Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 73 638
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, каква е тази такса за подготовка и транспорт 6 лв?

Отивам в количката, дава ми да избера код ENJOY 30%,  намаля ми цената от 119лв на 107лв /което не е 30%, ама карай), на следващата стъпка  ми казва, че кодът не е приложим за метода на доставка (Спиди) и връща на 119лв и ми удря 6 лв такса за подготовка и транспорт.

Това нещо ново ли е?
Не съм поръчвала скоро и май съм изпуснала нещо.

# 106
  • на пистата
Момичета, каква е тази такса за подготовка и транспорт 6 лв?

Отивам в количката, дава ми да избера код ENJOY 30%,  намаля ми цената от 119лв на 107лв /което не е 30%, ама карай), на следващата стъпка  ми казва, че кодът не е приложим за метода на доставка (Спиди) и връща на 119лв и ми удря 6 лв такса за подготовка и транспорт.

Това нещо ново ли е?
Не съм поръчвала скоро и май съм изпуснала нещо.
Отбелязали сте плащане при доставка и получавне в офис.Ако е до адрес с наложен е 4лв,ако платите с карта е 0

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 20:46 от NaM

# 107
Кодът ENJOY30 е валиден само за доставки до easybox!

6лв е таксата за транспорт и подготовка на пратката, ако плащането е в брой.

# 108
  • на пистата

6лв е таксата за транспорт и подготовка на пратката, ако плащането е в брой.
И до офис,ако е до личен адрес е 4лв.

# 109
  • София
Всъщност пробвах всички налични видове доставки.

С easybox и плащане с карта таксата от 6 се намаля на 2 лв, но пак я има. Поне ENJOY захапа.

# 110
  • Варна
Хм, сега го проиграх с нещо за 69 лв.

Приложих код за 10%, ENJOY не го хваща.

До изибокс е безплатно, до куриери е 6 лв.
При плащане с карта няма такса обработка и транспорт.

Би трябвало и при теб, щом е с карта и до изибокс , да няма такса.
За каква сума пробваш?

# 111
  • София
119.90лв.
Намали с 12, сложи такса 2лв за транспорт.
Та тия 10% не разбрах как ги смята.

# 112
Някой поръчвал ли е маратонки Пума от сайта? Чета, че някои имате съмнения за оригиналността, та реших за конкретната марка да попитам?

# 113
Аз, но не знам как да ти помогна, защото и много не разбирам как да разбера дали са оригинални.
Тези имам
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B … -puma-p6223658-1/
И тези адидаски
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B … swear-p6205106-1/

# 114
А то не че аз съм специалист...🤣
По-скоро като качество как са? В оригинални кутии ли дойдоха? Не че и на кутиите много държа. Притеснява ме да не се разлепят на третия ден примерно.

# 115
А то не че аз съм специалист...🤣
По-скоро като качество как са? В оригинални кутии ли дойдоха? Не че и на кутиите много държа. Притеснява ме да не се разлепят на третия ден примерно.

Кецове не съм поръчвала, но поръчах един спортен екип Пума.
Имам съмнения дали е оригинален.
Не го върнах, защото беше на добра цена и го оставих за домашен.

# 116
Ами защитени сме 2 години по закон, като първата една година нищо не трябва да доказваме ние...
Да, в зелена кутия с надпис Пума дойдоха...
Тук при мен на работата е само кутията на Адидас-ките, нея мога да ти я фотна ако искаш..

# 117
А съм си поръчвала на Пума, много време ги носих. Обаче на мъжа ми бях поръчвала и за един месец направо се разпаднаха, но после гледах ревюта в ютуб, точно този модел не ставал за нищо. Така, че зависи от модела.

# 118
Благодаря ви, момичета! Тете, няма нужда от снимки.
Ще поръчам; те и парите им не са много, тъй че каквото такова.

# 119
Пази само документацията / аз  в една кутия за обувки бухам всичко/, и при проблем ми пиши да помагам, ако има нужда..но те са коректни, предполагам ще уважат рекламация, ако се стигне до там..аз поне нямам притеснения в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт