Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
-
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
-
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
-
Какви са мненията за използването на тестове за бременност и какви са опитите на другите участници във форума?
-
Какво е Duphaston и кога се приема?
А така! И аз им се карам на всички, но нещо не слушат!
. Тъкмо си мислех, че този път ще ме пропусне и ..... Ами сега какво да пия? Искам да кажа, че чай пия само при отмяна на смъртна присъда, така че моля ви, помогнете ако мажете с някакъв съвет!
каза че има уголемяване на матката като за бременност но неможа да види плоден сак и трябва да чакам още една седмица,каза че матката може да се увеличи и от наближаващата менструация.абе ужас,ще чакам още една седмиса
офф дано не идва пущината и да има бебче
? Осем месеца не е още патология. Аз съм правена 7 месеца и виж каква съм умна, хубава и добра (и скромна
то не се знае, знае ли се. Това, че сега става бавно не значи, че има проблем
(Това за седемте месеца си е мой извод от откъслечни реплики - да не решите, че си говорим за такива неща с моите родители
. Но за прогестерона почти нищо не знам, така че съвет не мога да ти дам.

на графиката
а аз я мразя и много го ревнувам, ужассссс.....дано не се случва наистина
песимистичните настроения.
, че нещо слабичко е тази седмица.
В голяма каша се забърках
Аз съответно реших, че няма смисъл - толкова време мина, а нищо не става! Отчаяна съм!