
Някой с отзиви за този дует - https://www.goodreads.com/series/328693-the-klutch-duet
Видях, че го има издаден и на български.

Не съм я засичала по книжарниците, кое издателство я издава на български?
Може и да е фен превод, защото я мернах в сайт за сваляне.

# 137
  • Варна
Рискът съм я чела няколко пъти на английски  и сега я чета на български Simple Smile
Самоличност на Робъртс -само гледната точка на героинята ли дава?
На психаря също.

# 138
От тази серия е само една -Преследването. Иначе,да. Можеш.Книгите са отделни

Също толкова тъпа ли е като ,, Преследването '' .
Първата поредица най  ми влезе под кожата .

ПС : Не разбирам защо почти винаги първите книги са най - хубави . После като вземат да издават още стават от тъпи по - тъпи .

# 139
Алиса, на мен цялата серия ми е много слаба, но от всички май само "Рискът" ми се стори горе долу добре. Иначе от поредицата за униформите на автора, веднъж попаднах на книга 9 и ми хареса. Другите не съм ги подхващала, но може да им метнеш едно око.

# 140
И на мен "Рискът ми върви бавно.  Повече от средата минах и още не ме заинтригува.

# 141
# 142
Момичета, идвам малко след като приключих “Всичко, което оставихме недовършено” от Ребека Ярос. Хареса ми доста, едната сюжетна линия беше проследяване на любовта между двама души по време на ВСВ и логично имаше драма, но беше супер въздействащо за мен. Има си от всичко книгата и определено я препоръчвам.

# 143
  • В къщурката на хълма на феите
milenaka много ти благодаря, че сподели за книгата на Нора .. отдавна не бях чела толкова хубава книга и така леко да ми върви. Супер приятно си изкарах!

# 144
Направих Ви Кийланд маратон. Поканата, Егоцентрик, Красива грешка и Проектът за има-няма седмица. Само Проектът не ми хареса особено.

# 145
Проектът го зарязах ...не ми вървеше нещо..

# 146
И аз чета Ви Кийланд за първи път. Не знам защо отлагах досега. Прочетох "Проектът" и ми хареса. Затова дадох шанс и на "Обяснение в омраза". Засега също ми харесва, но съм на половината книга.

# 147
# 148
Блажев се е активизирал. Заговорихме се на Алеята и каза, че изчиства любовните романи до края на годината или началото на следващата. Така че очаквам и Шен съвсем скоро Heart Eyes

# 149
  • Бургас
Коя книга на Шен?

Общи условия

Активация на акаунт