Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 313 945
  • 780
  •   2
Отговори
# 630
Имам съобщение, че първата ми поръчка, пусната на 26 януари, утре ще бъде доставена от Спиди. Бързи са. Сега остава и да ме изненадат приятно с нещата. Големи, оригинални балони за рожден ден, друга евтина празнична украса , дрънкулки за децата, поръчах и стикери за тоалетна чиния. Интересно ми е и какво ще е качеството на спалния комплект за 5 лева.

# 631
  • Швейцария
Аз също получих стикер за тоалетна чиния. Много е сладък. Цялата ми баня е обзаведена от Тему. Спалните комплекти от памук ми се виждат доста скъпи и размерите не пасват на моите завивки, та не смея да поръчам.

# 632
  • Под кривата круша
Някой може ли да ми каже има ли някакви кодове за отстъпка за първа поръчка?
Някакво колело на късмета ми излизаше преди, но нямаше какво да поръчам, а сега когато искам не се появява. Sad

Това, което искаш да купиш с намалението за първа поръчка го дебнеш на реклама из фейса. Ако не ти излизат реклами или клипчета на Тему, в търсачката напиши името на сайта, влез на 1-2 места, изгледай 1-2 клипа и ще почнат да ти излизат. Там обаче дали веднага ще ти излезе артикула е на късмет. При мен този начин проработи, сега същата схема ще я приложа от профилите на другите вкъщи.

# 633
Очаквам една поръчка с няколко артикула. Единият е обувки, които мисля, ако не съм улучила номера да върна. Нали може само един артикул от цялата поръчка да върна? И колко пъти имам право на връщане?

# 634
  • София
Тук са написали за връщането на артикули https://www.temu.com/return-and-refund-policy.html?_x_sessn_id=y … fer_page_sn=10210

# 635
Аз да похваля още един продукт към моите топ 5 - чорапки с релефни точки за около 2 лв. промоционална цена (Self-Heating Health Socks) - релефните точки трябва да са обути от вътрешната страна.
В търсачката има много видове.

Относно корекцията на цената - някои пъти те пита как искаш корекцията и предлага два варианта - като кредит в тему или по първоначалния начин на плащане - възстановяват ти се по сметката, от която си платил първоначално. Кредитите в тему се възстановяват веднага, а по сметката може да отнеме няколко дни.
Ако е платено с кредити в тему, е възможно корекцията да е само като кредит в тему. Ако преди това сте имали много корекции съответно като кредит в тему или като първоначалния начин на плащане, е възможно тему да покаже един начин за корекция на цената, който не сте използвали толкова често.

Относно връщането на стоки - 7 дни след като заявих refund на една рокля, която изпратих обратно по инструкциите и в момента пътува, тему ми изпратиха съобщение че ми възстановяват парите като кредит, защото имам добра история - вероятно се гледа че не съм връщала досега. Обаче са написали, че ако не получат роклята, имат право да си върнат сумата. (Предполагам по първоначалния начин на плащане.)

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 11:41 от e233

# 636
  • В страната на мечтите.
Аз си получих пратката и съм много доволна като за парите, които дадох, но си получих една поставка за баня във формата на костенурка, на която й липсва отзад лепката за стената, на която да се закрепи после самата поставка. Мисля, че няма смисъл да се разправям с тях за 3 лева, но се чудя от къде да намеря сега такава лепка...

# 637
Мисля, че няма смисъл да се разправям с тях за 3 лева, но се чудя от къде да намеря сега такава лепка...

Виж в железариите, строителните хипермаркети, джъмбо, китайските магазини...
В Билла май също съм виждала двузалепващи ролки, силно фиксиращи.

# 638
Днес им пуснах снимки на дефектна стока и ми отговориха, че ще възстановят сумата без връщане на артикула. В очакване съм.
Уж албум за снимки с ластик, какво толкова можеше да объркат този път. Пристигна без ластик и без листата за снимки - безполезно мини класьорче. Жалко за разхода на материал и поредното генериране на трудно разградим отпадък.

# 639
Моля за съвет, искам да върна блузи и бельо, непробвано. Има ли спънки или трикове, особености!?
Имам доста поръчки от декември  досега, но специално дрехи сега поръчах и всичките не са ми по вкуса като материя и дължина, и ширина...Също и гривни, обявени за ест.камък, а са пластмасови -  и искам да върна поне две от общо двадесет. Моля за синтезирано инфо какъв е редът и с кой куриер се връща? Къде се пише за получаване на етикет/товарителница?https://

# 640
  • софия
Твърде вероятно е в сайта да е обяснено подробно.

# 641
Кой е куриерът , с който се връща?

Редактирам*
Разпечатах си три етикета за три поръчки. Така видях, че е Спиди куриерът.  Остава да сглобя торбите и да видим дали ще стане и кога ще е връщането.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 21:31 от *Камея

# 642
# 643
Здравейте всички!Някой дали е поръчвал нещо на по - голяма стойност? Примерно 150 - 200 лв.Питам, защото съм си харесал едни таванни лампи, които са около 100 - 150 лв ± още малко отгоре.Това, което ме спира засега е дали ще работят/ясно е, че гаранция няма/ и в какво състояние ще пристигнат.По нашите сайтове и магазини, цените са към 500 лв за брой и няма особено разнообразие.

# 644
Раздели ги на повече поръчки, но имай предвид, че ако ги поръчаш едно след друго ще ги шипнат заедно и при по-висока сума може и да се наложи да плащаш мито.
За качеството на лампите никой не може да ти каже, ако дойдат счупени или не работят -връщаш.

Общи условия

Активация на акаунт