Отговори
# 225
Шевал е качила това стори в ИГ. Билетите ми се виждат скъпи на мен - между 100 и 250 лева, в зависимост от зоната.

# 226
Здравейте,момичета!

Сташа Hug

Вчера успях да изгледам 1 еп. на МПЖ!Повече ни представиха живота на Шебнем.Дано във 2-ри еп. след като започне разследването за смъртта на Ниязи ни покажат повече участието на Онур като инспектор Месут.

от ''Последната вечеря/Тайната вечеря''

Рускините нищо не пропускат...не знам дали е вярно...просто го видях и споделям...
...от Лейла Лиева....във ВК...
Все пак си мисля, че родителите на Онур бяха на премиерата на филма, може би греша, но на този ден майката на Онур публикува тази снимка...

и за Бръшляна...
Всички тайни са разкрити, всички сметки са затворени.
9 ноември, четвъртък, с последните епизоди на „Ivy Time“ в „TOD“!  
https://vk.com/fermannazli?z=video-201732739_456239842%2F0402b51 … l_wall_-201732739

качените епизодите
https://turkrutv.com/yadovityy-plyushch/

Мелиса Доуу влиза в сериала''Kopuk/Сапун'' в ролята на Перихан.С Биран Дамла ще играят отново заедно.

Желая ви спокоен ден!

# 227
Привет, дружки!

Благодаря ви за споделеното!

Не можах да гледам онлайн, но още в четвъртък изгледах „Моят прекрасен живот” на руски и ми хареса. На мен по принцип първите серии са ми тегави, но тази много леко ми вървеше и я изгледах на един дъх. Като за начало ни запознаха с вълнуваща история на главната героиня Шебнем и трансформацията й от грозно пате в красив лебед.
Заради преживените в миналото страдания, унижения и подценяване, Шебнем се опитва да докаже и на себе си и на околните, че ако поиска, човек може да постигне всичко, за което е мечтал. Впуска се в приключение и старателно изгражда новото си аз -  външно и вътрешно, но допуска  една малка грешка. Запазва вещ от миналото си, която вероятно й напомня за единствения човек в живота й, който се е отнасял нормално с нея. И това върна мъчителя й Ниязи в живота й.
Всъщност сгреши и когато реши да се покаже в списанието, за което приятелката й Дидем я предупреди, че е неразумно, но тя се изкуши и миналото я догони.

Малко странен и притеснителен беше начинът, по който Шебнем спечели пари за голямата промяна, почиствайки подовете от следи от престъпления. Тази работа не е за хора със слаби сърца, но тя издържа и с парите, които едва не загуби, когато насреща й се изправи отново Ниязи, успя да направи първата стъпка към новия си живот, променяйки драстично външността си. Това е малко нереалистично, твърде добре плащат за такава работа, но филм да става.

Надявам се по-нататък да ни покажат и останалата част от промяната на Шебнем, т.е. как боязливото момиче се превръща в самоуверена жена и съблазнителка. Това вероятно е дълъг път, но предполагам ще ни го показват на час по лъжичка, за да е по-интересно.

Не знам как на Шебнем й е хрумнала идеята да се запознае с богат мъж в самолета, но ето че проработи. Добре, че срещна менторката си  и благодарение на нея примами желаната плячка и си уреди живота. Онур си падна по нея от пръв поглед, а Дидем й остана приятелка и съветничка.

Свекървата Айсел е много интересен персонаж. Тази актриса е невероятна, може да изиграе абсолютно всичко и винаги е различна. Властна, но не нагла, пресметлива, но не налагаща се. По-скоро си прави сметките в дългосрочен план и дебне подходящ момент да ги реализира. Само че синът й се влюби силно и не се реализираха очакванията й Шебнем бързо да му омръзне и сам да я разкара.

Частта с убийството на Ниязи ми е малко преувеличена. Хайде, наръга го, но изобщо не си представям как може една крехка жена, която няма и 50 кг. да качи трупа на 100 кг. едър мъж в багажника на колата, после да го извлачи до двора и да го погребе. Даже и дупката да изкопае сама под прозорците на пълна с хора къща, без никой да чуе нещо, че и китки да насади, ама хайде, адреналинът дава сила,  а тя нямаше друг избор.

И накрая на серията се появи комисар Месут, в който Шебнем припозна човекът , който някога я накара да се усмихне и я защити пред баща й и сега ще видим дали той ще разкрие тайната за заровения труп на Ниязи в градината или ще се зарови още по-дълбоко в тайните на мафиотския бос, за чиито престъпления Шебнем заличаваше следите. Той вече я взе на мушка и ще я наблюдава под лупа. Може би в следващия епизод ще ни запознаят и с история на комисаря и как е стигнал дотук. В интервюто, което бяхте публикували, в което Онур говори за героя си споменава, че и той си има своите демони. Не се разбира с майка си, има непоносимост към лъжата и е обсебен от намирането на истината. Нещо подобно беше, цитирам по памет, но звучи много интересно. Красивият комисар сигурно също си има своите скелети в гардероба.

Ийит Йозшенер/Онур пък казва в интервюто, че когато е прочел сценария и се е запознал с историята е имал чувството, че е намерил оазис в пустинята. А той е много интелигентен актьор с голям опит и винаги много внимателно подбира ролите си и имам доверие на преценката му. От думите му също се разбира, че Онур ще бъде много интересен персонаж, което засега не си личи.

И друго интересно нещо казва в интервюто Ийит, че героите на Мерич Аджеми никога не са ангели или дяволи. Те винаги са цветни, имат от всичко в характера си и се развиват, а това ги прави интересни. Всеки от тях е човек и има своите силни и слаби страни. А също, че тя никога не жертва един от героите в сюжета, за да издигне на пиедестал друг. Оставя героите си да претърпят развитие, да допускат грешки, които после да изкупуват. А за такъв подход към героите и към сценария в телевизионен проект се изисква смелост. Защото често напоследък на сценаристите им се налага да се съобразяват с очакванията и желанията на зрителите и да правят компромиси. Важно е също сценаристът да има насреща си не по-малко смел режисьор.

Аз лично нямам търпение да излезе на сцената и Мелиса/Несрин и да започнат да въртят интриги с маман.
Все си мисля, че някак ще се окаже, ме Ниязи няма да е мъртъв. Не звучи реалистично да е жив и да успее сам да изпълзи от гроба, но пък на сайта на сериала ни го представят като един от основните герои. А и за нуждите на сценария ще е добре да е жив и да продължи да преследва Шебнем.

Много добър рейтинг на първата серия, едно страхотно начало, а историята тепърва ще се разгръща.  Актьорите говорят много хубави неща за историята, която предстои да гледаме, колко им е харесала още когато са прочели сценария и аз съм оптимистично настроена и нямам търпение за втората серия.

В предаването „Зад кулисите” предстои да бъде излъчено тв интервю с водещите актьори от сериала „Моят прекрасен живот”  Хилял Алтънбилек, Онур Туна и Ийит Йозшенер.

Приятен съботен ден ви пожелавам!
Скрит текст:
При нас е дъждовен, но това го чакаме от доста време, че заради сушата имаме режим на водата.

До скоро! Flowers Hibiscus

# 228
Момичета , току що изгледах епизода на един дъх , чудесен е , заинтригува ме . Разбира се ,че трябваше да изгледаме историята на Шебнем . Направо я оправдавам за всичко Grinning
Предполагам във втория епизод ще разберем и за живота на полицай Месут .
Май съпругът и изневерява или си въобразявам ?
Рускините коментират мустака на Онур , и те като мен Stuck Out Tongue Winking Eye , надявам се да се появи и с брада , защото на снимки от соц. мрежи гледам вече е брадат .
Лека нощ дружки
А , да добавя - чудесен актьорски състав и една забележка - децата трябваше да са със светли очи ,защото и двамата родители са светлооки , гледам свекървата е с лещи , за да си прилича с героя на Ийт , а толкова не можаха да намерят синеоки /зеленооки деца ,  ама все пак е филм , няма да задълбаваме Smile .

# 229
Здравейте,момичета!

Благодаря за коментарите на Дъга Hug и Фили Hug
Вече си мислех, че само аз гледам сериала тъй като никой не се включваше! Wink
Да видим как ще разпределят кога ще пуснат 2 фрагман-днес или утре. А новите снимки и озета-утре или във вторник! Thinking

зад кадър от Бръшляна

и среща за филма

🆕 Севда & Jojo ❤🐎✨
https://vk.com/feed?q=%23sevdaerginci§ion=search&w=wall-221346451_54

Приятна и топла неделя ви желая!

# 230
Здравейте Благодаря за вссичко споделено

https://www.youtube.com/watch?v=MqVR_O-DUM4

# 231
# 232
# 233
Здравейте,момичета!

Снощи не писах,че гледах др. сериал,но от 2 фрагман за 2 еп. се вижда,че ни очаква интересен епизод в сряда!
Знаем от визитката за комисар Месут,че е изучавал психология и това му помага след като е решил да стане полицай!Намерил е улики,но дали са достатъчни за да арестува Шебнем? А Онур явно се е върнал при предишната си любов Мелиса/Несрин Дж.!Тя е като него с добро образование и от богато семейство!

🆕 Севда на фризьор
https://vk.com/feed?q=%23sevdaerginci§ion=search&z=video-2213464 … ost_-221346451_55

Вчера е имало четене на сценария на сериала "Kopuk''  с Биран Дамла Йълмаз и др. актьори....

Приятен ден и успешна седмица!

# 234
# 235
Здравейте,момичета!

Ето озета за 2-ри еп.
Целият живот на Шебнем се преобръща с главата надолу заради Ниязи, който се появява пред нея след много години!Тя се опитва да се задържи и да се събере, но всичко е на път да се разпадне!Прободната рана на крака й се влошава всеки ден.Поведението на Онур става все по-странно.Нейният прекрасен живот, който тя изгради с хиляди жертви, е на път да рухне!Но Шебнем е решена да не се отказва!
И как може да се измъкне от този капан? Thinking
Сякаш проблемите й не бяха достатъчни, Шебнем, която трябва да лобира за предстоящите избори за асоциации, не иска да пропусне шанса да стане кралица на хайлайфа!Тъй като нейната сфера на влияние постепенно се увеличава, тя започва да разширява границите на Айсел и я прави по-враждебна към нея.
Готви ли се Айсел да дърпа конците на Шебнем, която търпи години наред?
Подозренията на Месут, който преследваше Шебнем заради дребен детайл, станаха големи след срещата му с нея!Той е решен да не изостави с това.Определено има връзка между Ниязи и Шебнем, но каква? Най-доброто нещо, което можеше да направите, е да отиде до Измир и да погледне миналото на Шебнем.Ами сега!
Наистина ли Шебнем ще бъде хваната за толкова кратко време?

Новите снимки по-късно,че нещо лаптопа ми блокира...и едва пуснах поста...

„Къде е сватбената ти халка?“

Желая ви щастлив и успешен ден!

===============================----------------------------------------============================

ПП Допълвам новите снимки  за 2 еп.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 14:20 от Zlatina3

# 236

Ново от Еда: И нейната коса се сгъстила по време на бременността, както и на нейни приятелки. Всички симптоми си имала.

# 237
# 238
Oх, да му умра на мустаците Satisfied
Дари , Злати , Сташа Heart Heart Heart
Момичета , кога започва онлайна довечера - в 20:00 часа ? Че отдавна не съм гледала онлайн .
Добро утро и хубав ден Purple Heart

# 239
Здравейте,момичета!

Сташа,Дари,благодаря за новите снимки и инфо,което сте пуснали! HeartHeart

Понеже скоро сме нямали нова снимка на Еда ще я повторя без надписа...

Фили,от 19 ч. започва  озета/повторение на по-важното от миналия епизод и около 20 ч.- новия епизод! Heart

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт