Пародията наречена "Супердок.БГ"

• 25 612
  • 83
  •   2
Отговори
# 75
Минавам само да изкажа негативното си мнение против един ендокринолог в супердок. Наплаши ме изключително много, още преди да ми е видяла изследванията и да е направила ехограф. Като ми видя изследванията и ехографа, веднага обърна палачинката, че всичко било добре. А иначе ми говореше, че може да имам рак НЯКЪДЕ по тялото, само защото преди цели 8 години съм оперирана от рак на щитовидната. Само да кажа, че съм на 21 години. Накрая ми постави ГРЕШНА диагноза - рак на главния мозък (имам и снимка за доказателство Simple Smile). Била объркала кодовете. Потресена от всичко, оставих отзив в супердок. Познайте на кого не му одобриха отзива. За Александра Маркова става въпрос - гр. София.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 18:49 от Ipernova

# 76
Аз виждам публикуваната Ви оценка, не знам защо прибързвате да се изкажете и критикувате - оценките се модерират и отнема време.

# 77
Супердок филтрира и коментар, който бях оставил, а беше възпитан и обективен. Ходих при специалист, който не беше добър, а положителните коментари ме подведоха.

# 78
Секцията за оценки на супердок е абсолютна пародия, да. (Секцията за оценки, не възможността да си запишеш час онлайн. Това са две различни неща).
Още в началото ми направи впечатление огромния брой еднотипни положителни коментари за всеки лекар. После отидох да видя коментарите за лекари, при които вече съм бил и съм имал негативен опит - хвалебствия от горе до долу. Simple Smile Съжалявам, но това просто няма как да стане.
А ако някой си мисли, че в ерата на изкуствения интелект е необходимо физически да се плаща на цяла армия от различни хора, за да пишат ръчно коментари - много се лъже. Има и други начини - по-добри и по-евтини.

# 79
Аз съм виждала негативни мнения
Мисля че зависи от лекаря дали ще одобри всички мнения или не

# 80
Аз съм виждала негативни мнения
Мисля че зависи от лекаря дали ще одобри всички мнения или не

Ами, ако е така.... естествено, че лекарят няма да одобри негативните оценки за себе си Simple Smile

# 81
Оценките не зависят от лекарите. Разглеждат се от администратор от платформата  особено, ако са придружени от коментари и тогава се публикуват. За доктори,  които аз посещавам от години съм виждала и негативни мнения въпреки, че съм много доволна от тях.

# 82
Специалистът има право да те отбележи като " неявил се". ОК. При 4 такива неявявания, платформата ще те премахне като некоректен потребител. ОК. Трябва да се уважава времето и труда на всеки. ОК. Но при условие, че ми става лошо по пътя за преглед и не мога да отида по медицински и внезапни проблеми, защо ме маркират като " Неявила се" ?
Написах веднага извинение и обяснение към лекаря от самата платформа, а и се обадих да го предупредят.
 И пациентът е човек, може да му се наложи всичко. Специалистът има права, а пациентът само задължения ли? Е, това вече не е ОК.

# 83
Разглеждал съм за може би 3 вида специалисти в Супердок.

1. Системата за запазване на часове е супер удобна и добре дошла.

2. Цялата ситуация с оценките e абсурдна.
Това, което виждам аз, са десетки и стотици изцяло положителни коментари и звездички от край до край.
Как става тая работа?
Първо, това е статистически невъзможно. Всички винаги по всяко време 100% доволни? В реалния живот и свят това, което съм слушал за мнения от доктори, е било примерно 20/60/20 положителни/неутрални/отрицателни. Тоя Супердок в някаква алтернативна вселена пребивава май?
Второ, че е статистически незначимо, с други думи - безмислено. Каква е ползата от система за мнения, която не дава никаква база за сравнение? Като сравним 5 с 5 и пак с 5, тоя с 5 звездички ли да изберем, или оня с 5? Или единия, дето бил ненадминат, а другият бил превъзходен? Или третия, дето направо бил направен от злато и бил дар от Горе (впрочем нека да има такива лекари и преживявания, без майтап не искам да ги умаловажам).

Та очевидно има нещо много сбъркано в системата за оценки. Смисълът от такава е (за мен и пациентите, не за Супердок и лекарите), ако дава обективна картинка на мненията. А тя очевидно не дава. Било поради начина на събиране на мнения, било поради начина на модериране. Има си цяла наука за това как да събираш статистически значима информация - не можем да я обхванем тук, но в нашия случай е очевидно, че не са се получили нещата.

П.С. Друго - предвид казаното дотук, ми се вижда смахнато как толкова много хора в горните постове приемат въпросните рейтинги изцяло или почти изключително за чиста монета. В тая 2025 година не се ли разбрахме вече, че не всичко в интернет е вярно?

Общи условия

Активация на акаунт