Блясък в очите и сбъдване на мечтите.../22.01.-28.01/

• 14 672
  • 425
  •   1
Отговори
# 360
  • БУРГАС
Ехааааа, браво браво! Сега почвам по ред на номерата:
Голди, радвам се, че вече си по - добре, подобрило се е настроението и вече разказваш смешки.  smile3525 newsm47
Meggyv, ЧЕСТИТО!  bouquet Лека бременност ти желая и да не ни забравяш, ами да ни навестяваш да казваш как сте с бебо.
Даре,  newsm59! Всичко най-най ти желая!
Момичета, ако можех и аз щях да ви почерпя! newsm38 Току що сключих една много голяма сделка! newsm44

# 361
  • София
Goldie горе главата сигурна съм, че съвсем скоро чудото ще се случи и ще ни зарадваш с   newsm10 EFP smile3504 1crib , нали знаеш, че след всяка буря изгрява слънце..   bouquet просто още малко и ще видиш, че съм права поне такова усещане имам, а то рядко греши  smile3508 smile3521 smile3525

# 362
Goldie:  Hug   newsm51 Blush smile3525  Хайде сега и едно стрелче, а може и скорпионче хихихи

STELLA_B: Аууууу каква хубава торта мляс мляс мляс Има ли още? Хей, и по-често да сключваш такива големи сделки, за да ни черпиш по-често хихихи  Joy

# 363
Честито Meggyv и от мен. Хайде с бодра крачка към отчетните. Всеки ден се освобождават местенца там. Бързо всички, в колонка по един! Simple Smile

# 364
  • БУРГАС
Деска, радвам се че тортичката ти хареса. А какъв е тоя апетит към сладичкото??? То, че е рано още, рано е ама...... hahaha
Момичета, аз ще се прибирам вече и ще ходя на вилата да си почина. Пожелавам ви най-бебеносния уикенд! Мислено ще съм с вас и ще ви стискам палци!
И като се върна да видя много нови мами!

П.П. Мечтата ми е някой ден, като вляза в тази тема да няма никой!

# 365
Хей най-големите сладурани на света страхотни сте, толкова много плюшчета кръжат днес тук , много ви се радвам. И аз като палечка обещавам повече да не ви подстрекавам, че ми стана гузно и мъчно, ама гледам позитивното мислене и хубавите емоции, Голди супер историйка за гинекологичното, от все сърце ти пожелавам другия път да сте трима там - бъдещия ти съпруг, ти и бебо и да се радвате безумно. Аз от този момент започвам да ви черпавам от моите бременлийски сокчета пък да прихванете де, да знаете вече година и половина не пия кафе само чайове и сокове и почвам да ви тормозя с тях, хайде не се мръщете а действайте.
На новите мами Честито Hug, на рожденничката много здраве и вълшебства
Обичкам ви и ви пращам безброй целувки

# 366
 ММММММ това исглежда много вкусно, и за новите и бъдещи бременилки ми се струва страшно здравословно .... Ами наздраве!   cheers ... Да си кажа че и на мен ми е малко гузно, но се радвам че всички, начумерени и най - вече ГОЛДИ си оправиха днес настроението в крайна сметка  Peace! Ами нали пък затова сме тука - да се подкрепяме! Момичетаааааа аз наистина вярвам че ще се срещнем всички в отчетни  Hug  newsm10. Това коктейлче ми дойде много добреее ..... сега и музичка малко ..... и сега май самичка ще си спретна едно парти!   newsm18

# 367
гледам в крайна сметка петък добре приключи -с нова мама Hug
 meggyv честито мила,всичко най розаво ти желая  bouquet
аз тази вечер съм сама.мъжо е на вила с колегите.мен малко ме боли корем дано да не е за лошо Praynig
айде утре сутрин с някои ще се видим на кафенце,а другите весело изкарване на почивните дни Heart Eyes
STELLA_B честито за зделката и почерпката,само така че покрай твоите успехи и ние намазваме Mr. Green
cherry_spa ама дай да сменим сока че тия моркови Sickшегувам се пийвай си ти имаш нужда сега

# 368
Здравейте,милички!  bouquetДаре bdbaloni-Честит рожден ден!Пожелавам ти най-прекрасния и желан подарък,а именно  newsm32един здрав и пухкав бебешок!Меги-Честито!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност,а на финала  ylinfant newsm30 1stroller newsm07.Виждам,че пиете сокче от моркови,толкова вкусно изглежда...Мушмороче- fingerscrossedстискам палци тия болежки да са хубаво.Голди- newsm51

# 369
 Joy Ще умрете от смях обаче преди малко се улових че си водя записки на кой какво му се е случило.

И така, започвам по ред:

Дара,  newsm59. Всичко най-хубаво ти желая   bouquet

meggyv, честито  Hug. Лека бременност и най-хубавото бебче накрая.

Берина, честито и на теб, мила  Hug. Много бебета ще има тази година в твоето семейство, а?  Grinning

Голди, вие с мъжа ти не работите ли заедно? Взимай ключа за заседателната зала и...  Wink

Scarlet  Hug. Разбира се, че ще си седиш и при нас  Naughty - форумът казва ли се "Искам бебе" или не?  Crossing Arms Mr. Green

cherry_spa, мерси за сокчето. Нещо бременни вирусчета или поне селенче да има вътре, а  Crazy  Grinning? И какви са тези еретични мисли да няма кафе? smile3544

Хубав уикенд на всички  Hug

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 20:57 от Juturna

# 370
  • София
Здравейте момичета.....Вчера вечерта си направих тест и аз се заразих от вас с тези тестове... и го бях зарязала щото след като след 1-вата минута не се покажа нищо реших че няма смисъл да го гледам... Сега тръгнах да го хвърлям и видях съвсем бледа втора черта но много
бледа, а ову-то ми е било на 20този месец не е минало изобщо много време даже никакво 6дни ... Направо не знам дали да се радвам , и какво да мисля, шашната съм изобщо това дали може да е истина   Вие сте първите с които го споделям...

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 11:54 от mishito

# 371
Аз пък много бързам и няма да ти прочета маймуницата.
Така дори и да мога да ти отговоря няка как да стане.
Така че когато искаш помощ уважавай времето на другите!!!

# 372
  newsm78 Ами Мishito не че искам да те разочаровам, но най добре е да си изчакаш закъснението и тогава си вземи още един. Дано и той да е  EFP И аз малко подраних с теста и беше също много бледа чертиката, но реших да не бързам да се радвам, въпреки че съм почти сигурна че и втория ще е  EFP Не знам, дано другите момичета да те окуражат повече от мен. Аз ще ти стискам палци а това чакане е ужас ...  smile3516 Но тук бързо минава времето така че спокойно мила  smile3525

# 373
  • Бургас
Аз минавам само да ви пожелая лека нощ и се хоризонтирам Wink
Мишито, тестът се отчита в рамките на ввремето, посочено на опаковката Peace
Juturna , от почти три години не работим заедно, но често идва на срещи с шефа, колко му е да го замъкна в отсрещната стая и да ударя ключа Mr. Green
babylove, Heart Eyes
Сега на всички, които се разпознаха като подстрекателки, искам да кажа - момичета, това беше шегичка, тук от доста време все се подстрекаваме за тестчета; нито съм се разсърдила, нито ми е докривяло; напротив - беше ми адски приятно, че всички сте толкова добронамерени и нетърпеливи, дори повече от мен.  Hug Ми то и аз подстрекавах Венити, че е кощунствено нелюбопитна на 3-ти ден закъснение; нали тези закачки са част от живота ни тук във форума; не спирайте да дебнете потенциалните бремелинки Heart Eyes
Хайде, лека нощ и хубави сънища Hug

# 374
хе хеее, както е тръгнало тази седмица ха дано от тук нататък всеки ден - по една бремелинка newsm74 и другата седмица още повече от тази (все пак идва weekend Wink На олелилите се - не се отчайвайте момичета - всички сме с вас а всеобщата воля прави чудеса.
Благодаря за топлото посрещане,
пожелавам на всички прекрасни почивни дни
целувки

Общи условия

Активация на акаунт