Блясък в очите и сбъдване на мечтите.../22.01.-28.01/

• 14 673
  • 425
  •   1
Отговори
# 345
ЧЕСТИТО МИЛА ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ТИ ПОЖЕЛАВАМ newsm30

# 346
Meggyv: СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!! Струваше си чакането, нали  Hug
Едно много тихичко честито мила   bouquet  и благодаря за хубавото пожелание - дано и ние те последваме мнооооооого скоро!!!   Praynig

# 347
Браво Meggyv! честито! лека и безпроблемна бременност и най - сладкото бебче!
 newsm30 Другата седмица дано и аз така да се похваля! И не само аз де ...  newsm10! Айде момичета седмицата още не е свършила  EFP

# 348
ЧЕСТИТО Meggyv   bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти леко бременеене и прекрасно бебче наесен Simple Smile

# 349
  • Бургас
Ей, браво meggyv ! Каква хубава седмица  bouquet
Уф, мен пак ме лепна Гл.инж. с проектите Close

# 350
Meggyv едно ГОЛЯМО, но тихичко честито и от мен!!!   bouquet
Лека и безоблачна бременност  preggo и накрая едно хубаво бебонче!  newsm30

# 351
Ооооооо, Meggyv, Честито!!! На теб и на половинката!!!!  Hug Hug newsm44 newsm44

Айде лека и успешна и накрая здраво и хубаво  smile3504 !!!

И дано не чакаш много, а бързо и ние да ти правим компания в  preggo и после в 1stroller

bouquet  bouquet

# 352
  • София
meggyv тихичко честито   Hug Peace  bouquetПожелавам ти лека и безпроблемна  preggo newsm10 newsm51 много се радвам за тебе мила дано имаме още бремелинки ..  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 353
  • София
Благодаря ви, да ви се връща тъпкано Hug
 katalina , а и всички останали чакам ви !!!!!!!!!!

# 354
meggyv, честито, миличка!  smile3525
Много лека бременност и най-сладкото бебче на финала!   bouquet  bouquet  bouquet

# 355
Честит рожден, Даре!!! smile3525
Много любов, много щастие и най-вече успех във всички начинания! Ти заслужаваш всичко най-хубаво от живота и ще го получиш!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 356
Момичета мили  Hug голям бум   bouquetна бременлийки тази седмица!!!
Продължавайте в същия дух, за да бременеем заедно newsm10 preggo
Честито на meggyv smile3525, лека бременност и много усмивки  bouquet
П.П може ли някой да ми каже, как от кръвния тест се определя пола?

# 357
Голди, благодаря ти за милите думи   bouquet Нямаш представа колко успокоително ми подействаха Simple Smile Стискам палци да се пренесем в отчетни скоро Simple Smile, и да повлечем натам и всички останали момичета Simple Smile))))))))))

Меги, Честито и от мен!!!!!!!!!!!!!!! Ти направи петъка още по-страхотен, да знаеш Simple Smile)))))))

Аз след малко заминавам на някакъв team building с фирмата ми, така че ще се включа да ви проверя чак в неделя  Sunglasses Дотогава -  мацки - стягайте се, и като се логна да има още положителни тестчета и поводи за радост във форума Simple Smile))))

# 358
  • София
Даре, честит рожден ден, жива здрава и скоро майка!   bouquet

Меги
, честито, лека, спокойна и здраво бебе на финала!   bouquet

# 359
  • Бургас
Момичета, искам на всички да благодаря за милите думи. Радвам се, че прекарваме толкова време заедно и се смеем заедно, и си поплакваме понякога. Благодарение на вас, нещата не ми се струват толкова трагични и тежки Hug Колкото и да е силен човек, има моменти на срив и отчаяние, които благодарение на страхотната атмосфера тук, се понасят по-леко Heart Eyes На тези, с които няма да се засечем тук през почивните дни, желая хубави моменти и много любов. С другите ще пием кафе утре сутрин Laughing

Общи условия

Активация на акаунт