Блясък в очите и сбъдване на мечтите.../22.01.-28.01/

• 14 674
  • 425
  •   1
Отговори
# 105
  • БУРГАС
Браво на шушончето!  newsm10 А така! И аз им се карам на всички, но нещо не слушат!
Момичета, ПОМООООЩ! Усещам, че гадния грип ще ме гепне и мен! Много ме стяга гърлото и не мога да дишам. Полудявам! smile3511. Тъкмо си мислех, че този път ще ме пропусне и ..... Ами сега какво да пия? Искам да кажа, че чай пия само при отмяна на смъртна присъда, така че моля ви, помогнете ако мажете с някакъв съвет! smile3518

# 106
здравейте момичета,аз да ви кажа днес бях на доктор обаче не можа нищо да ми каже Tiredказа че има уголемяване на матката като за бременност но неможа да види плоден сак и трябва да чакам още една седмица,каза че матката може да се увеличи и от наближаващата менструация.абе ужас,ще чакам още една седмиса ooooh!офф дано не идва пущината и да има бебче baby_neutral baby_neutral Praynig Praynig
ГОЛДИИИИ ще те пляскам калпазанко,ще ти кажа аз на тебе любовници я да се стягаш че.......ааааааа я се усмихни и без лоши мисли.
pretty  какво става бе мила с теб,защо така.я сподели и да ти олекне
мацки я всички по ведро положителните мисли помагат на бебеправенето. Heart Eyes

# 107
Добро утро! Ох, този кредор цяла сутрин не ми се зарежда. Та такаааа...

Goldie, как така виновна бе, момиче Hug? Осем месеца не е още патология. Аз съм правена 7 месеца и виж каква съм умна, хубава и добра (и скромна  Mr. Green).  След мен майка ми има 4 случайни бременности, като при последната беше на 40 години. Та, както казва баба ми,  hahaha то не се знае, знае ли се. Това, че сега става бавно не значи, че има проблем   Peace (Това за седемте месеца си е мой извод от откъслечни реплики - да не решите, че си говорим за такива неща с моите родители  Embarassed).

tutinka, аз като лекарско внуче съм учена, че не трябва сама да си изписваш лекарства, още повече хормони  #Crazy. Но за прогестерона почти нищо не знам, така че съвет не мога да ти дам.

Slavunder  welcome

Stella_B, имаше една тема в здравния за бабешки лекове. Казваше се "Баба каза така" или нещо подобно - нямам време да я търся сега. Виж там - може да има нелекарствен лек за предгрипни симптоми  Peace. Иначе аз щях да те посъветвам да пиеш чай с мед или да ядеш червен лук. Само имай предвид, че лука (или по-скоро миризмата му) се отразява лошо на бебеправенето  Mr. Green

Рошко, дано скоро за теб да се радваме така  Whistling Mr. Green

мушморок, измъчи се ти, мила  Hug. Дано да е станало този път fingerscrossed

Шушонче, трябва да ни намериш иконка за розови очила  Peace.

Приятен ден на всички  smile3525

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 20:04 от Juturna

# 108
mu6moro4e: Аз вярвам, че матката ти е като при бременност  newsm10  Няма какво какво друго да е!!!!! Стискам палци  fingerscrossed  Хайде, и скоро да отбележиш  baloni на графиката  Wink

Juturna: Не намерих розови очила, но и това ще свърши работа Simple Smile smile3531

# 109
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и аз да се запиша днес при вас, Голди ама и аз ще ти дърпам ушите, какви любовници какви самообвинения, какъв плач посред нощ - точно ти дето най-много помагаш на всички тука сега се отпускаш, я недей така, цункай си момчето и си мисли за хубавия сватбен ден дето ви предстои и за всички хубави неща след това, ако пак ти домъчнее отиди на поста на рошко, така ме зареди страшно положителен толкова избухващо веселие отдавна не бях виждала, ама и новината си е страхотна браво и честито.
  bouquet

# 110
Голди, като разправяш за любовницата се сетих, че аз снощи сънувах, че моя мъж си има още една жена и даже живеем заедно тримата Crazy а аз я мразя и много го ревнувам, ужассссс.....дано не се случва наистина
Относно цикъла си го чакам в четвъртък, а нещо няма признаци да се появява, което не е много добре, че след като погълнах една аптека лекарства мисля, че не би било най-добре точно сега да съм бременна Crazy Като дойде почвам Линдинет 20 да пия три месеца и после ще се върна на фронта Peace
Целувки на всички и успех, ще ви чета редовно Hug  bouquet

# 111
Juturna това мойто си е направо изтезание.ама намерих решение-турнах му една от мойте майни и си казах"така или иначе ако е бебе щъ не щъ ще го чакам не една седмица а цели 9 месеца,такаче не мога да променя нищо.поне се успокойх че не е някоя киста,така си бях надула шушоните че е голяма киста и направо сън не ме ловеше.абе каквото  и ще да е .ако е бебче да ни е живо и здраво ако не другия път.
снощи ревах като луда и милото ме успокоява и вика "то Бог си знае работата"а аз"той мен ме забрави"и сега ми е малко гузно че така приказвах.абе съдба.....то ще се чуе Rolling Eyes

# 112
Мушмороче аз упорито ти стискам палци и съм с теб и  браво за майните

# 113
Добро утро на всички, желая ви един прелрасен ден, сега ще опитам да ви черпя с кафенце, макар да знам, че от кафенцето на Голди по-хубаво няма, за пръв път ми е не ми се сърдете Embarassed

Whistlingбраво получи се вече и аз ще мога да черпя

# 114
  • БУРГАС
Добро утро! Е браво, този път не съм най - ранобудна. Cherry_spa, мерси за кафенцето! Аз ще си пия и от твоето(у дома) и от това на Голди(в офиса), ако почерпи и тя! Мммм браво, чудничко е! Как сте днес, дами? Някакви лоши мисли? Хайде, знаете си за розовите очила! Идвам да  newsm75 песимистичните настроения.
Хубав ден ви пожелавам и само  EFP, че нещо слабичко е тази седмица.

# 115
Здравейте сладурани, хайде и аз да се разпиша днес Hug
Как се е стъмнило навън само Twisted Evilще ни подпука студа май.
Стела Б, вдеми си Цитросепт мила, страшно е добър, малко скъпичък, но абсолютно ефикасен Peace)изпитано), пък и напълно безопасен за такива като нас, които опитват за бебчета. Вземи си го и няма да съжаляваш. Между другото той е и от рода на противогрипните ваксини, и точно против този вирус на грипа А, който върлува в момента, малко горчи, но е страшно ефикасен както казах).
Пожелавам на всички само хубави емоции и много положителни тестове  bouquet

# 116
  • Бургас
Добро утро, мацки!
Чери, мерсаж за кафенцето, с адско главоболие съм тази сутрин и имам нужда от нещо ободряващо Hug
Чудех се аз защо ме сърбят ушите снощи, а то вие сте ми правили разбор тука Mr. Green
Шушонааааааааа, хубаво ме посъветва ти да споделя притесненията си с мъжо - искаше да ме убие, когато осъзна, че всъщност не се бъзикам с него, а наистина си мисля нещо подобно. Беше бесен направо, че и заключи, че щом имам подобно мнение и съмнения за него, вече е безсмислено да ходим по изследвания и да се борим за бебе Cry В голяма каша се забърках Whistling, днес ще гледам да замажа малко положението, ако е възможно ooooh!
Хубав ден, момичета Hug Подкрепете се с кафенцето на Чери, аз ще намина по-късно за втората доза кофеин Laughing

# 117
  • Варна
Здравейте момичета!Аз съм още новичка и не ви познавам толкова, но искам да ви кажа само - не се отчайвайте, стават чудеса!Аз също съм на опашката за бебе и въпреки че вече 5 пъти имам само по една чертичка не се отказвам.  newsm10

# 118
mu6morok - благодаря, че се поинтересува Hug, проблема е там, че нищо не става. Уморих се да чакам или по-точно да НЕчакам! Реших, че е време за по-сериозни изследвания, но мъжа ми, като един истински и несъмняващ се в мъжествеността си балкански субект - отказа! Sad Аз съответно реших, че няма смисъл - толкова време мина, а нищо не става! Отчаяна съм!
Късмет на всички!  bouquet

# 119
Добро утро на всички  - прегръщам ви силно Hug
cherry_spa: Мммммм страхотно кафенце си направила, много ароматно

mu6moro4e: аз гледам през това розово облаче smile3531 - още по-добро е от розовите очила.

Ето ви и на всички вас  smile3531 и да загърбим лошите мисли Wink

Goldie: Миличка, всичко ще се оправи днес. Дано поне си се убедила, че няма нищо и вече няма да те гони онази гадна мисъл  Wink Просто му кажи че го обичаш и много, много ти се иска една малка принцеска да дойде много скоро!

Добре дошла roniiniki   Стискам палци скоро да отидеш в отчетни, където и ние много искаме да отидем  newsm10

Pretty: Не го приемай толкова фатално! Ти си направи за себе си, да си спокойна и не се отказвайте  Hug Обичайте се много и бебето ще дойде! Както много пъти съм чела тук: "То идва, когато най-малко го очакваш" Аз имам чувството, че ние твърде много мислим за това и може би това по някакъв начин влияе на хормоните ни и затова не става!!! Но колкото и да се опитвам да не мисля, то все ми е в главата, нооооооо ЗНАМ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ  newsm10

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 08:45 от DesiT

Общи условия

Активация на акаунт