Блясък в очите и сбъдване на мечтите.../22.01.-28.01/

• 14 674
  • 425
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен!
Ивон стискам ти палци всичко да е наред! newsm10
Аз съм малко новичка във форума, но съм сериозно от чакащите като вас. Надявам се да не е за много дълго. Още седмичка ми остава до цикъла и дано да ме пропусне. В последно време честичко ми казват че съм изглеждала по-различно и ме питат дали не съм бременна. Дано да има нещо вярно в тази работка ....  newsm12
На всички чакащи успех и приятна и успешна седмичка.
 love001

# 91
Между другото и аз обичам да си поплаквам от време на време, ама и ми олеква! Така че ако и на вас така ви действа како пък ...  newsm08

# 92
  • Бургас
katalina , добре дошла и стискам палци Peace
Момичета, поуспокоих се малко! Благодаря ви Heart Eyes
Ей ме вече, ухилена до уши и обещавам все така да съм и да не ви разстройвам с мойте глупости Whistling

# 93
Здравейте момичета Heart EyesЧестито Ивон  bouquet дано повлечеш крак FlutterЧестно казано очаквам още от тези с двете чертички  Mr. Green
Имам едно въпросче към Вас /ще се опитам да съм по кратка въпреки че не ми се отдава много Mr. Green/Миналия месец имах зацапване на 7-мия ден след ову-то на следващия нищо после пак наново 2-3 дни и накрая ми дойде Sad От вчера имам придърпвания и болки около пъпа и в яйчниците опасявам се да не се получи като миналия път и дали това не е недостиг на прогестерон.Та въпросът ми е дали да не почна да взимам Дуфастон или Утрогестан профилактично newsm78
П.П Лекарката ми я няма от 2 месеца за да питам нея а честно казано не ми се ходи при друга.Мерси и хубав ден Hug

# 94
Здравейте. Успешна седмичка на всички.
Тихичко честито на Ивон.
Голди, препишкай едно тестче. LaughingИ не си мисли дивотийки.
Бързам, прегръдки и много късмет. Hug

# 95
момичета  Mr. Green newsm47 newsm68 newsm44 много сам щастлива newsm44 newsm19 ама наистина много
 moresmile току що говорих с една приятелка да рзбера какво се е случило снощи ииииииии
видяла ги е  EFP smile3504 preggo толкова се радвам от толкова време го искат   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
извинявам се за бурната емоционалност ама не мога да си махна усмивката от лицето  newsm47

# 96
  • Бургас
ro6ko_ , супер, много се радвам; хайде още малко и ние да сме в такава еуфория заради теб Heart Eyes
Даре, вече определено развивам тестофобия Crazy и ще си чакам кротичко Tired А ти защо се губиш толкова време?  Hug

# 97
  • Пловидв
Тихичко честито Ивон.Лека и безпроблемна бремеенност preggoИ здраво и хубаво  newsm30.Дано този месец има повече такива EFP резултати,и повече такива емоции  newsm44.Успех. newsm53

# 98
Момичета, записвам се в седмичната тема.
Много си мислех, много се чудих, но от днес пия фолиева киселина и вече не го мислим толкова, а правим кекс  Mr. Green и се обичаме.
Успех на всички  Hug

# 99
Здравейте и от мен момичета с днешна дата  Hug

Добре дошла Katalina, дано след една седмица видиш двете  EFP

Goldie: Тази голямата усмивка от картинката много ще отива на твоето лице  newsm62

ro6ko, ro6ko: Дано и ние много скоро се радваме една на друга за  preggo

А относно зодията ние първо искахме овенче, после теленце, най-много искахме Лъвче и знаехме, че ще дойде едно августовско лъвче, но... Вече няма значение, все пак зодията не е толкова важна, нали ще си е нашето бебче - дай Боже още този месец да стане  Praynig

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 14:31 от DesiT

# 100
Ох, много е трудно да се работи с некадърни шефовеееее  Close  А пък в бюджетно предприятие, където всеки гледа да си прехвърли отговорността на друг, и то все на едни и същи хора  Close  е просто отвратително   smile3516  Извинете` че ви натоварвам, ама вече ми писна от всички и от всичко  smile3511
Както и да е де - ще ми мине  newsm10  Радвам се, че има къде да си излея яда  Hug
katalina, добре дошла и дано не се задържаш дълго тук  Peace
ma6uki, като ти гледам графиката ми се струва, че може и ти да си от тия емоционалните след няколко дни. Стискам палци  fingerscrossed
Goldie, какви са тези еретични мисли? Я марш на проектите и да не сме чули вече нищо за такива глупости, нали   Heart Eyes Hug  Колкото до следващите действия и аз съм решила след този цикъл, който стимулирам, да направя първо хормони и после цветна снимка. Ще ми се да се надявам, че всичко ще е наред. Чудя се само, дали при моят редовен  цикъл и редовна овулация, доказана последните два пъти на узи, има смисъл да правя хормони или да минавам направо на цветна снимка. Ти какво мислиш по въпроса ??? 
Slavunder, много правилно си се насочила - в кекса е истината  Peace
ro6ko_, само такива новини да се чуват, мила  smile3521 Честито на приятелката ти и лека и безпроблемна бременност и желая   bouquet
Даре, аз съм новичка, но само по отношение на писането - четях ви мноооого отдавна и ви познавам и теб, и Mia_28, и MEGI, и mari_eta, и lea, и BLACK_R, и rojbo, и много други и искам да ви кажа, че сме изключително благодарни за вашата неоценима помощ, че все още имаме нужда от вас, че ни липсвате много и ще се радваме ако наминавате по-честичко  smile3525
tutinka, не съм много веща в тези неща, аз веднъж си предписах Дуфастон сама и нищо не ми стана, но това все пак са хормони, така че е желателно да се консултираш с лекар. Зацапването може да е заради нисък прогестерон и вероятно е така, но това се доказва с изследване. Иначе нормална ли ти е дължината на лутеалната фаза? Не съм много сигурна, но си мисля, че прогестероновия дефицит има връзка и с това май  newsm78
Момичета - кокичета, много ви обичам, но смятам да се захвана пак за малко с работата, нищо че работният ден е към края си - да си помогна малко за утре, че пак ще е същото.

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 15:08 от Scarlet_

# 101
  • Бургас
Ох, Скарлет, не знам какво да те посъветвам - на мен и моята лекарка в Бс и Маркова във Варна ми казаха, че няма нужда да пускаме хормони при такива графики. Щом си имаш доказана овулация, може би не е нужно да правиш хормони newsm78;док.какво казва? Обаче аз смятам да ги направя на своя глава и най-вече, щото от шубе, се надявам да пропусна цветната снимка Mr. Green Всъщност, осъзнавам, че за 8 месеца, освен секс по график и обикаляне по д-ри, които казват "всичко ти е наред", нищо по-конкретно не съм направила, а вече е очевадно, че проблем  има някакъв Thinking, така че се заемам здраво с манипулациите Confused

# 102
Ами Goldie, докторът нищо не казва, ама той не е специалист по стерилитет. Досега не съм ходила при такъв, защото първото, което установих като отидох на лекар, след като 4-5 месеца не ставаше бебето беше, че имам рядка анатомична аномалия и предположих, че това е причината да не става. Освен това бях толкова шашната, че се случва точно на мен, че за известно време дори и не се замислях дали няма и друга причина. Вместо това хукнах по други доктори за потвърждение. Единия ми каза, че според него това не е проблем, само може да се позабави във времето и аз започнах да ходя при него. Сега обаче реших, че все пак трябва и специалист по стерилитет да си каже мнението и си записах час при д-р Александров за четвъртък. Та така - сега чакам да чуя и неговото мнение и май след това ще решавам какво ще правя. А иначе и аз нищо конкретно не съм правила - колпоскопия, спермограма за съпруга ми, фоликулометрия и сега съм започнала с втората стимулация.

# 103
Здравейте момичета! newsm51
Спряхме бебеправенето,спрях с писането в темата (не съм в настроение и не искам да развалям и вашето), но не съм спряла да ви чета и да се радвам заедно с вас!
Пожелавам на всички от сърце EFP EFP EFP!

# 104
  • Бургас
А така, Голди, радвам се, че вече има усмивки по лицата, нооооооооо да не чувам че ти си виновна, че още не е станало и разни такива безобразни. Ти май искаш наистина да си чукнем една срещичка и да ти се накарам едно хубаво  Naughty Crossing Arms Дори и да е причината в някой за безрезултатния кекс не означава че той е виновен. Неможе да си виновен за нещо при положение че силно го искаш и не му пречиш да се случи. Е можеш да му помогнеш да стане малко по-лесно, като направите тук там разни изследвания.
Ейййййй момичата кокичета не ме ядосвайте това важи за всички вас. Какви са тези негативни емоции. РОЗОВИ ОЧИЛАААААА. И Голди никакви тестчета, ако дойде добре, ако закъснее чакаш, чакаш и после тест.
Ееееее ама ако така ви усмирявам кога ще наготвя... #Cussing out
Чао и да слушате   bouquet Hug

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 09:27 от 6u6on4eto

Общи условия

Активация на акаунт