За тези, които четат любовни романи № 45

• 63 484
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Аз харесвам всички на Сара Джио.
"Любов от втори поглед доста ми хареса". А на Ел Кенеди нищо не съм чела.

# 166
Аз чета ,, Изборът '' на Хувър . Започнах я ей така , но започва да ми харесва . Тук момчето си пада по - момичето , а не както в повечето книги момичето хлътва по момчето . Някак си по необикновена история . От началото ми беше тъпичка , но с напредването нещата се промениха .

ПС : Много мразя книги с дълги глави или без глави . Сякаш тия с малките глави ги чета по - бързо от тия с големите или така ми се струва .
Това коя книга е? На Колийн Хувър ли?

# 167
Здравейте!
Приключих поредиците Оff campus и Briar U на Ел Кенеди наскоро. Можете ли да ми предложите подобна поредица или книга?
Благодаря

# 168
Аз чета ,, Изборът '' на Хувър . Започнах я ей така , но започва да ми харесва . Тук момчето си пада по - момичето , а не както в повечето книги момичето хлътва по момчето . Някак си по необикновена история . От началото ми беше тъпичка , но с напредването нещата се промениха .

ПС : Много мразя книги с дълги глави или без глави . Сякаш тия с малките глави ги чета по - бързо от тия с големите или така ми се струва .
Това коя книга е? На Колийн Хувър ли?

Да де обърках . Извинявам се . Поправих се . Снощи така ме завладя , че я четох до посред нощите . Викам си още една глава и си лягам . После айде още една и я завърших . Поплаках си малко на края . Много хубава книга за една много силна любов, верни приятели , страдание , и с неочакван край .
Ако имах 10 ръце щях да я препоръчам и с 10 - те . Много ми хареса. Прекрасна сълзлива история .

ПС : Четох я в ел. вариант , който иска мога да му я пратя . Обаче ще си я взема на хартия .

# 169
  • Бургас
Аз пък много харесвам Рискът. Чела съм го и на английски и на български.
На Сара Джон не съм чела абсолютно нещо. Някак скучни ми се струват.
Идол -става. Мениджърът-не

# 170
Здравейте , прикачила съм книгата на Никълъс Спаркс - Изборът , която коментирах по - горе . Книгата може да намерите в ,, Търся електронна книга - 44'' . № 310 Ако не е проблем мога да я кача и тук .

# 171
Вчера започнах да чета ,, Да обичаш Джейсън Торн '' на Елла Мейс .
Вече съм почти до половината . Толкова приятна и лека книжка , а така се смея с Луси и Олив. Луси е голяма дивачка .

# 172
  • в сърцето на един мъж...
Вече съм почти до половината . Толкова приятна и лека книжка , а така се смея с Луси и Олив. Луси е голяма дивачка .

И на мен ми беше приятна. Бих искала да прочета и книгата за Луси, обаче я няма електронна

# 173
  • Бургас
Аз пък поръчах Самоличност на Нора Робъртс сед като я похвалихте тук и утре я започвам.

Луси и Олив чакат ред.

# 174

И на мен ми беше приятна. Бих искала да прочета и книгата за Луси, обаче я няма електронна

Няма я още да , но ще изчакам малко и ако не я пуснат електронно ще си я взема със сигурност .
Олив и тя едни ги ръси . Така и не се наспа защото Луси все я събужда .
ПС : Ще я дочета през уикенда . Остават ми още 12 книги  от предизвикателството в ГД , а има 3 месеца до края на годината . До година повече .

# 175
  • Бургас
Кои са тези Луси и Олив? Нищо пропуснах явно?
Кой попита за подобни на Off campus  и Briar серии? Може да прочете книгите за семейство Роял? Не са за хокей, но Ел Кенеди е съавтор на поредицата.Харесват ми.
Ана Хуанг започна да пуска въдички за новата книга, но не казва нищо интересно
Скрит текст:
Рина Кент пък пусна въпроси на историята  си във ФБ
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 11:42 от lina_bs

# 176
Кой попита за подобни на Off campus  и Briar серии? Може да прочете книгите за семейство Роял? Не са за хокей, но Ел Кенеди е съавтор на поредицата.Харесват ми.
Скрит текст:
Скрит текст:

Героини от ,, Да обичаш Джейсън Торн '' . Двете са най - добри приятелки .
Семейство Роял го има в Рулит. И аз му се каня .

Тая Ана Хуанг не знам дали да я почвам . Струва ли си ?

# 177
Скрит текст:
Скрит текст:

Героини от ,, Да обичаш Джейсън Торн '' . Двете са най - добри приятелки .
Семейство Роял го има в Рулит. И аз му се каня .

Тая Ана Хуанг не знам дали да я почвам . Струва ли си ?
Ами аз съм й фен принципно ( на Хуанг) , а пък "Кралете на греха" поредицата направо мога да я препоръчам с чиста съвест.

# 178
И аз харесвам Ана Хуанг. Бих я препоръчала, но Рина Кент ми е по-любима.

# 179
  • София
Скрит текст:
Моля те ,недей Simple Smile
Кажи какви други опции имаш
Лина, направо с голямата секира 😂 Ама някой тук ги беше препоръчвал преди време или аз пак не съм разбрала 😁
Значи имам много - Любов от втори поглед, Рискът и Преследването на Ел Кенеди, но предната серия не ми хареса, на Сара Джио няколко и другите не ги помня, защото реално са 152😀

Ел Кенеди много ме разочарова и особено книгата й Рискът. Стигнах с мъка до 39 страница и я заразях
Аз съм на 71 страница и още чакам да дойде интересното. И на мен ми допада Ана Хуанг

Общи условия

Активация на акаунт