Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
-
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
-
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
-
Какви са мненията за използването на тестове за бременност и какви са опитите на другите участници във форума?
-
Какво е Duphaston и кога се приема?

Лека бременност ти желая и да не ни забравяш, ами да ни навестяваш да казваш как сте с бебо.
! Всичко най-най ти желая!
Току що сключих една много голяма сделка!
, нали знаеш, че след всяка буря изгрява слънце..

, хайде не се мръщете а действайте.
... Да си кажа че и на мен ми е малко гузно, но се радвам че всички, начумерени и най - вече ГОЛДИ си оправиха днес настроението в крайна сметка
! Ами нали пък затова сме тука - да се подкрепяме! Момичетаааааа аз наистина вярвам че ще се срещнем всички в отчетни

шегувам се пийвай си ти имаш нужда сега 
един здрав и пухкав бебешок!
.Виждам,че пиете сокче от моркови,толкова вкусно изглежда...
стискам палци тия болежки да са хубаво.

- форумът казва ли се "Искам бебе" или не?

Ами Мishito не че искам да те разочаровам, но най добре е да си изчакаш закъснението и тогава си вземи още един. Дано и той да е
Но тук бързо минава времето така че спокойно мила
и другата седмица още повече от тази (все пак идва weekend