Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за тестовете за овулация и кога трябва да продължи сексуалният живот?
-
Какво е мнението за кръвния тест за бременност и какви са стойностите на HCG?
-
Какво мислите за изненадването на партньора с новината за бременността?
-
Какви са мненията за използването на тестове за бременност и какви са опитите на другите участници във форума?
-
Какво е Duphaston и кога се приема?
много добре си и го каза на Голди ама тя незнам защо така се дърпа от тези тестове 
С тези положителни тестчета не знам накой по напред да честитя и за полесно по едно тихичко четито на Titinka, meggyv i Veniti.
Desi и на брат ти ЧРД!
На Mu6morok искам да кажа че моя приятелка 2-3 пъти ходи на преглед докато и видят плода. Не знам на какво се дължи това, но се радва на безпроблемна бременност вече 6 месеца. И аз с нея де ...

еееееххххх момичета, 2 дена не съм се вясвала тука и сега като гледам какви сте ги свършили
щях да им кажа "тогава ми е овулацията бе хора!"
И аз съм кандидат мама , но Божа работа ще видим, кога и аз ще се похваля с прекрасната новина в този сайт.. На всички които опитват с надежда чудото да стане им пожелавам много скоро да се усмихнат на двете прекрасни розови чертички , а на тези които вече имат това щастие им желая лека и безпроблемна бременност и много сладки бебчета 
Лека и безпроблемна бременност 
чувство толкова рано и въобще аз докато не видя тупкащато сърчице на ехограф, някак си не мога да повярвам

Ама той милото все ми повтаряше че нещата трябва хууууууубаво да се разбъркат преди да се оправят. Май наистина е така 
Ще ви гледам и ще работя че месеца свърши а има и работа за вършене.
Вече така съм си научила симптомите за овуто, че я хващам с тестове 2дни преди да започне.. момичета пожелайте ми вълшебен късмет, защото наистина трябва да стане вълшебство... 
, освен с вас и мъжа ми, с никого не съм споделяла новината, много е рано още, а така ми се иска