Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 74 575
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Току що направих първата си поръчка от сайта - чанта Пинко, която следя от няколко месеца. С голямото намаление и с допълнителния код от първа страница цената падна почти наполовина от цената в магазина на марката в мола. Надявам се да е оригинална. Ако не ми хареса, ще се възползвам от безплатното връщане.

Може ли да покажеш чантата и цената й

# 151
# 152
И аз много мисля една чанта Пинко. Но ще почакам черния петък, може пък още малко да я намалят.
Какви са впечатленията ви от пинко чантите. Красиви ми се виждат, но като че ли не събират нищо. Струват ли си ?

# 153
Някой има ли с опит за размер на мъжки якета Northfinder. Дали отговарят?

# 154
  • Варна
И аз много мисля една чанта Пинко. Но ще почакам черния петък, може пък още малко да я намалят.
Какви са впечатленията ви от пинко чантите. Красиви ми се виждат, но като че ли не събират нищо. Струват ли си ?

Специално тази, която аз поръчах - Love One, я има в два размера. Айде - 3, но минито май го няма в Бг. Та двата размера ги пробвах в мола. В малката не ми се събра портмонето (което обаче е от най-големите, за несгънати банкноти). По-голямата обаче ми стоеше доста грубо (аз съм ниска и слаба). Та си взех малката. В крайна сметка не е чанта за всеки ден. На мен ми беше много важно, че има преграда, която да разделя телефон от ключове - неща, които винаги винаги нося.

# 155
  • Варна
Днес взех чантата. Успя да дойде точно за рождения ми ден. Grinning Перфектно опакована. Оказа се, че тези чанти имат чип, по който могат да се проверят за автентичност. Оригинална е. Много съм доволна от покупката.

# 156
  • Plovdiv, Bulgaria
Има ли тема, в която мога да пусна едни боти? Платих ги с ваучер, ама не съм прочела, че после не мога да ги върна, защото не връщат парите от ваучера.. А са ми големи.

# 157
OLX, Facebook групи..

# 158
  • Plovdiv, Bulgaria

Имах предвид във форума. Благодаря.

# 159
Пуснете ги тук.
Рядко имаме подобен тип останали връщания, така че не мисля че би било проблем. Когато създавах темата преди години, мислех дори да включа и тази възможност. Занапред ще го направим, ако админ разреши!

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 07:54 от Ellinor*

# 160
Админ точно вчера писа, че продажби не са допустими..но питайте...

# 161
Правилно!
“Подхлъзнах” се от темата Манго, там са и замени и продажби, защо е позволено не знам!

# 162
  • Пловдив
Има ли тема, в която мога да пусна едни боти? Платих ги с ваучер, ама не съм прочела, че после не мога да ги върна, защото не връщат парите от ваучера.. А са ми големи.
Пробвай тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1339855.930

# 163
Но защо да не може да върнете, щом не ви стават ? Те могат отново да ви заредят парите в сайта, по банкова сметка- Не, но сумата да се зареди отново в профила ви. И да си поръчате нещо друго. Може даже да си доплатите, ако е по-скъпо.
Според мен звъннете им и се разберете. Не мисля, че няма да има опция за връщане ако всичко си е в срок ?

# 164
Здравейте,
дали ви се намира код за отстъпка за Fashion days
 след 31,10,2023?

Общи условия

Активация на акаунт