Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
-
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
-
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
-
Какви са мненията за използването на тестове за бременност и какви са опитите на другите участници във форума?
-
Какво е Duphaston и кога се приема?
и бързо се оправяй, че да се залавяте на работа

, 
, не смея да се зарадвам още, след няколко дни ще отида на лекар, за да го потвърди
, ами от къде - гадая по звездите
.

усещам уж всички симптоми - от два дни лека болка ниско долу, гърдите направо ще ми се пръснат, раздразнителна съм. сутринта си направих тест и излезе една отвратителна дебела лилава черта
докато си направя кафе и се отдам на мъка изведнъж се заглеждам и какво да видя - една много бледа втора розова чертичка
не смея да и повярвам още - та нали имам симптоми за лелката, утре ще си направя нов тест , ще търся този за който вие говорите,че е добър - престо май беше .

Как си, душко?