Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 73 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
teta, супер! И аз така процедирах, след като 10 дни ми излизаше само - "Подадена заявка за връщане" и никой не се появи. Ядосах се и писах имейл. Дамата, която ми се обади беше много коректна и задвижи нещата, също както при теб. И аз не мога да си обясня защо още държат тези супер некоректни доставчици.

# 91
Снощи имам мейл че са наредили парите и до 3 дена ще са по сметка.
А сутринта оставих пакита в спиди.
Може ли така??? Смаяна съм вече Joy
Те извънземно добри ще дойдат тия ФД...Grinning

# 92
  • София
Да, в петък връщах една пратка. Куриерът дойде около 2 следобед , а няколко часа по-късно имах мейл за възстановена сума. В Неделя, когато си проверих банкирането, парите бяха вече там, което значи че са ги наредили още в петък .

# 93
  • Бургас
И аз връщах вчера, същия имейл получих. Много са бързи, явно.

И нещо забавно - падна ми се Еконт, а с куриера вече сме почти роднини. Звъни ми по телефона и казва - Аз съм долу, ама за да не се качвам, ще ми пуснеш ли пратката през терасата? SatisfiedSatisfiedSatisfied
Метнах му обувките през балкона, а погледите на минувачите бяха един път просто. Grin

# 94
Аз поръчах 2 чифта кецове. Днес имам известие от Спиди но като гледам дължимата сума са дошли само едните, как да разбера дали другите ще дойдат или не?

# 95
Нали писаха в темата че често разделят пратките на две или повече...

# 96
Да така е, но доколкото разбрах са плащани с карта и са дръпнати пари за всички артикули и се предполага, че са налични и ще ги изпратят а при мен са с наложен и така ни ми е ясно дали няма липсващ продукт.
Сега докато пишех получих известие и за другите кецове. Дано всичко е точно.

# 97
  • Варна
Поръчахте ли нещо изгодно?
Нищо не поръчах аз.

Чудя се на една чанта и една раница, но пръстът ми нещо не иска да се задържи върху бутона "поръчай" 😂😂😂

# 98
  • на пистата
Едни маратонки на Goe паръчах аз.Излезнаха ми 107лв с кода,за естествена кожа са екстра.

# 99
Към 16.30 ми звъни куриер от сеймдей...казах му, че съм върнала с друг куриер и че вече дори парите ми върнаха Joy..докаТ го чакам...

# 100
Не съм ползвала въпросната куриерска служба,
но след прочетените оплаквания искам да попитам дали иронично са се кръстили Сеймдей Simple Smile
Веднага да се прекръстят на Съмдей!

# 101
Днес взех нашата пратка, всичко е точно! Станаха ни кецовете и сме много доволни.

# 102
Дали ще има пак код за 10%?Rolling Eyes Последният доста дълго беше активен...

# 103
Има в момента код. На първа страница е.

# 104
Благодаря,  погледнах, аз точно този ползвах, но изведнъж ми изчезна от профила и мислех, че е изтекъл.  А сега не ми намаля, само изписва-ваучера вече е свързан с този профил.

Общи условия

Активация на акаунт