🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 887
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
О, от 100 километра и личи, че е комунист, съща Цола Драгойчева е Laughing такава скумрия невероятна е на вид, като излязла от страниците на вестник от соца. Кметица... ясно!
И аз с вас за политическата седмица - против!
Кметъла все едно са му махнали системите, само за да участва в предаването и го чакат след всяка вечеря да му ги сложат, та да издържи до следващата. Що така изглежда този човек?!

# 226
Коя е Севда? Тази, днешната, не я знам коя е и как се казва, ако е тя.
Цвета винаги ми е била фалшива, преди да се яви тук да ни сподели скромното си битие. И глуповата някак си.
Севдалина, не помня фамилия и PR на ГЕРБ.
Исках да кажа, че всичко беше премислено и обмислено за чистене на имидж.
Забрайх, най баба - пилешки близалка, ми тва в няколко заведения съм го яла, под заглавие пълнени пилешки бутчета...

# 227
  • София
О, от 100 километра и личи, че е комунист, съща Цола Драгойчева е Laughing такава скумрия невероятна е на вид, като излязла от страниците на вестник от соца. Кметица... ясно!
И аз с вас за политическата седмица - против!
Кметъла все едно са му махнали системите, само за да участва в предаването и го чакат след всяка вечеря да му ги сложат, та да издържи до следващата. Що така изглежда този човек?!

Той по едно време беше отслабнал изключително много. Изглеждаше много зле. Радвам се, че сега е понапълнял. Явно, че не беше добре със здравето.

# 228
Е, ако е болен, дано се оправи човекът. Аз защо реших, че е прекалявал с алкохол и затова има такъв вид, не знам, признавам си. Relieved Не съм го виждала много време.

# 229
  • София
Е, ако е болен, дано се оправи човекът. Аз защо реших, че е прекалявал с алкохол и затова има такъв вид, не знам, признавам си. Relieved Не съм го виждала много време.
е то за това и не се правят подобни коментари...

# 230
Цензура? Thinking

# 231
  • Sunshine state
Подкрепям - политици не трябва да се канят в такива предавания. То си е жива подигравка с народа да ги гледа човек как с народ и спри трапези въртят. Близалки и бон филета, апартаменти под наем.. Няма нужда!

# 232
Другите участници - неполитици, да не би да са по скромни. Помним Воче как летя до Италия за продукти, да не говорим за сьомга, калмари и т.н., неща, чиито цени никак не са народни. Wink
Интересно е да види човек, как готвят политици. И тази седмица се справят много добре. Харесва ми това, което приготвиха.

# 233
Според мен те рядко готвят и не точно това, което показаха. Някак не посмяха да се "разпищолят", щото се пак им идва наум, че това няма да се хареса на електората. Wink Опитаха се да се "слеят" с народа, ма не им се получи.
Пп Те и чисто физически нямат време да се въртят из кухните, защото са достатъчно ангажирани, ся с какво всички знаем. No Mouth Wink
И са си свикнали на банкети, шведски маси и так дале. Малко са като в оня виц: - Сервитьор, аз не мога да изям всичко, сложете ми останалото за вкъщи.
- Ама г-жо, това е шведска маса.
- Хич не ме интересува откъде ви е масата.
Та, ако се бяха отпуснали, както си знаят, Черешката щеше да бъде направо канселирана. Sunglasses

# 234
МНого по-богати трапези и отрупани трапези е имало в Черешката. И с наети апартаменти, и със скъпи продукти, и с изгъзици - Мама Нана хубаво подсеща за полета на Италия. Едва ли обикновените хора масово готвят сьомга, телешки стекове и калмари ден през ден, но не съм чела чак толкова гневни коментари, при това от хора, които не са гледали изобщо предаването.

Без да симпатизирам на никого, седмицата ми е интересна и участниците все пак показват нещо от себе си чрез представянето си. Намирам го за свеж полъх, колкото и да не са ми симпатични, защото омръзва да гледаме едни и същи хора по няколко пъти и лично на мен ми писва от набедени миски, инфлуенсърки и какви ли не особи, които не могат да държат нож и демонстрират доста висок стандарт, поддържан незнайно как.

# 235
За мен тази седмица е чист политически ПР. И не става въпрос, че има неполитици, които готвят скъпи продукти. Изкарали са си ги по един или друг начин парите. Но Цвета Янева, която е в парламента от толкова години, където отлично знаем, че месечният доход минава 10К - освен основна работна заплата, всеки получава възнаграждение за участие в още незнамсиколко комисии, да ми се прави на скромна с пилешко от 8 лв и апартаментче под наем, обзаведено с Виденов - ай, мерси, вие съвсем за канарчета ни взехте.

Същото с евродепутатката Антония Първанова, която щяла да готви меню Български рай или нещо подобно. Ми, разбира се, толкова години на издръжка на всички данъкоплатци, как няма да е рай България.

# 236
  • Sofia
Предлагам кандидатите в предизборната  кампания да ги поканят в предаването 🤔
😄

# 237
Предлагам кандидатите в предизборната  кампания да ги поканят в предаването 🤔
😄
Васил Терзиев сигурно ще маже филия с лютеница, за да се разграничи с ДС произхода си, а Ваня Григорова ще е само на сух хляб, за да покаже подкрепа на пролетариата.

# 238
Никакъв свеж полъх не виждам аз в тая седмица. Усещането е, че гледам поредния епизод от политическия сериал "Преоблякъл се Илия, а кат се погледнал, пак в тия". Така да са ми неприятни, че се чудя чия е великата идея да ги изтипосат тия и в това предаване. То не стига, че им гледаме напъните за кокала толкоз години подред, ами сега и тука. И баш в Черешката ще ми чистят имидж и ще ми се правят на такива, каквито не са. То поне да не ги знаехме какви са, а то... мижай да те лажем.

# 239
  • София
Другите участници - неполитици, да не би да са по скромни. Помним Воче как летя до Италия за продукти, да не говорим за сьомга, калмари и т.н., неща, чиито цени никак не са народни. Wink
Интересно е да види човек, как готвят политици. И тази седмица се справят много добре. Харесва ми това, което приготвиха.
Тя си ги плаща, но тези да твърдят, че скромно живеят под наем е смешно. Сигурно и "децата" на една пряка са под наем.

Общи условия

Активация на акаунт