Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 082
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
Хитър сайт излезе тоя Тему LaughingSmirk

# 556
  • софия
Определено. Чудя се докога ще е така и къде е уловката.

# 557
  • София
Някъде пише ли колко е доставката, ако си под минималната сума за безплатна доставка?
Какво означава пламъчето на някои стоки? Че е почти разпродаден артикулът ли?

# 558
Определено. Чудя се докога ще е така и къде е уловката.

И аз си мисля, че прекалено хубаво не е на хубаво, или сме свикнали, че все има нещо гнило. Но за джунджурийски сайт какво толкова да му се впечатляваме Grin
А за пламъчето мисля, че е един вид "гореща оферта", т.е. още малко ще е на тази цена Rolling Eyes или нещо такова

# 559
  • София
Сайта ти дава да поръчаш независимо от сумата, просто ако не достигнеш прага за минимална цена на безплатна доставка, плащаш доставка до нея.

При мен не е така.
Скрит текст:

# 560
  • В страната на мечтите.
zvаnchе, при мен този чарапогащник в момента е 7 лева Satisfied Може би това е някакъв маркетингов трик, за да може като поръчаш и после като видиш колко е вдигната цената и да си кажеш "ей, добре че поръчах преди да се вдигне цената, гледай колко спестих" Smile Smile

# 561
Тази чантичка качествена ли изглежда?

# 562
  • софия
zvаnchе, при мен този чарапогащник в момента е 7 лева Satisfied Може би това е някакъв маркетингов трик, за да може като поръчаш и после като видиш колко е вдигната цената и да си кажеш "ей, добре че поръчах преди да се вдигне цената, гледай колко спестих" Smile Smile
Може и това да е Simple Smile Но нали имаме и право на "корекция на цената".
Абе, към момента нямам от какво да се оплаквам. Да видим до кога.

Друго ме тормози мен: когато дам линк към продукт, който съм поръчала, малко след това излиза, че вече не е наличен. Все едно съм дала счупен линк. И с дадения за чорапогащника е така, а проверих малко след пускането и работеше. Ако си вляза в поръчката се отваря без проблем, т.е. не е продаден. Нещо аз ли не правя като хората?

Да, чантичката изглежда ок - здрави и прави шевове.

# 563
  • Mostly in my mind
Сайта ти дава да поръчаш независимо от сумата, просто ако не достигнеш прага за минимална цена на безплатна доставка, плащаш доставка до нея.

При мен не е така.
Скрит текст:
и при мен е така, изобщо не ми дава да платя, само че 20 лв. е при мен минимумът.

аз пък с ужас установих, че картата ми е запаметена. веднага отидох в настройки и я премахнах.

# 564
  • София
Първата ми поръчка беше на 23.01. Минимумът беше 20лв. Вчера Спиди ми пратиха смс, че ще ми я доставят утре, т.е. около 10 дена пътува.
Знаете ли пренасочването при Спиди от адрес до офис дали е безплатно и дали ако сега пренасоча, утре ще бъде в офиса? И дали е възможно още в поръчката да се запише доставка до офис?

# 565
И при мен не се отвори линкът с чоропогащника и ми стана много тъжно Grin

# 566
  • София
Безплатно е пренасочването до офис на Спиди.

# 567
Първата ми поръчка беше на 23.01. Минимумът беше 20лв. Вчера Спиди ми пратиха смс, че ще ми я доставят утре, т.е. около 10 дена пътува.
Знаете ли пренасочването при Спиди от адрес до офис дали е безплатно и дали ако сега пренасоча, утре ще бъде в офиса? И дали е възможно още в поръчката да се запише доставка до офис?
Напълно е безплатно пренасочването от адрес до офис на Спиди. Лошото е, че още не съм открила как при направата на самата поръчка да задам доставка до офис, защото така ще е много по-удобно и ще мога да я взема, когато мога.

# 568
  • Под кривата круша
Аз 2 пъти съм пренасочвала-безплатно е.
Първия път когато я пренасочих вече беше дадена на куриер, пренасочих я от служебния адрес до офис и чак на другия ден я получих, разходи се из градовете.
Втория път я пренасочих веднага след като я видях, че е в България и има очаквана дата за доставка на следващия ден и огава я получих.
В самото приложение не може ли вкарате адреса на съответния офис?

# 569
Аз 2 пъти съм пренасочвала-безплатно е.
Първия път когато я пренасочих вече беше дадена на куриер, пренасочих я от служебния адрес до офис и чак на другия ден я получих, разходи се из градовете.
Втория път я пренасочих веднага след като я видях, че е в България и има очаквана дата за доставка на следващия ден и огава я получих.
В самото приложение не може ли вкарате адреса на съответния офис?
За съжаление не ми дава да напиша адреса на офиса. Но този път като видя, че пратката ми вече е кацнала в България, ще отида до офиса на Спиди и ще я пренасоча към техен офис.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 12:29 от Daniela216

Общи условия

Активация на акаунт