Блясък в очите и сбъдване на мечтите.../22.01.-28.01/

• 14 674
  • 425
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
pretty , като ти гледам графиката, моментът не е за отчаяние, а за действие Peace И защо всички мъже са такива съвършени и несъмняващи се Close На моя му трябваха няколко месеца да осъзнае, че ако ще и да ме разпънат на магарето, без съответна заинтересованост и готовност за изследвания от негова страна, може и да не стане. Дано и твоят се осъзнае скоро, а пък дано не се и наложи, а още този месец се получи Praynig Действайте Heart Eyes
Деси, мерси, мила Hug Дано се оправим, но е много засегнат в момента ooooh!

# 121
pretty, не се отчайвай още Hug Дайте си малко почивка, за да има време мъжа ти да свикне с мисълта за изследвания. Те уж са силния пол, ама и те го преживяват навътре bouquet

# 122
Добро утро момичета!
roniiniki, pretty - момичета какви са тия думи... никакво отказване.  Praynig .Имайте търпение. Чудото и при вас ще се случи.
cherry_spa - благодаря за кафенцето.Може би за последен път ще се възползвам от него.... и сега ще ви кажа защо. Имам 5 дневно закъснение ... и след будуването снощи , което е често напоследък си направих тест ..... Резултата беше   EFP  , аз обаче несмея да се радвам . И тихичко , че само вие знаете  newsm03 .
Сега отивам да се оправям че ще заминавам на лекции... оффф пак автобуси и тем подобни -писна ми от тях. На вас пожелавам страхотен ден!!!  newsm51

# 123
  • Бургас
titinka , тихичко честито, миличка  bouquet

# 124
titinka: много тихичко честито мила   bouquet

И след 10ина дни като отидеш на лекар да се похвалиш ШУМНО  newsm44

Goldie: А какво става при теб? Може да се престрашиш да направиш тестче и довечера да го зарадваш любимия  newsm10 и да не се карате вече!!!!!!

# 125
DesiT , Goldie  благодаря ви.   bouquet

# 126
  • София
titinka тихичко честито и от мен!   bouquet

Лека и безпроблемна бременност. Hug

# 127
  • Бургас
Деси, при мен нищо Sad - чакам я гадината всеки момент; не искам да правя тест, вече видях една тлъста грозна черта онзи ден, няма смисъл да повтарям упражнението. А и каквато съм патица, сутринта забравих да си изпия утрогестана и сега не знам довечера изобщо да го продължавам ли, да бягам ли до някоя аптека да си взема друга опаковка, абе отврат ден ми е днес. Че и в тоз джандем, където работя, няма аптеки наоколо Whistling

# 128
titinka много тихичко честито и съвсем скоро да се похвалиш с много шум и да честитим на воля с пълно гърло.
Успешен ден на вас момичета и нека мрачното време не ви донесе мрачно настроение. Hug Hug Hug

# 129
Goldie: Не го прекъсвай, я си вземи (ако има откъде) - по-добре да остане неизползван, отколкото да не достига  Wink И дано въобще не ти дойде гадната лелка, въпреки че мислиш обратното Praynig  и да зарадваш мъжлето Wink И моля те усмихни се - не ти отива да си нацупена  newsm62

# 130
  • Бургас
Мъжо ще ми донесе хапчетата
Така по-добре ли е Wink

# 131
Точно така Goldie - мнооооооого е добре  Wink Абе то мъжлето ти ще се окаже много добро, затова обичайте се  luvbed много и после  preggo

Момичета, аз да ви почерпя с newsm38 че брат ми днес има рожден ден, а аз много си го обичкам  Hug Дано само му дойде акъла в хубавата главица!!  Довечера ни чака   cheers  bigdance2 Tada

# 132
  • Бургас
Голди, Голди, хубавата ми "бяла патица" ееееее ама той милото ти ти ги е наговорил така за да те вразуми малко. И ти му се връзваш  ooooh!  А ти мислиш ли какво му причиняваш с нервното си настроение, постоянно ревливо състояние, той какво да си мисли. Дали пък не си мисли че вината да закъснява бебо е в него. И ти си ревеш ли ревеш. И го стресираш още повече. Че кой мъж (вече на тази възраст, визирам и моя личен опит) не желае да си има свое детенце, а ти едва ли не индиректно и несъзнателно пък го караш да се чувства че вината е негова. Помислила ли си върху това  Thinking Вижте седнете, поговорете спокойно. Не му казвай че го обичаш, ПОКАЖИ МУ ГО и не забравяй винаги да му го показваш. Още не си отворила сутрин очите: целувка прегръдка думичките обичам те и тогава го пускаш да става от леглото. Обещай си на себе си и на него и на костенурчето да бъдеш по-спокойна, по-трезвомислеща, без плач. Нали ви казах на всички не показвайте на половинките си че сте неспокойни, че мислите постоянно за бебе, че ровите форума, ами че така само ги стресирате още повече, че и себе си стресирате.

И нещо мило можете да направите всички. М-тел имат една услуга да пратиш от тяхните забавни послания, обяснение в любов, пробвала съм лично ефекта - невероятен е. Едно послание беше нещо такова "Ало обажда се твоят телефон, един човек иска да ти каже че много те обича и т.н." На страницата им можете да прочетете повече.

Айде после пак ще говорим, че шефа се излюпи.   Hug  bouquet

# 133
здравейте момичета
как е настроението днес гледам много сте били отчаяни нещо вчера ама са ви надърпали ушите Mr. Green Goldie и pretty и там незнам още кой беше /да ме прощава Blush/ по ведро да не ви захващам и аз  Hug
roniiniki добре дошла мила  Hug и доно скоро да ни зарадваш с две чертички и себе си най вече де Praynig Hug
cherry_spa кафенцето мила наистина е супер много благодаря Hug Mr. Green
titinka тихичко честито мила много се зарадвах ех само хубави неща да се чуват  Hug  bouquet
DesiT честит ти рожденик да ти е жив и здрав  bouquet
6u6on4eto  много положителна енергия си пуснала тука дали ше има малко и за мене да ми пратиш по пощата че на Рожбо колетите със щъркелите се замотаха определено или поне моя та поне това да си получа
така милички за сега това от мене
аз вечи я изпратих гадината и започвам много активно лечение че да напредне времето и по скоро да се залавяме пак със сериозната работа Mr. Green
 Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 134
Благодаря за подкрепата, момичета! Hug
ro6ko_ , DesiT, Goldie,J uturna   и дано не съм изпуснала някой - страхотни сте! Hug Hug
titinka   - честито, мила! От цялото си сърце ти пожелавам лека бременност и здраво бебче!
cherry_spa - благодаря за кафенцето!

Общи условия

Активация на акаунт