Азиатска козметика и грим - тема 26

• 80 470
  • 740
  •   2
Отговори
# 120
By Wishtrend Cera-barrier Soothing Ampoule
Благодаря Catalano звучи много обещаващо Simple Smile Метнах го в количката на yesstyl_a веднага!

Аз тук ви оревах за кефа от Баланциума на COSRX и ползвайки го осъзнах каква тъпотия съм правила години наред, че съм се лишавала от адекватна хидратация, ..... с крем, който запазва пустата влага в кожата. .
Е как, може да оставам без серумчета/есенции/лосиони - но задължителното което имам е дегримьор/почистващо за грим и хидратиращ крем Simple Smile
този Баланциум ли ?

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 14:18 от Casual

# 121
  • София
Този е Casual.

Останах без нищо хидратиращо, когато бях във ваканция и си взех някаква измислица от Douglas, която беше в малка опаковка - 1, 2, Free. Уж лек като текстура крем, но толкова ароматизиран, че умирах докато го мажа. Оказа се, че съвпада и с някакъв период на реакция на кожата (тичане в южняшка жега, ядене на сладолед и плуване) и кожата на лицето пламна с пъпко-обриви - дорева ми се.
След няколко дни като се прибрах минах на хидратиращ тонер, ниацинамид, трет и Balancium и всичко си дойде на място.
Много ме сърбят ръчичките да поръчам някоя от красотичките, които Catalano препоръча по-горе като възстановяващи кожната бариера, но гледам да не трупам продукти, че им изтича срока на годност, докато се наканя да ги отворя.

# 122
  • Den Haag
Използвам този балм за първа стъпка и гелчето за втора стъпка:

Балма много ми харесва, но за втора стъпка какво бихте ми препоръчали за комбинирана кожа? Нещо което да не ми изсушава и опъва кожата.

Бих се радвала ако споделите какви продукти ползвате за двойно почистване за комбинирана кожа Simple Smile

Също бихте ли ми препоръчали нещо срещу лунички и петна?

Благодаря предварително за отделеното време Simple Smile

# 123
Ako ви допада балма (аз много си го харесвам), защо не опитате за втора стъпка и пяната на Джозеон?
https://beautyofjoseon.com/products/green-plum-refreshing-cleans … nt=41217439367333

# 124
  • Den Haag
Благодаря ти Агентче за съвета и видоклиповете 🤗

# 125
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте! Благодаря, за полезната тема!
Бих искала да помоля да ми препоръчате продукт за почистване на спирала, който не дразни очите , но и не изсушава кожата,т.к. съм с доста суха кожа. Благодаря!
CLIO Kill Lash Mascara Remover

ETUDE PPOYAN Lip&Eye Remover

Skinfood Milk Shake Point Make-Up Remover

Catalano, благодаря, за предложенията.
Определено ще си ги поръчам, както и някои  други твои споделени.
Какво мислиш за Rohto Mentholatum - Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion (Moist) (Japan Version)

дали е подходящ за суха  кожа.
Благодаря!

# 126
  • Prismatica Aerie

Какво мислиш за Rohto Mentholatum - Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion (Moist) (Japan Version)
дали е подходящ за суха  кожа.
Благодаря!
Колкото всеки друг базов тонер с хиалуронова киселина.
Скрит текст:
RRP: ¥740 JPY, 170 ml bottle

# 127
Здравейте
Какъв крем за възраст над 40 бихте препоръчали?
Суха и чувствителна кожа, с малко бръчки Simple Smile

# 128
Благодаря ти Агентче за съвета и видоклиповете 🤗
Няма за какво, Диди! В момента имам малко повече време и ще ти покажа тези, които съм ползвала последните няколко години (със комбинирана кожа съм и аз, през лятото доста по-мазна, през зимата доста по-суха). Моята лична тиха лудост за продукти от една серия си казва думата и тук - много често съм търсила средство от бранда и серията, които съм ползвала като основна грижа, а купувам и доста за дъщеря ми, която ги ползва с такава скорост, че ми събира очите!
Скрит текст:

Не са азиатски, но много ги харесвам и тези:
Скрит текст:

За всякакви подобни продукти (и шампоани) действа правилото - като ги видя на добър дискаунт купувам, защото винаги влизат в употреба. Корейският лукс го има и в мини травъл комплекти или тестери.

PS Понякога като втора стъпка ползвам ензимни пудри и много си ги харесвам (но не всеки ден!), а скоро си купих и мини сапун за лице със червен женшен Wink
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 15:11 от Agent Provocateur

# 129
  • софия
Направо си енциклопедия, Agent :smirk  Подсещаш ме:
моля ,ако някой срещне и припознае в популярните сайтове СИНЯТА глинена маска на Innisfree, да свирне.
Jeju Volcanic Color Clay Mask.
Много я харесвам, но изчезна нещо.
Благодаряяяя!

# 130
  • Sunshine state
Аз от години ползвам измиваната им пяна. Сега май ще поръчам и маската. Има я тук в ebay за $14.
Ето пяната, която много ми харесва:

# 131
Синята не съм ползвала, какво и е специалното?

Със щерката мажем ето тази:

Девойки, свършват ми пачовете за очи.... какво харесвате и купувате напоследък!?

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 16:11 от Agent Provocateur

# 132
  • Sunshine state
За мазна кожа тази изглежда много добре, аз съм с такава и обикновено правя маска с бяла българска глина веднъж - два пъти седмично. Много добре ми се отразява. 👌🏻

# 133
  • софия
Синята не съм ползвала, какво и е специалното?

Със щерката мажем ето тази:

Девойки, свършват ми пачовете за очи.... какво харесвате и купувате напоследък!?
Не знам колко е специална, но пише, че е хидратираща и наистина Е!
За пачовете и напоследък и  отдавна все едни и същи въртим-MEDI PEEL, JAY JUN, PETITFEE-agave i BGlucan, Heimish...
А да взема да си взема и аз сапунче? Както съм се заринала със серуми, имам 1-2 миещи ! И две олиа (ама хубави SULWASOO, HUXELY)....
направо ]ще ме изгоните от групата Confounded

# 134
Изчакай поне да го отворя и тествам сапунчето преди да трошиш пари. Някакви девойчета мърмореха, че било поизсушаващо, но те не го ползваха като втора стъпка.

Медипийл и JayJun купувам и аз, последно експериментирах с разни, които не ми харесаха, но още ме гони мерака за различно!

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 19:07 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт