Блясък в очите и сбъдване на мечтите.../22.01.-28.01/

• 14 674
  • 425
  •   1
Отговори
# 135
ro6ko: Благодаря за поздравленията!!!
Добре, че дойде да им надърпаш ушите на калпазанките, че нещо не слушат!!!
Ето ти мнооооооого  newsm62  love001  и бързо се оправяй, че да се залавяте на работа  Wink

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 10:22 от DesiT

# 136
  • София
здравейте момичета
честито на виделия две чертички,стискам ви палци всичко да е наред:)))
Аз прихванах от мъника и сега съм болна:((((тоя грип е ужасен.И сега се чудя ако евентуално съм бременна какво мога да пия сега,че цялата съм схваната и май имам темепрратура.....много гадно.

# 137
Здравейте момичета  newsm51
cherry_spa, много хубаво кафенце, благодаря  Hug
Ей, Goldie, от няколко дни наистина си за бой, бива ли такива работи, хайде, довечера да се сдобрите  luvbed,  1dating
titinka, честито мила, много се радвам за теб  Hug!
Момичета, аз снощи си направих тест, и познайте  EFP, не смея да се зарадвам още, след няколко дни ще отида на лекар, за да го потвърди  Praynig  Praynig  Praynig  Казах на мъжа ми, не можете да си представите как реагира в първия момент, пита ме от къде съм разбрала  newsm78, ами от къде - гадая по звездите  Mr. Green, ех, романтика Mr. Green , после се зарадва естествено, но първия път като разбра че съм бременна беше малък национален празник newsm44 .
Дано с titinka повлечем крак и до края на седмицата още някой да се похвали  smile3525

# 138
Момичета, не съм в ред.
Този месец решихме с мъжо да започваме с опитите за бебе, като аз си мислех, че ще отнеме няколко месеца и просто не се пазим толкова. Дори фолиевата киселина започнах да я пия от вчера.
Е да, обаче ми е много лошо, страшно ме болят яйчниците, и непрекъснато едно такова ми се повдига отвътре.
Не е възможно да е от фолиевата, нали? Възможно ли е да по самовнушение, да си търся признаци, дето ги нямам?
Съжалявам за глупавите въпроси, но малко ми е странно в момента, и не се бях презапасила с информация, и имам нужда от приятел!

# 139
Момичета, аз снощи си направих тест, и познайте  EFP, не смея да се зарадвам още, след няколко дни ще отида на лекар,
Ах ти лошотия такава - щеше да ми пишеш, и аз вися цяла вечер smile3516
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green - майтапя се естествено. ЧЕСТИТО МИЛА ВЕНИТИ- знаех резултата преди да си го написала Hug
Желая ти спокойни мигове с растящия в теб живот!!! Heart Eyes
Титинка- дойде най- сетне и твоя ред - много се радвам - ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО !
А на Голди искам в ефир да и кажа- ЖЕНО - КОГА ТИ Е  БИЛ ЦИКЪЛА 32 ДНИ - ТОВА НЕ ТИ ЛИ ГОВОРИ НЕЩО, Я ДА ХУКВАШ КЪМ АПТЕКАТА, ДА ВЗИМАШ ЕДИН ШУЪР ЧЕК , ДА ВИДИШ ДВЕТЕ ЧЕРТИЧКИ, ДА МИ СЕ ОБАДИШ ДА МЕ ЗАРАДВАШ , ДА КАЖЕШ НА МЪЖО  ЧЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЩАСТЛИВЕЦ НА СВЕТА И КАТО СПОЛУЧИЛА МАМА ДА МИРНЕШ НАЙ-НАКРАЯ И ДА ПРЕСТАНЕШ С ТЕЗИ ТВОИ ГЛУПАВИ МИСЛИ!!! ЦЕЛУВАМ ТЕ!

# 140
  • София
Добро утро принцеси Grinning
страхотно кафенце, и да искам не мога да ви почерпя, аз един аватар не мога да си сложа, та какво остава за кафе Confused
Деси да ти е жив и здрав рожденника, много да те слуша, и скоро да му дойде акъла в главата - то при мъжете е по-трудно Laughing
Момичета не се карайте на половинките си те са големи шубелии, казал хърбел на щърбел- и аз вчера нещо си го изкарах на мъжо, нищо че той е чак в азия.
Днес е 24 и трябва да ми дойде Sad  усещам уж всички симптоми - от два дни лека болка ниско долу, гърдите направо ще ми се пръснат, раздразнителна съм. сутринта си направих тест и излезе една отвратителна дебела лилава черта smile3515 докато си направя кафе и се отдам на мъка изведнъж се заглеждам и какво да видя - една много бледа втора розова чертичка newsm20 не смея да и повярвам още - та нали имам симптоми за лелката, утре ще си направя нов тест , ще търся този за който вие говорите,че е добър - престо май беше .
Дано лелката не дойде, притеснява ме фактът, че усещам лека болка ниско долу.
Пожелавам на всички много кекс довечера и само по две дебели черти на тестовете !!!!

# 141
Здравейте момичета,ха така само така продължавайте.Знаех си аз, че ще е затишие пред буря.Честито на всички видели ДВЕТЕ ЧЕРТИЧКИ Hug  bouquet

# 142
  • София
titinka честито честито честито newsm68 newsm44 newsm44

# 143
  • БУРГАС
Трети път го пиша този отговор! smile3515 Момичета, аз казах ли ви тази сутрин да си слагате розовите очила? Изметох ли песимистичните мисли от хубавите ви главици? Виждате ли, че нещата се оправят/визирам Голди/ - сега ще й донесат хапченцата, довечера ще се разберат съвсем и всичко ще е О.К. Хайде по - оптимистично, чееееее
Titinka, Veniti, честито милички! Дано всичко е наред и да се похвалите много шумно и на целия свят!
Slavunder, аз пия ФК от три месеца и ми няма нищо. Както обичам да казвам спокойствие му е майката! Ние сме с теб!
Desi, честит ти рожденник и соро да стане вуйчо!

# 144
Леле, момичета, каква благодатна седмичка!
Тихичко честито на Veniti, Титинка и meggyv   newsm51
Чакаме инфо, за да вдигнем и шумните наздравици!

# 145
Здравейте и от мен,
аз цяла сутрин имам много работа и чак сега успях да седна и да ви изчета.
Бързам да кажа ЧЕСТИТО на виделите двете чертички : Veniti, и titinka   bouquet   bouquet Много лека бременност и прекрасни бебчета на финала  newsm51
meggyv, на теб тихичко честито и стискам всички палци да не дойде гадината и да видиш двете чертички и на следващият тест  Praynig Hug
Цитат на: BLACK_ROSE

А на Голди  искам в ефир да и кажа- ЖЕНО - КОГА ТИ Е  БИЛ ЦИКЪЛА 32 ДНИ - ТОВА НЕ ТИ ЛИ ГОВОРИ НЕЩО, Я ДА ХУКВАШ КЪМ АПТЕКАТА, ДА ВЗИМАШ ЕДИН ШУЪР ЧЕК , ДА ВИДИШ ДВЕТЕ ЧЕРТИЧКИ, ДА МИ СЕ ОБАДИШ ДА МЕ ЗАРАДВАШ , ДА КАЖЕШ НА МЪЖО  ЧЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЩАСТЛИВЕЦ НА СВЕТА И КАТО СПОЛУЧИЛА МАМА ДА МИРНЕШ НАЙ-НАКРАЯ И ДА ПРЕСТАНЕШ С ТЕЗИ ТВОИ ГЛУПАВИ МИСЛИ!!!
Подкрепям напълно Peace

# 146
Здравейте, момичета!
Я, каква хубава темичка се заформя  Laughing
Едно тихичко честито на Veniti, Титинка и meggyv  ! Хайде и да се похвалите официално след десетина дни   bouquetМушмуроче, и на теб съм ти стиснала палците мила и не ги пускам от няколко дни  Peace
Голди, разбирам те за черните мисли, и аз така като теб започвам да мисля такива неща, и посло мъжо ми се сърди като му ги кажа, амааааа - женска му работа. Няма да се отдаваме на такива мисли  Naughty
Даре, радвам се да те видя  Joy Как си, душко?
BLACK_ROSE, и ти нещо се позагуби, я кажи какво ново при теб?

# 147
Бях решила да не пиша известно време, но как да устоя при толкова положителни тестчета Simple Smile
Браво мацки!! продължавайте в същия дух newsm10
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ БРЕМЕЛИНКИ  bouquet  bouquet
Много лека бременност да имате момичета, и най-сладките бебчета да гушкате Hug
Голди, мила, подкрепям Ренката и наистина май ти в време за тестче Hug Hug
Хайде, скъпа не се измъчвай с черни мисли а бързо до аптеката  Hug Hug
Прегръщам ви всички и очаквам още хубави новини от вас Hug

# 148
  • Бургас
ЖЕНО - КОГА ТИ Е  БИЛ ЦИКЪЛА 32 ДНИ - ТОВА НЕ ТИ ЛИ ГОВОРИ НЕЩО

Joy Joy Joy Как си го мислех ама хич не ми се щеше да й пускам фитили. Ама щом и го казваш и ти  newsm10

Рошкооооооо не ти ли мина скапаното настроение. Какво ти е мила? Я бързо да споделиш и ние тука като психотерапевти дружно ще успокояваме топката. То на всеки му идват понякога в повече черните мисли, ама нали сме за това да се успокояваме дружно  hug

Ох да ви успокоявам не остана ред да честитя на titinka и на Veniti. Честито и много спокойствие оттук нататък  smile3525
meggyv стискаме палци  newsm17
Честито рожденник на DesiT  и да продължаваш да си го обичаш все така братчето.  newsm59

# 149
  • Бургас
Вениииии, честито  bouquet
Рени, на теб ли, душо, да обяснявам, че туй е от утрогестана Mr. Green
А на всички останали подстрекателки - утре кат ви удавя от сълзи, да не ме биете Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт