Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
-
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
-
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
-
Какви са мненията за използването на тестове за бременност и какви са опитите на другите участници във форума?
-
Какво е Duphaston и кога се приема?
Ако няма бременност, М ще си дойде въпреки приема на прогестерон; ако има бременност е добре да не се спира преди датата за М. Понеже, въпреки прогестерона, не забременявам, не мога да ти кажа кога трябва да се спре, ако има бременност - това вече ще го каже док. на прегледа
И в тази връзка, главата ми ще се пръсне от мисли какво да предприема оттук нататък - реших да правя хормони. Мисля и за фоликуметрия, но не знам дали се налага, след като всички доктори казват, че нямам проблем и не искат да ми назначат нито изследвания, нито дяволи; е, освен цветната снимка, но за нея ще трябва да почакам още един месец 
- цялата си първа бременност изкарах в рев, ама аз съм си ревла по принцип
Я, дай една усмивка и не се коси
Аз от два дни само рева, щото съм си втълпила, че мъжът ми си е хванал любовница, заради неспособността ми да забременея. Сигурно като разбере моите терзания - или ще ме убие, или ще умре от смях, но само това си мисля и не смея да му кажа защо рева като магаре по нощите
. Голди, бива ли така, какви са тия мисли за любовницата, май и в теб яко бушуват хормоните! Успокой се, преди по-малко от месец ти подари годежен пръстен и ти каза, че си жената на живота му (как помня само
)
, някой ако може да сподели нещо по въпроса ще съм му благодарна

Жалко, че вече няма цигарка към него...