Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 321 800
  • 780
  •   1
Отговори
# 300
Днес пак ми изтича срока за доставка на една пратка. Митническата проверка е минала на 10.12. и дотам, повече ни вест, ни кост. Ако пак ще ми дават 10 лв., направо виждам огромни заглавия „Спиди фалира Тему!“. Simple Smile

Между другото, една пратка от Алиекспрес е минала митница на 4.12. и също ѝ се губят следите. Тя трябва да дойде с Български пощи. Всъщност бяха две пратки, поръчани по едно и също време и се движеха с еднаква скорост. Едната я получих вчера (калъф за четец), другата (калъф за телефон) пропадна. Почвам да се чудя вече дали ще я получа изобщо – може някой да си я е харесал.

# 301
  • София
И аз чакам няколко пратки от Алито от сумати време...Sad

# 302
В понеделник взех една поръчана на 06.12, утре ще взема една поръчана на 05.12.
И двете ги пренасочва към автомат иначе щяха да са с ден по-рано.
А как ги пренасочвате?
Моята още стои на Custom clearance completed, чудя се ако е до офис на Спиди или автомат, дали няма да стане по-бързо Simple Smile
Когато получиш известие от Спиди, че ще бъде доставена там има опция за пренасочване.

# 303
  • София
Аз имах една пратка от 6. 12, която ми доставиха на 15-ти, имам и една от 7.12, която от 14-ти седи на Custom clearance completed и няма мърдане Grinning

# 304
Едната ми пратка от края на ноември закъсня. Възстановиха ми 10лв в акуанта, а пратката, както уж беше заседнала, пристигна със Спиди на следващия ден .
Втората пратка, направена 2-3 дни след първата, се оказа още по-интересен случай. Забави се и тя, възстановиха 10лв. След което казаха, че е загубена и няма да я получа. Възстановиха ми и сумата по картата. И след 2дни пратката пристигна Laughing Сега ще се разбирам с тях как да я платя отново.

Така че не губете надежда. Както са забили пратките, изведнъж идва съобщение от Спиди да я очаквате на следващия ден.
Дано всичко ви пристигне навреме Heartpulse

# 305
Едната ми пратка от края на ноември закъсня. Възстановиха ми 10лв в акуанта, а пратката, както уж беше заседнала, пристигна със Спиди на следващия ден .
Втората пратка, направена 2-3 дни след първата, се оказа още по-интересен случай. Забави се и тя, възстановиха 10лв. След което казаха, че е загубена и няма да я получа. Възстановиха ми и сумата по картата. И след 2дни пратката пристигна Laughing Сега ще се разбирам с тях как да я платя отново.

Така че не губете надежда. Както са забили пратките, изведнъж идва съобщение от Спиди да я очаквате на следващия ден.

Благодаря! А как се свързваш с тях за недоставена пратка и възстановяване на сумата?

# 306
Скрит текст:

Благодаря! А как се свързваш с тях за недоставена пратка и възстановяване на сумата?

При въпросната изгубена пратка бяха ми пуснали съобщение в самата поръчка, че е възможно да не я получа и там имаше бутон за възстановяване на сумата. Иначе след това им писах, влизайки през Обслужване на клиенти и най-отдолу - Свържи се с нас. Комуникацията върви в чат, много е бърза, проверяват всичко на момента и отговарят.
Сега в крайна сметка ми казаха, че няма нужда да плащам отново за пратката - да задържа парите.  Smiley

# 307
от сайта на спиди

като за тази пратка сутринта ми дадоха 10 лв. кредит

другата също я очаквам, но без 10 лв.

# 308

И при мен има напредък, но доставката е за 28.12 Sad

# 309
  • Варна
И при мен има развитие, custom clearance беше на 17.12.:

# 310
Скрит текст:

При въпросната изгубена пратка бяха ми пуснали съобщение в самата поръчка, че е възможно да не я получа и там имаше бутон за възстановяване на сумата. Иначе след това им писах, влизайки през Обслужване на клиенти и най-отдолу - Свържи се с нас. Комуникацията върви в чат, много е бърза, проверяват всичко на момента и отговарят.
Сега в крайна сметка ми казаха, че няма нужда да плащам отново за пратката - да задържа парите.  Smiley

Много благодаря! Да знам как да реагирам ако ми се наложи. Все пак се надявам да ди получа нещата.
Погледнах и аз веднага, няма развитие при мен. Само за подледната пратка със срок 30 декември, но тя не ми е важна Sad

# 311
Скрит текст:
Моята от 30.11 е заседнала от 8.12 и не  мръдва, а вие пишете, че получавате поръчки направени по - късно. Първа поръчка ми е.

Моята беше от 28 Ноември, закъса на 6 Декември в сайта на Тему:

в Спиди остана до тук:

Взех си компенсацията от 10лв в сайта на Тему за забавяне на поръчката и на 18 Дек. си поисках възтановяване на сумата за поръчката, защото ми писна да чакам. Не си получих доставката, но ми върнаха парите бързо поне - за два дена ми ги преведоха обратно по сметката. И аз очудвам как на доста от вас за седмица ви изпращат поръчките?
Първа поръчка ми е, незнам дали ще опитам пак ...
Самоцитирам се, защото в крайна сметка вчера получих известие и от Тему, и от Спиди, че великата пратка ми пристигна Sweat Smile Еми, получих 10лв в онлайн портфейла, върнаха ми заплащането за поръчката, и все пак ми доставиха и продуктите(за които н дължа нищо) - ок. Пренасочих я към офис, затова утре ще мога да в взема.

# 312
Няма развитие по моята пратка.
Направих я на 10.12 в 22ч. Последно се вижда, че на 17.12 в 21.54ч.е минала митница.
Все пак съм обнадеждена, че щом вашите пратки от 10.12 се раздвижиха, ще дойде реда и на моята. Не знам дали има значение, но съм в малък град до Варна.

# 313
Спиди тотално са го закъсали. В сряда изпращах и имаше опашка над 25 човека. Вчера си пренасочих пратката от Тему към автомат и днес трябваше да мога да я взема, но нямам известие аз не бързам де.
И нещо странно се случи днес. Имам в профила си 20 лв. за две забавени поръчки, днес се появиха още 40 лв., нямам идея защо. Баланса вече ми е 60 лв., а дори не знам защо?!

# 314
Току-що Спиди ми доставиха пратка закупена на 9.12, а за тези от ноември нищо... Продължавам да се надявам, че ще дойдат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт