Блясък в очите и сбъдване на мечтите.../22.01.-28.01/

• 14 672
  • 425
  •   1
Отговори
# 375
Привет пак от мен! Вие вече сигурно отдвана спите, все пак е почти 3 часа, ама аз сега се прибирам и реших да хвърля един поглед преди и аз да ви последвам. Да се похваля оправих нещата с мъжо ми. Още като се върна от работа  luvbed  newsm62 newsm62 newsm62 И после излязохме та до сега... мн хубаво си изкарахме! Утре вероятно ще закъснея за кафето, евентуално чак за следобедното ще се включа, така че нека да ви е сладичко от мен!

Много прегръдки и до утре!  Hug

# 376
  • Бургас
Добро утро!

Morgy , браво на вас Peace
Момичета, насладете се на почивните дни, въпреки дъжда навън! Аз си довършвам кафето и се отдавам на чистене днес Whistling, че мъжо е на работа, детенце на бабин дом и ще се вихря Crazy

# 377
Добро утро и от мен!  Simple Smile
 Голди аз тъкмо търсих как да ви почерпя аз с кафенцето тази сутрин, но нещо безрезултатно.  Cry И мен ме чака същото след малко  newsm79  1ironing  wash, но нещо не ми е добре и ще видим, може да го поотложа. За сега първо ще се поолежавам малко и после ...  Mr. Green

# 378
Добро утро и от мен май и аз съм от раннобудните,но като знам какво ме чака днес.
Благодаря Голди за кафенцето,и мен ме чака същата работа.Хайде приятно  1dishes newsm28 1ironing wash hang newsm55  food002

# 379
  • София
Goldie
Кфето ти е страхотно Hug
Morgy само така, с тази тактика , бързо, бързо ще отидеш при отчетните Laughing
mishito  тестът се отчита в рамките на написаното в указанията, при мен показа след петата минута бледа втора чертичка и така си остана до другата сутрин, но аз го направих на първия ден на който трябваше да ми дойде Laughing

# 380
Добро утро! Или май вече стана Добър ден!
Бързам да се разпиша преди работа, че послеее... не се знае какво ще стане.
При нас няма дъжд - направо сняг прехвърча. Дано поне натрупа, че да спрат тия болести.
Аз работя в един детски център и понеже сега градините са затворени и децата ги водят при нас. Но често водят и бони. Това е много опасно и безотговорно. Които ги усетим ги връщаме, но някой минават на входа и после родителте се правят на изненадани. Много лошо, но кого си мислят да надхитрят - не знам. А аз се страхувам за себе си. Още не ми е дошло и макар, че теста ми беше отрицателен вчера нищо не се знае. То мен и без друго не ме ловят много тия тестове.
Виждам много нови момичета...  Hug Добре дошли на всички! И скоро да ходите в Отчетни!
Хайде, приятен уикенд и от мен!!! Всичко най-най снежно!

# 381
Здравейте и от мен на всички аз чак сега успявам да се впиша та ви нося едно витаминозно сокче полезно и за фигурата та след многото домакинстване дано ви освежи отивам да хапна, че постоянно ме гони глад май ще ставам 100 кила то се е видяло, на другите им е лошо и отслабват аз не мога да се стърпя да пропусна хранене, не че се оплаквам ама трябва да сменям гардероба вече hahaha

# 382
Здравейте и от мен. Аз рядко пиша тук, но за сметка на това по-дълго  Laughing
От доста време се каня да ви споделя за последния ми преглед. Бяха минали 40 дена от последния цикъл и отидох на лекар. Два дена преди това имах слабо ръждиво зацапване и го казах на лекарката. Тя гледа - матката в положение S, и ме пита правила ли съм си тест. Понеже не бях, ме накара да си направя Sure Check. Докато чаках да се отчете резултата умирах от вълнение, хем знаех че не може да стане толкова лесно, хем надеждата се прокрадваше. Естествено беше отрицателен и доста се разочаровах. За пръв път се чувствах толкова близо до целта  Confused. Една седмица по-късно си ми тръгна класическата лелка. И сега не знам от кога да засичам първия ден на цикъла. Но този месец явно ще сме пас и без това - не сме правили секс от 31 декември Embarassed съвсем сериозно. С тези мои зацапвания в началото, после мъжа ми грипяса.... и честно казано използвам случая да си дам почивка. Иначе всеки път се надявам и разочаровам и така до безкрай.
За прегледа забравих да кажа - доки ми беше предписала да пия Метформин и сега каза да продължавам с него само. Почна да се чеше по главата и да се чуди защо не се получава и къде може да е проблема. Аз и подхвърлих за щитовидната жлеза и тя токава ми написа да си изследвам хормоните  TSH и T4. Не ви ли се струва странно, аз да си предлагам лечението вместо тя да изчерпа всички вероятности. Сериозно се замислям да пробвам и на друго място да се прегледам.
Офф, толкова ми се е насъбрало, че мога още дълго да пиша, но няма да ви отегчавам повече.
Успех на всички в бебеправенето.  Hug

# 383
айде и аз да кажа Здравейте.а чистете чистете,аз снощи както бях сама си изчистих оправих и накрая си сипах една чашка винце за приспиване и така ми беше готино.и сега ще мързелувам нека виииии hahaha

# 384
Здравейте и от мен, момичета! Виждам, че повечето сте се зхаванали с домакинстване, а аз се чудя кога ще приключат с тази наша кухня, че да мога и аз да си изчистя! Ужасно е така  smile3516! След вчерашния твърде отвратителен работен ден, от който още си ближа раните  smile3515, мисля днес да се възнаградя с добра порция мързел, книжка и филми! Разбира се и с вашата компания.  Започнах с ободряващото кафенце на Goldie, в което е ненадмината и се надявам полезното сокче на cherry_spa да ни бебеомагьоса всичките тук много скоро!   smile3521  newsm51. Оставям ви за малко, но пак ще намина!

# 385
  • Варна
Офф, толкова ми се е насъбрало, че мога още дълго да пиша, но няма да ви отегчавам повече.
Успех на всички в бебеправенето.  Hug

И аз така!Изпаднал съм в депресия.Писна ми от доктори и от техните километрични рецепти. И накрая резултатът пак е трагичен.Какво да правя не знам. След като моята дългогодишна гинеколожка ми направи профилактичен преглед след като ме лекува от киста на ячника, ме увери че всичко е наред. Само след 10 дни мъжо ме закара по спешност при друга лекарка и тя установи че досадните кисти са си още там, а имам болки от спукана киста и цялата съ,м пълна с кръв. Остана много учуденз че колежката й не ми е направила преглед с ехограх и само вагинален. Сега пак съм на лекарства а като ми дойде почвам и противозачатъчни, т.е. 4 месеца никакво бебе. Вече не издържам ще спре ли този кошмар.

Ох извинете за отегчителния пост ама искам някъде да си излея мъката. Пиша много рядко вече защото от новата работа почти нямам време. Много сме напреднали със списака, което само ме радва. Много успехи на всички желая! Peace

# 386
момичета моля ви влезте в графиките на БТ и който може да ми отговори на въпросчето -да не го пиша тук че не му е мястото  Simple Smile

# 387
Ама голямо щистене е паднало днес, точно така трябва, сега му е времето, че после с коремите ще е много трудно, а мен пък такъв мързел ме е обхванал - ужас някакъв ама пък ми се полага, да ви се оплача много исках да се ровя отвкъщи, но форума днес ме изхвърляше постоянно ама досада и сега ще си пиша от работа, за жалост още давам нощни смени Sick - да видим до кога, момичета деси07 и меджик силно се надявам скоро да ви се оправят проблемите  Praynig и само да се хвалите, целувам ви и ви  Hug

# 388
Здравейте,момичета,много е приятно при вас.Чета ви от известно време и си мисля,че вече трябва да се включа.Ние започнахме с бебеправенето от този месец Grinningи сега си чакам овулацията.По моите изчисления май трябва да е на 27-28.А да ви попитам само,колко време след като извадте потопената лентичка,отчитате резултата???Благодаря ви предварително Hug

# 389
Vania_84, първо добре дошла  Hug и да не се задържаш много дълго тук!
За тестовете - по принцип на опаковката на всеки тест има упътване и там пише до колко минути се отчита теста. Това важи и за двата вида тестове - за ову и за бременност. Обикновено това време е между 5 и 10 мин.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт