Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 019
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
Днес върнах дрехи и бельо, не ми допаднаха, намачкани и изкуствени материи,дълги, да, в описанието пишеше , че е полиестер и там каквото е, но пак мисля, че не са ок предвид модели, мачкаемост, деколтета, разминаване в цветовете на основната част и ръкавите. Умалени са някои неща, други са уголемени, несъразмерно дълги . Дано ми уважат връщането, има ли вариант да не го направят, не съм ги пробвала , някои дори не ги извадих от опаковките- бельото , но няма как да го докажа.

Освен връщане, днес и получих нова пратка, стойност около 140 лева. Всички гривни върнах, една калъфка за възглавница - от мемори пяна дето са , калъфката бе намачкана и не ми хареса. Счупена стенна закачалка плюс смачкана лента за залепване на стената, мини карти от картон - намачкани.Най ми допадна държаче за кабела на зарядното с лепка за масичка, 89 стотинки. Миниатюрно е, но държи.

# 661
Пристигна!
Щеше да е вчера със Спиди до домашен адрес, но я пренасочих до офис на Спиди, затова я взех днес. Само един артикул, поръчана е на 19Ян с предвидена доставка 28.01- 12.02
Котешко легалце, което с отстъпката(10лв кредит за забавяне) от предишната поръчка ми излезе 11лв и съм доволна

# 662
И аз получих първа пратка. Едно килимче за пред мивката, една подложка за отцеждане, които са супер и комплект кутии за съхранение за 6 лв.  Едната от кутиите обаче е счупена. Къде да им пиша? Намирам само опция за връщане.

# 663
  • Под кривата круша
Шефът Антонио, търси из приложението слушалка и там им пиши.  Или  в твоите поръчки като натиснеш на точките има връщане/възстановяване на средства.

Днес получих и моята първа поръчка. От кутията за масло /за нов клиент/ съм очарована, макар, че ножчето лесно може да падне като се наклони. Тежка керамична, на ножа  дръжката също е керамична. На капака има някакво силиконово уплътнение и лесно се затваря. Беше супер добре опакована.
Четката е страхотна, имам същата от Шейн-тук дръжката е една идея по-стабилна.
Чудото за постригване - сякаш има много малка дупка за глава и след като го разгънах не мога да го събера.
Стойката за баня е залепена вече, но не мисля, че ще успее много тежки бутилки да издържи.
Силиконово легенче за почистване на четки от грим - много малко като размер. Може и наша грешка да е, толкова да сме гледали, но щерката ще го използва.
Ако някой иска линкове ще прикача.

# 664
NTG аз също недогледах за силиконовото легенче за четки, при мен няма кой да го ползва все още, дъщеря ми е на 4г, но го ползвам за четките й за рисуване, супер е, и тя много му се радва, така че те да си пращат каквото имат, а ние ще си го ползваме за каквото намерим за добре LaughingLaughing

# 665

Стойката за баня е залепена вече, но не мисля, че ще успее много тежки бутилки да издържи.
Силиконово легенче за почистване на четки от грим - много малко като размер. Може и наша грешка да е, толкова да сме гледали, но щерката ще го използва.
Ако някой иска линкове ще прикача.

Каква стойка за баня поръча? Ние получихме вчера едни такива стойки (2бр. поръчах), но има някакви метални планки в единия пакет (в другия пък няма), а аз мислех, че са на вендузи. Още не съм се мъчила да ги слагам, може да се наложи и да им пиша, ако липсващите планки са свързани със закрепването.

# 666
  • Под кривата круша
Saturday, тази стойка поръчах, 1бр е. С нея дойде двойна силиконова лепенка и на нея има място да я закрепиш. Сега обаче цената е УАУ, аз я взех за 3.65лв
https://share.temu.com/BdBNyZTTEZA

# 667
Ние имаме подобна стойка за баня с "лепенка". Не знам дали от Амазон или Али Експрес ги е поръчал мъжът ми, но са супер здрави и стабилни, нямат мърдане. А отгоре не е като да държим леки неща. Само пяната за вана на децата е кило Smiley

# 668
  • София
Аз си поръчах цял пакет с такива лепенки. Много съм доволна, какво ли не налепих Joy

# 669
  • Бургас/Пз
Здравейте, пристигна ми първата поръчка. За съжаление един от трите артикули е счупен . 😳
С кой куриер правите връщането ??
Има ли опция да заменят счупеното  или само ще възстановят парите?

# 670
Вероятно зависи от сумата, аз получих един много груб инструмент за нарязване на кестени, който едвам се отваряше, беше 5 лв реших да прослушам системата за връщане как действа, върнаха ми парите и ми изписаха, че не искат да го връщам, със съвет ако няма да го ползвам да го рециклирам правилно.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 19:11 от zari65

# 671
  • Бургас/Пз
Вероятно зависи от сумата, аз получих един много груб инструмент за нарязане на кестени, който едвам се отваряше, беше 5 лв реших да прослушам системата за връщане как действа, върнаха ми парите и ми изписаха, че не искат да го връщам, със съвет ако няма да го ползвам да го рециклирам правилно.
За 9,95 лева е. Значи първо трябва да заявя връщането в системата , да изчакам да ми кажат дали да го връщам така ли?? Моля за помощ от някой с повече опит, защото не знам какво да направя.

# 672
Аз минах по този път, заявих връщане, написах причината и качих снимка.
Щом е счупено, което ще опишеш предполагам, че няма да искат да го връщаш и без това после не могат да го продадат, а само ще платят едни куриерски повече.

# 673
  • Асеновград
Колко се забавя Спиди да вземе поръчките от митница? От понеделник ми изписва, че митническата проверка е приключила и чакаме Спиди да вземе поръчката.
Днес пуснах трета, още първата не е дошла.

# 674
Няколко дена се бавят.
Както стои на митницата пратката, така изведнъж пристигат няколко съобщения наведнъж за придвижването и' и че ще я доставят на следващия ден. С втората ми пратка се случи така.

Общи условия

Активация на акаунт