Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 019
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
Може ли линк за поставката? Благодаря

Бихте ли изтрили моите снимки от вашия цитат , благодаря ви

Разбира се.
Благодаря за линка Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 14:42 от bgladybg

# 691
Поставката въртящата се за гримове я бях взимала преди години същата от Джъмбо, не твърдя, че като качество е едно към едно, но по снимките като гледам и моята е такава. Ползвам я в кухнята за разни бурканчета и подправки си слагам на нея. Още си я ползвам, не е мръднала.

# 692
  • София
И аз си получих първата поръчка. Всичко беше добре опаковано,  доволна съм. Още преди да я получа,  направих третата поръчка. Blush

# 693
  • Асеновград
И аз си получих първата поръчка. Всичко беше добре опаковано,  доволна съм. Още преди да я получа,  направих третата поръчка. Blush
Аз тази сутрин четвърта и сега съм си забранила да отварям сайта Simple Smile
Тя ми е и малко притеснителна, пуснах за малкия дрон, дано да дойде без повреди.

# 694
  • София
И аз да се включа при вас.
Чакам поръчка, направена на 27.01, от 03.02 е на митница и си седи там.

# 695
Аз пък съм доволна от качеството на дрехите им, както и перуките са на доста добри цени като аз съм много доволна от топерите за коса (hair toppers) - захващат се с три пришити фиби, дават обем и се сливат с косата. Аз им слагам и допълнително фиби.

А от тази блузка съм супер доволна - спортно-елегантна, мека, много добре приляга и на добра цена:

https://share.temu.com/MdFw1R4m0WA

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 15:00 от e233

# 696
Колко се забавя Спиди да вземе поръчките от митница? От понеделник ми изписва, че митническата проверка е приключила и чакаме Спиди да вземе поръчката.
Днес пуснах трета, още първата не е дошла.
До колкото разбрах тези пратки изобщо не минават митница, а някак си ги прекарват в България и то без да минават през митницата. Може би затова се бавят толкова много и имаме "безплатна" доставка.

# 697
  • София
Днес си харесах една блуза и я сложих в кошницата. Малко по-късно я извадих. След още някое време гледам 2 съобщения за промоции. С едното съобщение ми направиха специално намаление и купих блузата за 7 лв. и нещо. С други думи, системата "следи" и предлага според търсенето. Все едно съм на пазара и се чудя дали да купя и продавачът ме навива, като сваля цената. Е, не е много отстъпката (4,20 лв.), но ме навиха. Grinning
Това е блузата и снимка на отстъпката.
https://share.temu.com/EmAaTqnVE4A

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 18:54 от alys

# 698
  • София
Моята пратка пак е във Велико Търново. И утре, предполагам, ще дойде в София. За втори път се случва. Нямам идея защо.

# 699
  • София
И моята първо беше във Велико Търново, но през нощта я придвижиха до София и дойде на село според очакваната дата за доставка на Спиди.

# 700
  • София
Сега виждам, че и моята е във В. Търново. Това ми се случва за пръв път Thinking
П.П. Според сайта на Спиди излиза, че утре трябва да ми я доставят, но нямам съобщение.

И пак редактирам: току-що получих съобщение да я чакам утре.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 20:45 от milenaka

# 701
  • Асеновград
Имали ли сте случай да Ви разделят поръчка? Поръчката ми от 7.2 сега излиза на две. Едната част е тръгнала, втората излиза със статус подготвена за изпращане. Същото е и с поръчката от 8.2 и нея са я разделили  въпреки, че са само три артикула.

Интересно дали ги разделят заради стойност , или заради обема им.

# 702
Имали ли сте случай да Ви разделят поръчка? Поръчката ми от 7.2 сега излиза на две. Едната част е тръгнала, втората излиза със статус подготвена за изпращане. Същото е и с поръчката от 8.2 и нея са я разделили  въпреки, че са само три артикула.

Интересно дали ги разделят заради стойност , или заради обема им.
На мен ми разделиха една поръчка от 12 артикула.Пристигнаха по различно време.Мислех,че е заради многото артикули,но май някои неща ги получават по-късно затова ги изпращат по-късно.

# 703
И аз да се включа при вас.
Чакам поръчка, направена на 27.01, от 03.02 е на митница и си седи там.
Моята от 27 януари дойде на 5 февруари.

# 704
  • София
Аз я чакам днес.

Общи условия

Активация на акаунт