За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
В ebookhunter ли ще я има книгата на Ел?

# 436
  • Бургас
В ebookhunter ли ще я има книгата на Ел?
Сигурно

# 437
  • В къщурката на хълма на феите
Еха, много положителни коментари за това Четвърто крило. Последното фентъзи, което си купих беше преди повече от 10 години и беше Братството. Оттогава само тях съм препрочитала. И сега направо ме запалихте да пробвам при все, че отдавна изобщо не ме влекат. Следващата книга ще е тя със сигурност и ще се включа и аз с една обратна оценка.
Последното фентъзи, което си купих беше Братството и само него съм препрочитала по няколко пъти Simple Smile

Освен Четвърто крило, другите книги, които успях да тръшна за тези няколко дни са:

Всичко, което оставихме недовършено - Ребека Ярос - уникална беше! Развръзката изобщо не я очаквах! Твърда 10ка е и тази книга. Ако всичките книги на авторката са от тази категория - леле, мале! Heart

Играта - Ел Кенеди - приятна беше за четене, бързо вървеше, за щастие без излишна драма, че хич не съм фен на прекаленото драматизиране.

Упование - Пенелъпи Дъглас - БОЖЕ, КАКВО ПРОЧЕТОХА ОЧИТЕ МИ?!?!!??!

# 438
Аз прочетох уикенда "Чета те като книга" и много ми хареса. Много мила и затрогваща книга за решенията, които взимаме и последствията от тях; какво сме готови да направим за близките ни и превъзмогването на травмите, които ни остават след загубата на родител... Препоръчвам я, не е банална.
Вчера започнах "Упование", но съм до никъде все още, не ме е запалила засега, както другите на Пенелъпи Дъглас, но ще си дочета, сигурно до утре ще е готова. Grinning Малко ме плашат словата на mecani Grinning

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 19:09 от Sugarchen

# 439
  • Бургас

Ами те предупредиха момичетата Simple Smile

Освен това Дъглас е пуснала инфо,че догодина ще издава книга с име Five Brothers. Не ми се мисли какъв тюрлю гювеч ще е Wink

# 440
Не разбирам какво толкова възмутително има в "Упование" на Пенелъпито. Не е като никога да не сме чували за жена, която е "забила" двама братя. А тройките напоследък, гледам, са модерни в жанра.
Тиърнън няма кръвна връзка с никого от тримата мъже, така че пуританството е излишно.

Роман, като роман. Да, по-разкрепостен, но... За мен беше по-възмутително правенето на секс в църква, което на два пъти се случваше в Devil's Night.

# 441
  • София

.....

Всичко, което оставихме недовършено - Ребека Ярос - уникална беше! Развръзката изобщо не я очаквах! Твърда 10ка е и тази книга. Ако всичките книги на авторката са от тази категория - леле, мале! Heart   ....

И аз изключително много я харесах. Много интересна книга, с интригуващи истории и обрати.

Аз започнах да слуша в Сторител серията Кросфайър. След първата книга не знам дали ще продължа с другите, защото някак не виждам какво развитие ще има в персонажите и историята, но пък следващите книги са с високи оценки и може и да им дам шанс.

Също в Сторител попаднах на Лолес (Без милост, Разплата и Отмъщение). Любовната линия беше малко плоска и повтаряща се, но пък основната история много ми хареса, беше заплетена до края.

Тези дни прочетох "Every Summer After" и доста ми допадна. Романтична и нежна е.

# 442
И аз харесах поредицата за братята Лолес, не бяха лигави книги и затова ми допаднаха. 😀
“Всичко, което оставихме недовършено” също е една от най-хубавите, с които се срещнах тази година. 😊

# 443
  • Euskal Herria
Аз започнах да слуша в Сторител серията Кросфайър. След първата книга не знам дали ще продължа с другите, защото някак не виждам какво развитие ще има в персонажите и историята, но пък следващите книги са с високи оценки и може и да им дам шанс.
Аз харесвам серията. Една от малкото, за които съм съгласна, че Дей не остави само трите книги, както първоначално е била планирала.  Реално в четвърта и пета се доразвиха и образи, и сюжет, дори леко неочакван финал. Героите се споменават бегло и в една друга книга на авторката - "Пеперуда в леда", без да имат някакво участие. Един вид - животът им след години.

Жалко, че "Всичко, което оставихме недовършено" я няма в електронен вариант. Бих си я купила.

# 444

Ами те предупредиха момичетата Simple Smile

оооо знам, че предупредиха, аз точно по тази причина я купих, защото никога не съм чела нещо такова и бях любопитна Grinning Коментарът ми изобщо не е негативен и не трябва да се приема като такъв. Прочетох книгата, защото изследвах, докъде биха могли да се разпрострат читателските ми интереси. Трябва ми време да осмисля и да напиша по-обоснован отговор на въпроса дали ми хареса или не, защото книгата не се изчерпва само до факта, кой с кого/кои е спал.

Освен това Дъглас е пуснала инфо,че догодина ще издава книга с име Five Brothers. Не ми се мисли какъв тюрлю гювеч ще е Wink

Туй вероятно ще ми трябва нещо по-силно от вода, за да го прочета Grinning

# 445
Момичета, дали може да споделите сайтове от които могат да се теглят безплатно книги на английски език?

# 446
  • София
Тези в първи пост...

# 447
  • Бургас
Libgen , ebookhunter
Започвам Ел Кенеди Wink

# 448
  • Варна

Как бихте реагирали, ако се събудите в хотелската си стая, а огромен непознат мъж се къпе в банята? Да, наистина няма нищо малко у Брок Уинтроп...

Кашата е забъркана и дори не е по моя вина, но най-намръщеният мъж, когото съм срещала, решава да вземе нещата в свои ръце и се озоваваме на нещо като среща.

О, историята става още по-пикантна и нещата между нас се разгорещяват толкова, че месеци по-късно все още си мисля за мега горещите му целувки под звездите.

А съдбата нанася поредния си удар! Не мислех, че ще го видя отново. Не и на новата ми отвратителна работа, от която отчаяно се нуждая. Но тогава се сблъсквам с него – буквално – и разбирам, че той е капризният милиардер и изпълнителен директор на компанията...

Направо изперквам, а той не спира да ми хвърля буреносни погледи. Можеш да режеш напрежението с нож... Опитвам просто да си върша работата без да обръщам внимание на дръпнатото му държание, ала напразно.

Но какво е по-зле от една объркваща среща с влудяващия те шеф? Още една такава среща... Е, някой трябва да научи господин Намръщен да се усмихва!

Никол Сноу е автор на бестселъри в класациите на Wall Street Journal и USA Today. Продадени са над милион копия от нейните романи. Известна е на българските читатели с „Предложението“ и „Предизвиквам те“.

# 449
това някой чел ли го е вече на английски? ще го купуваме ли?

Общи условия

Активация на акаунт