Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 320 712
  • 780
  •   2
Отговори
# 165
На някого случвало ли му се е да му забавят поръчката след указаната дата?
Пише, че ако не дойде до определена дата, ще получа 10 лв. компенсация или нещо подобно.
Да, ама вината за забавянето не е тяхна. Пратката ми е минала митница още преди 10 дни, просто от Спиди не благоволяват да я вземат и да ми я доставят. В този случай какво следва?

# 166
  • Варна
Пише, че ако не дойде до определена дата, ще получа 10 лв. компенсация или нещо подобно.
Да, ама вината за забавянето не е тяхна. Пратката ми е минала митница още преди 10 дни, просто от Спиди не благоволяват да я вземат и да ми я доставят. В този случай какво следва?

Обадих се на Спиди да ги питам къде е моята пратка, също виждам, че е минала митница на 24.11.2023 г. Обясниха ми, че от митница пратките пристигат при тях. Това беше отговорът на моето питане: "След освобождаване от митница вие ли ги взимате?"

С номера от поръчката при тях не видяха нищо. Звъннах на 0700 17 001, изчаках всички музики и менюта, та стигнах до оператор.

Bot-ът на Тему каза следното и ми се струва, че има резон:

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 13:40 от Мира Иванова

# 167

Чака се да мине крайната дата, посочена за конкретната поръчка, и се пита чат-бота къде е поръчката - веднага дават 10 лв за следващи покупки. По някое време ще дойде. При моите поръчки обикновено минават 4-5 дни след митница и чак тогава Спиди ги получава и доставя. Сега най-вероятно са затрупани от поръчки покрай черния петък и може би затова има подобно забавяне..

# 168
  • Варна
Редактирах се по-горе. Черен петък каза и ботът.

# 169
И аз поръчах вчера за пръв път от там.
Само не разбрах каква е системата за доставка, защо нямаше опция доставяне до офис на куриер, а само личен адрес?
Въведох личен адрес и само се моля да ми пратят пратката до офис на Спиди (който се намира на 100м от адреса ми) защото идея си нямам дали ще съм вкъщи, когато куриерът ще пристигне с пратката.

# 170
Аз имам получени няколко поръчки първата със спиди получих смс пренасочих веднага, втората бях в къщи, и останалите бяха със МиБМ, който не доставят до адрес, а имат офиси из града беше доставена близо до нас.

# 171
Аз имам получени няколко поръчки първата със спиди получих смс пренасочих веднага, втората бях в къщи, и останалите бяха със МиБМ, който не доставят до адрес, а имат офиси из града беше доставена близо до нас.
искам да поръчам една рокля и едни коледни чорапи за мен но незнам дали размерите на дрехите си отговарят и поръчах 46 защото 44 ще ми в тясна с корем съм не съм го свалила след секциото и наистина ли само 24 и нещо ще платя и доставката наистина ли е безплатна до колко време пристига стоката

# 172
Доставката е безплатна поръчката трябва да е над 20лв идват за около 10тина дни. След като направиш поръчка до няколко дни ти дават товарителница и следиш къде е пратката

# 173
Доставката е безплатна поръчката трябва да е над 20лв идват за около 10тина дни. След като направиш поръчка до няколко дни ти дават товарителница и следиш къде е пратката
а размерите отговарят ли си аз съм 80 кг 1.67 мислиш ли че 46 ще ми е добре

# 174
Вяра нямам представа за дрехи, добколко се запознах размерите идват една идея по големи. Единствено съм поръчвала домашни чехли 39-40 а реално според мен са 40-41 останалите ми неща са декорация и домашни потреби

# 175
А някой знае ли как стои въпроса с по скъ пи поръчки /75 евро/ , има ли проблеми по митниците, трябва ли да се ходи дотам..?
Аз не поръчвам мнног често онлайн, късно се сетих как една приятелка се оплакваше че  трябвало да ходи да декларира, да плаща май мито.
Иначе моят първи опит мина успешно, всичко според очакванията, навреме, дадох адрес, а после со пренсочих до най-близкия офис.

# 176
  • Швейцария
искам да поръчам една рокля и едни коледни чорапи за мен но незнам дали размерите на дрехите си отговарят и поръчах 46 защото 44 ще ми в тясна с корем съм не съм го свалила след секциото и наистина ли само 24 и нещо ще платя и доставката наистина ли е безплатна до колко време пристига стоката
На всяка дреха има таблици с мерки и те съветвам да се придържаш към тях. Винаги, когато не съм го правила, а съм си мислила да поръчам според моя размер, дрехата не ми е ствала. От тогава не правя тази грешка и винаги гледам тяхната таблица. За всяка дреха размерите са различни. Доставката е наистина безплатна, а нещата пристигат за около 2 седмици.

# 177
На всяка дреха има таблици с мерки и те съветвам да се придържаш към тях. Винаги, когато не съм го правила, а съм си мислила да поръчам според моя размер, дрехата не ми е стaвала.
Потвърждавам!

# 178
Само с карта ли се плаща

# 179
  • софия
Може и с ПейПал.

Общи условия

Активация на акаунт