Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
-
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
-
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
-
Какви са мненията за използването на тестове за бременност и какви са опитите на другите участници във форума?
-
Какво е Duphaston и кога се приема?

, че мъжо е на работа, детенце на бабин дом и ще се вихря
И мен ме чака същото след малко
, но нещо не ми е добре и ще видим, може да го поотложа. За сега първо ще се поолежавам малко и после ...
! След вчерашния твърде отвратителен работен ден, от който още си ближа раните
, мисля днес да се възнаградя с добра порция мързел, книжка и филми! Разбира се и с вашата компания. Започнах с ободряващото кафенце на Goldie, в което е ненадмината и се надявам полезното сокче на cherry_spa да ни бебеомагьоса всичките тук много скоро!
. Оставям ви за малко, но пак ще намина!
- да видим до кога, момичета деси07 и меджик силно се надявам скоро да ви се оправят проблемите
и само да се хвалите, целувам ви и ви
и сега си чакам овулацията.По моите изчисления май трябва да е на 27-28.А да ви попитам само,колко време след като извадте потопената лентичка,отчитате резултата???Благодаря ви предварително