Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 319 913
  • 780
  •   3
Отговори
# 645
Между другото, онази грешка в думата 'местната' я няма в пълната версия на сайта

# 646
Аз не съм взимала стоки на голяма стойност, не ми се рискува ако дойде неработеща или счупена, не ми се занимава с връщания, чатове, имам лош опит с Алиекспрес с един сешоар и един телефон, цял месец се влачех с имейлите в джоба и пратките в багажника....но, моя приятелка скоро каза, че са си поръчали от Тему лампи за детската стая, и сервиз стъклен за хранене с няколко купи и чинии, каза че всичко е дошло много добре опаковано, разопаковала е един час рязане на найлони, кашони и лепенки всякакви, така че дано да ви е на късмет ако някой поръчва такива стъкларии.

# 647
Моята най-голяма поръчка до момента беше за 165 лв. Но бяха доста артикули, ако има значение.
Дойде всичко наведнъж в голям кашон.

# 648
Включвам се в темата  и се отчитам с първа поръчка на дребна сума. Синът ми като разбра кой сайт гледам обяви, че били измамници и никога не трябвало да се поръчва от там, като завърши с "предупредена си" Simple Smile Аз съм си малко вироглава обаче, пък и гледам от вас, че общо-взето пазаруването протича нормално... Та така - записвам се с първата си поръчка с риболовни такъмчета и градинарски джаджи.

# 649
Отначало и аз бях скептична за сайта, сега направих поръчка, но като гледам колко пазаруващи има не е нещо по различно от Shein, всички говорят за измами, чули отнякъде, поръчах няколко неща за проба🙂

# 650
Queen L, би ли споделила какво градинарско си хареса?
Аз пък първо поръчах, а после се сетих да чета дали са измамници или не. Innocent Моят син също реагира бурно, но го убедих, че мненията са по-скоро положителни.

# 651
Queen L, би ли споделила какво градинарско си хареса?
Аз пък първо поръчах, а после се сетих да чета дали са измамници или не. Innocent Моят син също реагира бурно, но го убедих, че мненията са по-скоро положителни.
Едни топки за вкореняване, които май не съм виждала по нашите магазини и едни накрайници за капково. Пускам линкове:
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=6010995194 … fer_page_sn=10045
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=6010995323 … fer_page_sn=10045
Пропуснах лакмусчета за проверка на PH-то на почвата Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 12:46 от Queen L

# 652
Топките за вкореняване дали са тези   https://share.temu.com/7j8yvXNvAXA

За да работят линковете, моля ползвайте бутончето горе вдясно и изберете "Копирайте връзка".
Ето бутончето, оградила съм го със синьо.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 13:13 от alys

# 653
Ще знам за линковете, а топките са същите.

# 654
Искам да си поръчам дрехи, но ме смущава номерацията. Поръчвала съм от други сайтове размер М, но като чета в Тему, излиза, че съм XL или дори , XXL. Освен да опитам с нещо и да се ориентирам.

# 655
На мен пък не ми допада материята, каквото харесах, беше изкуственяк. Споделете опит, моля, че има симпатични тениски Simple Smile

# 656
  • София
Аз чакам сега (тези дни) едни тениски. Ще пиша после как са.

# 657
За вида на материята нали пише каква е? Не отговаря ли?
За внучето поръчах чорапки. Ето какво пише за материята, дано е вярно (виж екранната снимка). За мене - лятна шапка с козирка, пише Полиестер. Имам още доста дреболии, но ще трябва да се въоръжа с търпение. Все още няма знак, че ще ги доставят.

# 658
Мъжа ми си поръча едно яке, като материя си отговаряше каквото пише такова дойде, като размер също му отговори, той е ХL и си му пасна идеално, но....това гадно "но"....не ни допадна самата кройка, сякаш ръбовете са на една страна, джобовете са единния надолу другия нагоре, абе за тези пари какво да очакваме, беше нещо от сорта на 20лв

# 659
Невинаги коректно описват състава на дрехите. Но с чорапи и шапка едва ли има какво толкова да объркат. При мен роклята от "памучна смес", се оказа съшити памучна пола и найлонова блуза, та я върнах. В едни бикини от "памук", имаше малко спанфекс.
Спестяват си цялата информация и който е недоволен, връща стоките. Гледайте отзиви на други потребители, особено негативните такива и тези със снимка.

Общи условия

Активация на акаунт