За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Аз пък на Hunting Adeline много се чудя. Да я чета ли, да я чакам ли? Или съвсем да я отписвам

Заради коментари в темата съм я отписала.

ОЧАКВАЙТЕ НА 12.12.2023

Поколение преди Бриджъртън имаше семейство Роуксби...

Понякога откриваш любовта на най-неочакваното място... Но това не е един от тези случаи.

Всички очакват Били Бриджъртън да се омъжи за един от братята Роуксби. Двете семейства са съседи от столетия и като дете Били е лудувала с Едуард и Андрю. Който и да е от двамата, би бил чудесен съп­руг за нея… някой ден.

Понякога се влюбваш точно в човека, в когото мислиш, че трябва... Или пък не.

Има само един Роуксби, когото Били не харесва, и това е Джордж. Той може да е най-големият и да е наследник на титлата, но е арогантен, дразнещ и тя е сигурна, че той я ненавижда. Което напълно я устройва, тъй като тя също не може да го понася.

А понякога съдбата има странно чувство за хумор...

Защото, когато Джордж спасява Били при инцидент, вместо обичайните словесни престрелки между тях започват да прехвърчат друг тип искри...

# 601
И аз я отписах. В тази връзка искам да изкажа възмущение от "Tears of Tess" - Pepper Winters. Трудно я завърших и нямам желание да чета поредицата.
Нищо, че главната ми хареса с желание за свобода и вътрешна сила, ми е трудно да приема всичко случващо се в книгата.

# 602
Купих си "Срещата - Никол Сноу" мислейки , че ще е хубава, но уви не става. Досега не ми се беше случвало да се "мъча" да прочета книга, обикновено за 2-3 дни съм приключила, а тази повече от седмица и още не съм. И главната героиня нещо ме дразни уж го обича, пък се дърпа и сърди. Определено е нещо което не бих прочела отново.

# 603
  • Бургас
Явно на тази авторка всичките и героини са някакви кривундели.

# 604
  • Враца
Аз съм се заредила с мафиотски четива, явно така ще завърша годината Simple Smile
Завърших Unholy Vows - доста дарк си беше, чудя се за колко да я оценя и дали да я препоръчам.

Сега започнах Dom - за момента много приятно четиво, но и тук пише, че е дарк, та в очакване съм колко се лъжа. Има невероятна химия между двамата герои, като героинята е пухкавелка, а Дом е целият в татуировки.

# 605
  • Бургас
Нищо дарк няма. Много ми хареса. И първата от серията съм чела ,но за Дом е по-добра
И аз съм на мафиотска вълна Simple Smile , но до Unholy vows не съм стигнала. Иначе ми е в списъка

# 606
  • Бургас
Пуснаха Рина Кент .
Яна, забавляваш ли се с Коля? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 607
Пуснаха Рина Кент .
Яна, забавляваш ли се с Коля? Stuck Out Tongue Winking Eye

Коя книга на Рина Кент ?

# 608
  • Бургас
На английски God of fury

# 609
  • Бургас
Лина, съвсем съм в началото. Забавлявам се е Коля, разбрах символиката на "цветето лотус", обаче бялата маска си е все така загадка. Мислех си, че Бран си е съвсем осъзнат гей, пък той... Подозирам някакви неща загатнати в историята на брат му.

# 610
  • Бургас
И аз съм съвсем в началото,  че снощи довършвах друга книга. Той Бран май не е много наясно какъв е, що е.
Бялата маска ще се разбере кой е, даже има предположения че е Вон. Кой е тоя Вон, че не мога да стопля?
Историята на Ели и Ава е обявена за август  2024. Тъкмо да забравя на всички историите
В ФБ групата на Сиела под поста за империята на Дани и Никол тече дискусия коя да е следващата серия на Рина за превод.Може да се включите

# 611
  • Велико Търново
Здравейте, тази книга за Бран поредица ли е ? 🙂
Аз нямам много време да чета, че съм с две малки диванета, но пък в свободното си време се разпускам с някоя книжка .

# 612
  • Бургас
Да, пета книга от Legacy of Gods. Но ,книгите могат да се четат отделно.

# 613
  • Бургас
Да, пета книга от Legacy of Gods. Но ,книгите могат да се четат отделно.
И книгата е ММ /мъж-мъж/ Първата ми такава книга е, за сега не ми пречи.
Скрит текст:
Не бях сигурна дали ще възприема еротичните сцени, малко ме скандализра, пък още не са "по същество"
Обаче Нико е такъв дразнител, много ме кефи. Голям дивак.

# 614
  • Враца
Ау, нови читатели на на ММ, харесва ми Simple Smile
Довършвам си Dom, героинята ми идва в малко повече, но си има своите причини. А Дом, ах Дом, много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт