Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 320 572
  • 780
  •   2
Отговори
# 435
  • софия
Значи си късметлийка. При теб не я засича.

# 436
Здравейте! Искам да попитам Спиди изпращат ли смс, че пратката е в офиса и в кой по-точно и доставят ли до адрес?

# 437
Здравейте! Искам да попитам Спиди изпращат ли смс, че пратката е в офиса и в кой по-точно и доставят ли до адрес?
Получаваш СМС, че ще получиш пратка на адреса, който си посочила (домашен). Ако искаш, може да я пренасочиш до офис.

# 438
  • Варна
Аз получавам съобщения във Вайбър, сутринта в деня на доставката.

# 439
Има един бутон в сайта, който ако се натисне получавате постоянно съобщения и по пощата за движението на пратката. Отделно по номера за проследяване се вижда. И от “Спиди” по вайбър има съобщение в деня на получаването на пратката.

# 440
Скоро си изтеглих приложението Temu. Днес в съобщенията ми излезе това

Не посмях да кликна никъде. Дали е спам?

# 441
Не е спам. Излизат предложения за стоки с по-ниски цени. При мен обикновено на такива, които съм разглеждала или пък на тези, които са в количката, но все още не съм поръчала. Също ме подканят да поръчам някои стоки , които са в количката, че били на привършване.

Снощи получих смс от Спиди, че днес ще ми доставят пратката (направена е на 05.01).

# 442
Вчера направих за първи път поръчка и днес се зачетох в коментарите. Малко след дъжд качулка 😀 Наплашихте ме, че може да ми източат картата. Като правих поръчката нямаше опция да не се съхранят данните. Може ли да премахна данните от сайта по някакъв начин?

# 443
# 444
Моята втора поръчка от 5.01 още се мотае по летищата Wink Първата ми пристигна за 10 дни

# 445
Тъй, да се върнем към темата за Тему (макар че и мен много ме дразни , когато се използва глаголът "пазаря", в смисъл на "пазарувам").

Получих си пратката днес (кейс за телефона на голямата ми дъщеря, една плюшена играчка за малката и един тънкописец пак за малката). Доволна съм. Продуктите отговарят на описанието и очакванията ми.

Този път ми направи впечатление, че съобщенията за пътуването на пратката идват накуп. Първо три дена излизаше съобщение, че е изпратена, после наведнъж, че е на летището, че чака полет, че е пристигнала и е минала митническа проверка. След три дни отново наведнъж, че е взета от куриер, че е разпределена и че е във Варна (по същото време получих и смс за доставка). Предният път всички тези съобщения ми излизаха едно по едно.
Някой писа, че пратката все стои на летището. Може като при мен, изведнъж да дойде съобщение за доставка.

# 446
  • София
Някой връщал ли е нещо в Тему?
Последвах инструкциите, разпечатах товарителницата. В DHL офис ли да я занеса? Дължа ли нещо за изпращането до Полша, както пише в товарителницата?

# 447
В Спиди връщах, от тях си и получих пратката. Проверих, че товарителницата е налична в системата на Спиди на проследяване на пратка. Отидох в офис и те ми опаковаха и разпечатаха всичко по номера на товарителницата. За сметка на Тему.
Сега следя на сайта на DHL докъде са нещата.

# 448
Много благодаря, но как да стигна до такава страница, изобщо не излиза такова нещо, където и да пробвам 🤦

# 449
До каква страница? На Спиди, на dhl, на Тему?
Ако е за връщане на Тему, https://www.temu.com/bg/return-and-refund-policy.html или в Гугъл Temu
Политика за връщане на артикули и възстановяване на средства.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 08:07 от Spasiyka

Общи условия

Активация на акаунт