Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
-
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
-
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
-
Какви са мненията за използването на тестове за бременност и какви са опитите на другите участници във форума?
-
Какво е Duphaston и кога се приема?

. Ох, аз още на рачетата се канех, ама нямаааа 
. Какви са тези твоите волски нерви, бе момиче?
и хоп - изненадкааа - Ивон, тихичко честито миличка и ще чакаме с нетърпение да стане събота и после да ни разкажеш как е реагирал мъжо. 

/е дай Боже да не ни се наложи/ ама вече отдавна не си правя такива сметки - каквото дойде само да дойде
(мъжо е Дева и трябваше да е подарък за рожденния му ден). Винаги сме казвали, че не искаме да е Везни, обаче сега мислим малко по - различно. След малко ще отидем да "НЕ"направим едно бебе - Везни!
. Иначе аз в астрология не вярвам, така че за зодията претенции нямам. Само се надявам да има бебе преди да изредим цялата
зодийна фауна.
какво да ти кажа за това зацапване,ако продалжи така отиди на лекар.Аз имах такова август месец и се оказа фоликулярна киста т.е. фоликул който не се е спукал и пих дуфастон по лекърско предписание.Но не се притеснявай той се спука и после си имах нормален цикъл.Чули ако не спре отивай на лекар за да те види.Аз попринцип рядко пиша,но ви следя какво става с вас,а и да си кажа честно в повечрто случаи си намирам отговорите,за да не ставам досадна.Ай де късмет.

Нещо много се обърках. Нали показател за ову-то е БТ, апък тя нито пада, нито се покачва. 
такъв растеж направо незнам какво е това дето ще излезе