Къде в Пловдив??? - 102

• 34 860
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Такива знаменца имаше в Джамбо. Миналата година купих с надпис честит рожден ден. Доста дълго беше въженцето, с много знаменца, а цената беше ниска. Естествено има уловка- сам ги нанизваш на въженцето.
Много благодаря за информацията! Търся такива като в Капана, ама без надпис. Ще си го слагаме надписа ние в училище.

# 361
  • Пловдив
На такива констелации ходи моя приятелка в София. Чрез ролеви игри се стига до проблема на човека -например психологът (или друг човек) влиза в ролята на майка ти ,ако в детството ти общо казано си имал проблеми с нея (може и да са неосъзнати проблеми или определено поведение,което ти е повлияло зле и е довело до трайна психическа травма).
Та,понеже ролите при приятелката ми са били 3, тя плати 450лв за това.
За мен е абсурдно. Обаче много нашумяха тези методи и хората се връзват.

# 362
  • Пловдив
И аз имам психическа травма от детството си, вероятно и други на моя хал, когато баба ме гонеше с филии лютеница из улицата. Сега не позволявам никой с хляб да ме догони. 🤣🤣🤣
Интересно на какви констелации биха ме подложили!?
Има много пари извън обращение и хората се чудят как да ги завъртят.

# 363
  • Пловдив
Констелации съм правила при Стефка Петкова, но в група. Разликата според мен така е, че работим върху тема, която ни е на дневно четене спрямо "духа на групата". А когато е индивидуално, вече си е в конкретиката на всеки случай и може да се "дълбае" и работи мащабно.

# 364
Тази я "използваха" мои близки приятели (двойка). Единствено казаха, че са много очаровани и дамата много им помогнала да си изяснят техни си конфликти. Не знам нито какво представлява, нито как протича, но ми стои в разговор запазена все още 🤷🏼‍♀️
https://www.lifebeyondlimits.net/?fbclid=IwAR2lij1owUyK4xyFjzYCw … 06O-pHsaFWO-Qv_Qs

Някой ходил ли е на констелации в Пловдив, останали ли сте доволни? Имате ли препоръки за някой ? Как протича една такава среща и колко са необходими за резултат?

# 365
Аз май и аз попаднах на контакти на тази жена. Имам спомен, че си направих скрийншот, но не го открих и затова не съм много сигурна.
Имам засилена тревожност,  безсъние,  нервност, в депресия съм. Уж ходя на психолог, но ефект не виждам и затова започнах да мисля за констелации 😆.

# 366
Морковелка, хвърли едно око на темата за цветята на д-р Бах, ако не си. На мен лично капките са ми помагали в такива ситуации.

# 367
Къде е тази тема? Не знаех за нея? И аз напоследък си мисля да пия някакви капки на д-р Бах, антидепресанти не искам да почвам.

# 368
Отговорих ти на лс.

# 369
Аз май и аз попаднах на контакти на тази жена. Имам спомен, че си направих скрийншот, но не го открих и затова не съм много сигурна.
Имам засилена тревожност,  безсъние,  нервност, в депресия съм. Уж ходя на психолог, но ефект не виждам и затова започнах да мисля за констелации 😆.

Виж си нивата на витамин В12 и витамин Д, преди да се заемеш с друго лечение.
И въобще наблегни на витамини и минерали, магнезий също.
Пролетта бях с много прескачания, напрежение и тревожност, които за дни се регулираха с Диаспорал Директ.

# 370
Не отричам констелаиции или подобни неща, просто защото нямам личен опит, но за всички изброени проблеми си пуснете и изследвания на щитовидна жлеза, инсулин, кръвна захар, плюс това, което ви е написала Дева. Лично бях стигнала почти до антидепресанти, от които категорично се оказа, че нямам нужда. Просто съвет.

# 371
Пия и Б12, вит Д, магнезий и други витамини и няма ефект от тях. Състоянието ми не е от сега, влача се така поне 3 години. Сега обмислям инжекции с Б12, но не знам дали ще мога да си ги слагам сама, че не мога да ходя да ми ги слагат.
Психоложката ми казва, че съм за някакъв много лек антидепсант макс 6 месеца, но не искам да пия такива медикаменти.
Предпочитам нещо "безобидно" билково, медитации, мантри ей такива някакви.

# 372
На 20 г не е нормално с такива диагнози... промени си начина на живот, всичко е от главата. На каквито и доктори да се мъкнеш, сама ако не се измъкнеш, няма вълшебно хапче или сеанс. Всичко си е в твоята глава. Дръж се заета повече и няма да имаш време да се вкарваш във филми.

# 373
На 32 съм бе 😂. Знам, че всичко ми е от главата и мисленето затова тръгнах на терапия, че нещо сама не мога да се дръпна. Обаче не виждам ефект. И аз мисля, че не е нормално  това състояние и затова се мъкна насам на там 😂.

# 374
Ти хубаво пиеш, но изследвания имаш ли?
Много зависи какво точно и в каква доза пиеш.

Общи условия

Активация на акаунт