Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 73 648
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Някой поръчвал ли е маратонки Пума от сайта? Чета, че някои имате съмнения за оригиналността, та реших за конкретната марка да попитам?

Оригинални са си , имам обувки и екипи на повече от година и нищо им няма .

# 136
Имам два чифта маратонки пума, закупени на доста ниска цена - оригинални и здрави са.

# 137
Това са кутиите на Пума и Адидас.
Made in Vietnam ...

# 138
  • София
Още по времето, когато в Германия се ходеше с визи, мъжът ми купи от Хамбург футболни обувки Адидас, произведени във Виетнам. Нямаха скъсване! Племенникът ми риташе с тях ежедневно поне 2 години. Накрая дори с леко подвити пръстчета. Simple Smile После отидоха при още две деца. След това следите им се загубиха... Simple Smile

# 139
Качих снимка, защото не разбирам кое е оригинално, кое не..така като има снимка, всеки ще види и ще си прецени...

ММ преди двайсетина години си купуваше Пума от естествена кожа...от България. Те пък колко издържаха, няма да казвам..качество имаше тогава...

# 140
Здравината не означава оригиналност.
По принцип говоря (пиша).

# 141
  • София
А аз имах предвид, че още преди 25-30 години, Адидас са имали производство във Виетнам.

# 142
Това го схванахме Simple Smile
Преди 25-30 години, когато имаше магазин само в София, си бяха произведени в Германия.
Така че... да си бяхте купили оттук Wink.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 19:42 от 𝓗𝓪𝓵𝓸

# 143
По-скоро е валидно обратното- Оригиналността не означава здравина.

И откъде въобще се пръкна този безумен въпрос за оригиналността на стоките във Фешън дейс?

# 144
По-скоро е валидно обратното- Оригиналността не означава здравина.

Да, не твърдя обратното. И двете са валидни.
Но да пишеш, че нещо, което изкарало н брой години и затова е оригинално, е несериозно.

# 145
Чак пък безумен да е въпросът...питат си хората, що да не?
И в предната тема се питаше...
Ингересно им е...нормално е.

Оригиналното вече е размито понятие, мен ако ме питате. В днешно време...не знам...на кое му се вика вече оригинално ..

# 146
Това, което се произвежда от/по поръчка на марката е оригинално.

# 147
Безумният въпрос се пръкна от мен, четейки темата и съмненията на част от пишещите в нея.
Благодаря на всички отговорили. Така или иначе, получих си маратонките и съм доволна. Дойдоха си в оригинална кутия, с всички етикети и без съмнение от моя страна за оригиналност. Качеството ще си проличи с времето.

# 148
Според мен такива въпроси се пораждат поради разминавания в качеството на продуктите от една марка, на размерите от един модел и подобни проблеми. Писала съм как преди години получих от ФД  4-5 мъжки поло шърта на лакост, един модел, различни цветове - ами един с един нямаше да си пасват - кой по-дълъг, кой по-тесен, на кой ръкавите по-къси и т.н., занимавай се с връщане след това. Не се съмнявам, че са били лакост, но явно ФД са заредили от брака.

# 149
  • Варна
Току що направих първата си поръчка от сайта - чанта Пинко, която следя от няколко месеца. С голямото намаление и с допълнителния код от първа страница цената падна почти наполовина от цената в магазина на марката в мола. Надявам се да е оригинална. Ако не ми хареса, ще се възползвам от безплатното връщане.

Общи условия

Активация на акаунт