Азиатска козметика и грим - тема 26

• 79 351
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Маями
Здравейте. На 33 години съм с мазна кожа, разширени пори, черни точки и от време на време акне. До сега не съм правила кой знае какво за кожата на лицето си, но възнамерявам да започна . Бихте ли ми препоръчали серум, околоочен крем,дневен крем,нощен крем и слънцезащита?Благодаря Ви и с нетърпение ще чакам Вашият отговор. Поздрави.

# 91
  • София
Имам един ниацинамид на Purito напред. Продуктът ми е ок, но ми се иска да пробвам нов.
Сега в Jolse има намалени разни неща, та се чудя дали да не взема One Thing тонера. Дали имате впечатления от него?
Не искам в продукта с ниацинамид да има витамин Ц, защото втория го ползвам отделно, освен това ниацинамидът го слагам преди третиноина.

# 92
Здравейте. На 33 години съм с мазна кожа, разширени пори, черни точки и от време на време акне. До сега не съм правила кой знае какво за кожата на лицето си, но възнамерявам да започна . Бихте ли ми препоръчали серум, околоочен крем,дневен крем,нощен крем и слънцезащита?Благодаря Ви и с нетърпение ще чакам Вашият отговор. Поздрави.

Попитах ви и в другата тема, в който сте постнали същия въпрос - по принцип ли се интересувате или държите конкретно на азиатска козметика (тази тема) или скъпи продукти (съседната тема)?

Но понеже искате препоръки - давам.... ето тези продукти ще са много подходящи за вашия тип кожа И възраст:

+

+

+

# 93
  • Маями
Да току-що ви отговорих и там. Благодаря ви за съветите. Сега ще разгледам продуктите.

# 94
В този форум и не само има значение в коя тема се задава въпроса.

Заповядайте:
https://us.sulwhasoo.com/pages/routine-finder

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 17:40 от Agent Provocateur

# 95
  • Маями
Ами от сравнително скоро съм тук. Така, че ме извинете, че съм писала тук.

# 96
  • софия
Странното в поста Ви е, че при така описана кожа, не питате за почистващи средства?!!
Препоръките на Agent a са чудесни, друг въпрос е дали наистина ще започнете да прилагате азиатска козметика, при която почистването, ексфолирането и слънцезащитата са основни моменти.

# 97
Нощната маска , показана по-горе ми е много любим продукт .

# 98
  • Маями
Странното в поста Ви е, че при така описана кожа, не питате за почистващи средства?!!
Препоръките на Agent a са чудесни, друг въпрос е дали наистина ще започнете да прилагате азиатска козметика, при която почистването, ексфолирането и слънцезащитата са основни моменти.

Не е странно, когато не търсиш мнение за почистващи средства. Ако търсех щях да задам и този въпрос. Друг въпрос е, че събирам мнения и преценявам дали и кое да взема. Нали за това са тези теми?!!

# 99
Основата на азиатската козметика е доброто почистване и многостъпковата грижа...

# 100
  • Prismatica Aerie
..та се чудя дали да не взема One Thing тонера.
Само ако държиш на 10%.  Cos De Baha имат формула  20% (и 10% и 5% ).  COSRX - The Niacinamide 15 Serum -15%.
По-високият процент е и по-вероятен дразнител, но ти си знаеш. Иначе много популярен в момента  е AXIS - Y - Dark Spot Correcting Glow Serum, 5%.

# 101
Ами от сравнително скоро съм тук. Така, че ме извинете, че съм писала тук.
Ние виждаме, че сте нова и затова се опитваме да ви обясним, че темата има значение и че не се гледа с добро око на хора, които пускат едни и същи постове в различни теми.

Разбира се, ако питате в азиатската тема, ще получите съвети в съответствие с темата на темата. Също така можете да си създадете своя собствена тема, където да дефинирате точно какво търсите + бюджет + климат (защото, това, което за София е ОК може да дойде твърде тежко за Маями, предвид спецификата на климата там). Цялата тази галиматия е просто въпрос на уважение към времето, което съфорумките ще отделят за да ви посъветват - никой не обича да губи време за да бъде отсвирен със "а, ама това ми е много скъпо" или "о, кой има време за толкова сложна рутина" или нещо подобно.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 18:58 от Agent Provocateur

# 102
..та се чудя дали да не взема One Thing тонера.
Само ако държиш на 10%.  Cos De Baha имат формула  20% (и 10% и 5% ).  COSRX - The Niacinamide 15 Serum -15%.
По-високият процент е и по-вероятен дразнител, но ти си знаеш. Иначе много популярен в момента  е AXIS - Y - Dark Spot Correcting Glow Serum, 5%.
На TIA’M - Vita B3 Source го хвалят и е с 10% ниацинамид. Имам го в запасите от миналата година, ама не съм стигала до него, за да дам отзив от първа ръка. На мен ниацинамидът на ТО ми раздразни кожата и го бях спряла за известно време, после го вкарах с продукта на Allies of Skin, който е с пробиотици и като го свърша, мисля да пробвам този на Тиам.

# 103
  • София
TIA’M - Vita B3 Source го ползвам от почти 2 месеца и съм много доволна. В него има и арбутин и ми изсвитли доста пигментните петна. Нямам никакво дразнене. Преди него съм ползвала до 5% ниацинамид.

# 104
Здравейте и благодаря за темата!
С много скромен опит съм с азиатските продукти за кожа, ползвала съм само тонер и крем Peptaronic, a от вчера започнах премиум лосиона на Hada Labo. И май е любов от пръв поглед! Постепенно ще въведа почти изцяло азиатска рутина, след  като си довърша другите неща, а и да прочета повече старите ви теми.
Молбата ми сега е да ми препоръчате някакъв слънцезащитен с лека консистенция, подходящ за комбинирана кожа без никакви проблеми освен тук там широки, макар и чисти, пори. Чела съм някакви отзиви за Beauty of Joseon - Relief sun с ориз и пробиотици, spf 50. Според вас подходящ ли е за есен/зима и комбинирана кожа?

Общи условия

Активация на акаунт