За тези, които четат любовни романи № 45

• 63 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Блажев се е активизирал. Заговорихме се на Алеята и каза, че изчиства любовните романи до края на годината или началото на следващата. Така че очаквам и Шен съвсем скоро Heart Eyes

Тая книга за кого е ?

# 151
  • Бургас
Играта е за Хънтър

# 152
Иии понеже съм на плаж по цял ден 😁 успявам да отмятам книгите за часове. Прочетох “Да обичаш Джейсън Торн” и съм дала 1.5*. Хич не обичам тъпи главни героини, които само припадат по някой си. Никаква дълбочина в нищо, скучни диалози иии за плажа ставаше, но толкоз. Чудя се с какво да продължа и не мога да избера измежду 152те файла на киндъла, та ако нещо много ви е впечатлило, давайте😀

# 153
Аз чета ,, Изборът '' на Спаркс . Започнах я ей така , но започва да ми харесва . Тук момчето си пада по - момичето , а не както в повечето книги момичето хлътва по момчето . Някак си по необикновена история . От началото ми беше тъпичка , но с напредването нещата се промениха .

ПС : Много мразя книги с дълги глави или без глави . Сякаш тия с малките глави ги чета по - бързо от тия с големите или така ми се струва .

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 09:14 от alisa212

# 154
  • Бургас
Мога ли да взема ел.книгата в самолета в ръчния багаж?

# 155
Мога ли да взема ел.книгата в самолета в ръчния багаж?
Без никакъв проблем, хубаво изкарване Flowers Four Leaf Clover

# 156
  • Бургас
О,супер. Мерси Simple Smile
Че опцията на хартия не ми беше много на сърце -от тия с дългите рокли Wink

# 157
В плана на Сиела е Beautiful graves. Ако вземе да изкара нещо друго (например следващата книга от Sinners of Saint) би било чудесно Joy

# 158
Прочетох Хартуел най-накрая. Много бавно ми вървяха, но не ми се оставяха, че ми беше любопитно как ще се влюбят. Определено първата ми се стори най-слаба от поредицата. Сега мисля да се върна на поредицата Американска лейди, че съм я зарязала. Отделно слушам и Отчаяни Херцогини. Сега почвам 4-та книга. Ами добре, че я слушам, нямаше да имам нерви да ги чета.

# 159
  • в сърцето на един мъж...
Ох, нещо да препоръчате увлекателно от по-романтичните? Изпаднала съм нещо в читателска дупка след Нора

# 160
Иии понеже съм на плаж по цял ден 😁 успявам да отмятам книгите за часове. Прочетох “Да обичаш Джейсън Торн” и съм дала 1.5*. Хич не обичам тъпи главни героини, които само припадат по някой си. Никаква дълбочина в нищо, скучни диалози иии за плажа ставаше, но толкоз. Чудя се с какво да продължа и не мога да избера измежду 152те файла на киндъла, та ако нещо много ви е впечатлило, давайте😀

Трилогията на Шен- Вишъс, Ракъс и Скандален

# 161
Блсгодаря за препоръките, но всичко, което е излезнало на български от Шен, е прочетено. 😊 Захванах “Идол” и сигурно утре ще продължа с “Мениджърът”.

# 162
  • Бургас
Моля те ,недей Simple Smile
Кажи какви други опции имаш

# 163
Лина, направо с голямата секира 😂 Ама някой тук ги беше препоръчвал преди време или аз пак не съм разбрала 😁
Значи имам много - Любов от втори поглед, Рискът и Преследването на Ел Кенеди, но предната серия не ми хареса, на Сара Джио няколко и другите не ги помня, защото реално са 152😀

# 164
Лина, направо с голямата секира 😂 Ама някой тук ги беше препоръчвал преди време или аз пак не съм разбрала 😁
Значи имам много - Любов от втори поглед, Рискът и Преследването на Ел Кенеди, но предната серия не ми хареса, на Сара Джио няколко и другите не ги помня, защото реално са 152😀

Ел Кенеди много ме разочарова и особено книгата й Рискът. Стигнах с мъка до 39 страница и я заразях

Общи условия

Активация на акаунт