Къде в Пловдив??? - 102

• 34 867
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
И ако си пускаш изследвания, трябва да не си премала витамини и добавки поне две седмици.

# 376
Да, първо бях на ендокринолог. 1 таблетка дневно б12, 2 пъти седмично по 20 капки Вигантол. Качих малко стойностите, но не стигат до горна граница. Затова мисля за инжекции б12 и друг витамин Д.
Малко ме освестиха де тия витамини сравнение с началото каквото бях.

# 377
Вигантол е най-добрият вариант за витамин Д и никой не може да ме убеди в противното. А че му вдигнаха тройно цената е друг въпрос.

# 378
Здравейте, някой може ли да ми препоръча персонален фитнес инструктор. Трябва ми хранителен режим и тренировки за отслабване, защото съм решила, че това беше последното лято, в което отивам отпусната на море. 😃

# 379
Вигантол е най-добрият вариант за витамин Д и никой не може да ме убеди в противното. А че му вдигнаха тройно цената е друг въпрос.
Да бе,  беше 2 и нещо, а сега е 6-7 лева 🤪. Сега заглеждам тези
Скрит текст:
С моите драми направих темата на нищо. Извинявайте !

# 380
Къде могат да се предадат метални отпадъци ? Имам за чистене мазе а и съм решила да сменя тенджерите.Ако някой го е правил има ли смисъл да се занимавам или да ползвам контейнерите ? 

# 381
Рафик в HammerGym. Магьосник е този човек!
Желая успех в най-хубавата промяна 💛

ПС-работи и дистанционно.
Здравейте, някой може ли да ми препоръча персонален фитнес инструктор. Трябва ми хранителен режим и тренировки за отслабване, защото съм решила, че това беше последното лято, в което отивам отпусната на море. 😃

# 382
В Кършияка къде има контейнери на БЧК за дрехи и текстил? За Метро знам и за Кауфланд на Цариградско, но ми идват далече. За Лидъл не съм обръщала внимание.

# 383
  • Пловдив
На входа на училище Яворов има контейнер за дрехи.
Преди имаше и пред Райна Княгиня,но скоро не съм минавала и не знам стои ли все още.

# 384
На входа на училище Яворов има контейнер за дрехи.
Преди имаше и пред Райна Княгиня,но скоро не съм минавала и не знам стои ли все още.
Благодаря. Оставих ги в контейнера пред Яворов. Надявам се, че няма да бъдат проблем хартиените торбички, в които бях сложила дрехите.

# 385
Да кажа, че в Тракийския Лидл вече има каси на самообслужване. Simple Smile Само с карта, много бързо и удобно, менюто е лесно за ползване.

# 386
Но ако решиш да си купиш бира например, има да чакаш да дойде служител да ти валидира, че имаш 18г. Grin

# 387
То навсякъде е така.

# 388
Когато откриха новия Лидъл на Карловско, в Ритейл парка срещу Ален мак, в началото имаше каси на самообслужване. След това ги затвориха.

# 389
Някой купувал ли си е Тривитаминол?

Общи условия

Активация на акаунт