Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
-
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
-
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
-
Какви са мненията за използването на тестове за бременност и какви са опитите на другите участници във форума?
-
Какво е Duphaston и кога се приема?

Обаче на мен от лошо извенъж ми стана хубаво настроението и му изтърсвам :"Аз май ги видях". А той - какво си видяла? И мълча си, а той продължа да ми се ядосва...казах му : "Ами двете черти видях, ти какво си мислиш", съотвено той :"Е, браво...ти намери най-оригиналния начин да ми съобщиш". И аз си изключих компа и кю-то и отидох да си легна, без да кажа нищо повече. (Той ми е звънял след това, но аз хич и не съм чула телефона). И легнах си и се тормозех, че наистина пропилях шанса да разбера как ще реагира, да го прегърна, да се разплачем заедно от новината (знам ли, разни такива захаросани неща си представям)
и това ни е все пак първо бебе... абе направо ми се искаше да не съм бременна даже (това само за два момента
Започнах да ги гледам на по-силна светлина и започнах да виждам вторите черти....обръщах от тук, от там и чертичките ми се привиждах. Обаче пак се усъмних в развинтената си фантазия и болното си въображение и изведнъж реших да си направя кръвен тест.

Някакви предложения как да го изненадам?
след около 9 месеца! А колкото до изненадата - сигурна съм, че ще е пълна следващата събота.
,

И ще си бременеем заедно.
Не исках да ви заблуждавам излишно.
Направо ми идеше да ревна. А и точно днес в службата беше адски напечено, много работа, аз търча нагоре-надолу с болящ корем, абе ужас.
и повече
и после много
, но кой знае .....