Азиатска козметика и грим - тема 26

• 79 406
  • 740
  •   2
Отговори
# 525
  • Sunshine state
Аз от Шисейдо не стм очарована, честно казано. Ползвала съм Benefiance серията им и не видях никаква промяна. Никак не се доверявам на такива гръмки твърдения.

# 526
  • София
Малко вс трани от тематиката, но за колко време пристигат поръчките от Yess и къде? Поръчката е изпратена, мам проследяващ номер, който обаче не дава никаква информация. Има ли от какво да се притеснявам?

# 527
https://douglas.bg/marki/shiseido-brand/vital-perfection-liftdef … night-concentrate
Някакви мнения, дами? Не коментирам цената, но чудесата, които се обещават?
Години наред съм ползвала Шисейдо, чудеса не се случват, но продуктите са хубави и поддържат кожата в прилично състояние. Само с един концентрат, разбира се, видими резултати ще има ако грижата преди това е била спорадична, но като цяло си трябва система и комплексни грижи + повече от 1 продукт за добра поддръжка. Пак подчертавам поддръжка, а не подмладяване със 10 год.

# 528
  • Sunshine state
Аз дори нямам кой знае какви проблеми, не съм очаквала чудеса, но просто не очаквах и такова посредствено според мен представяне. Мазни и стояха на повърхността повече, отколкото да попият и омекотят кожата. Може и моята кожа да си е такава, но вече спрях да ги взимам. За мен не си заслужават цената. 🤷🏼♀

# 529
Малко вс трани от тематиката, но за колко време пристигат поръчките от Yess и къде? Поръчката е изпратена, мам проследяващ номер, който обаче не дава никаква информация. Има ли от какво да се притеснявам?

В пощата, пътуват около месец или малко повече. Тракинг номера ще ти показва данни като влезе в Европа.

# 530
Yesstyle - Поръчана на 24.10 вчера ми я донесоха БГ пощи, Тракинга показваше само че е напуснала Холандия. 3-4 седмици обикновено ако всичко което сте поръчала е налично. Имам такава която поръчах на 3,11 и още не е тръгнала, но си знаех още когато я поръчах.

# 531
Здравейте! Знаете ли колко е доставката в момента в jolse.com. Не намерих информация.

# 532
  • Prismatica Aerie
Здравейте! Знаете ли колко е доставката в момента в jolse.com. Не намерих информация.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 11:32 от Catalano

# 533
  • София
И аз съм от щастливците с искане за верификация на поръчка от Stylevana. Стойността на поръчката е 41 паунда, платена с Пейпал, до английски адрес. Имам предишна поръчка до адреса, за която не ми искаха нищо.
Не знам дали няма връзка със самите артикули, които са поръчани Thinking Поръчах две неща на SKINFOOD - Yuja C, които преди това се опитвах да поръчам от немския вариант на сайта им, но ми даде, че тези продукти не се доставят до Германия...

# 534
  • София
Моята поръчка от Stylevana до Германия е изпратена днес без проблеми и верификация.

# 535
Да не би да искат верификация, ако се сменя адреса.

# 536
  • Варна
Да не би да искат верификация, ако се сменя адреса.
Може би , при мен се получи след като се наложи предната поръчка да пусна до Испания,че до Германия не се доставяше един тоник.

# 537
Дами, дали някоя от вас знае дали мога в европейски сайт да намеря продукти на Bio Heal BOH?

Мога да дам кратък отзив за Misssha, "Ultra Hyalron" - продуктите за почистване препоръчвам с две ръце, но кремът на моята кожа не попива добре и няма да поръчвам повече.
Скрит текст:

И съм много доволна от този крем за ръце: peach slices, "Snail Rescue" - няма аромат, попива много добре и пази в студа ръцете гладки. На мен ми го продадоха като крем за ръце, но може да се ползва принципно за кожа като че ли.
Скрит текст:

# 538
Привет момичета, дайте ми предложения за слънцезащита, която да е подходяща за този сезон, да няма бели оттенъци и да не е с гел текстура. Сега ползвам това
но нещо ми се лющи, а дори не нося грим, и ми дразни леко очите. Бях много доволна от Cosrx Aloe sun cream, ама пусто ми се ще да пробвам нещо ново 😂

# 539
  • Prismatica Aerie
Привет момичета, дайте ми предложения за слънцезащита, която да е подходяща за този сезон, да няма бели оттенъци и да не е с гел текстура.
P.Calm Water Barrier Sun Cream

Общи условия

Активация на акаунт