Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
-
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
-
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
-
Какви са мненията за използването на тестове за бременност и какви са опитите на другите участници във форума?
-
Какво е Duphaston и кога се приема?
И защо всички мъже са такива съвършени и несъмняващи се
На моя му трябваха няколко месеца да осъзнае, че ако ще и да ме разпънат на магарето, без съответна заинтересованост и готовност за изследвания от негова страна, може и да не стане. Дано и твоят се осъзнае скоро, а пък дано не се и наложи, а още този месец се получи
Действайте
Дано се оправим, но е много засегнат в момента
, аз обаче несмея да се радвам . И тихичко , че само вие знаете
.

и да не се карате вече!!!!!!
- чакам я гадината всеки момент; не искам да правя тест, вече видях една тлъста грозна черта онзи ден, няма смисъл да повтарям упражнението. А и каквато съм патица, сутринта забравих да си изпия утрогестана и сега не знам довечера изобщо да го продължавам ли, да бягам ли до някоя аптека да си взема друга опаковка, абе отврат ден ми е днес. Че и в тоз джандем, където работя, няма аптеки наоколо
И дано въобще не ти дойде гадната лелка, въпреки че мислиш обратното 
много и после 
че брат ми днес има рожден ден, а аз много си го обичкам
Вижте седнете, поговорете спокойно. Не му казвай че го обичаш, ПОКАЖИ МУ ГО и не забравяй винаги да му го показваш. Още не си отворила сутрин очите: целувка прегръдка думичките обичам те и тогава го пускаш да става от леглото. Обещай си на себе си и на него и на костенурчето да бъдеш по-спокойна, по-трезвомислеща, без плач. Нали ви казах на всички не показвайте на половинките си че сте неспокойни, че мислите постоянно за бебе, че ровите форума, ами че така само ги стресирате още повече, че и себе си стресирате.
/ по ведро да не ви захващам и аз