🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 892
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Скрит текст:
Другите участници - неполитици, да не би да са по скромни. Помним Воче как летя до Италия за продукти, да не говорим за сьомга, калмари и т.н., неща, чиито цени никак не са народни. Wink
Интересно е да види човек, как готвят политици. И тази седмица се справят много добре. Харесва ми това, което приготвиха.
Тя си ги плаща, но тези да твърдят, че скромно живеят под наем е смешно. Сигурно и "децата" на една пряка са под наем.
Не са първите, които в ефир лъжат.  Имаше далеч по неприятни седмици. Разбирам, че настроението е срещу това, че са политици, но на фона, на това, което сме гледали в Черешката са си направо китка. Не искам да звуча като техен защитник, но предаването не е политическо.

# 241
Точно, предаването не е политическо. Най-лесно е да превключиш канала и просто да не гледаш, но тогава и нямаш база за коментари как са се представили участниците в готвенето и посрещането на гости. На мен например домакинята тази вечер ми е крайно антипатична по ред причини, така че смятам да я пропусна, съотвено няма как и да коментирам кулинарните й умения. Все пак става въпрос за кулинарно предаване. Другите коментари просто са неуместни точно тук, въпреки че недоволството и неприязънта към българските политици са си съвсем заслужени.

# 242
  • Sofia
Аз гледам само какво ще сготвят,после на маса не им слушам брътвежите 🫤

# 243
  • Варна
  И в този ред на мисли : родопската вечеря бе много добра, изключая пататник  и след него гарнитура над...ни/печени картофи.

# 244
Зави ми се свят от толкоз рецепти и ястия. Dizzy Face

# 245
Много предОбри Антония.

# 246
  • Fire & Blood
Тази седмица тези хорица хич не ми бяха приятни, но хвърлях тук таме по едно око. Кой спечели великия плакет, предполагам Антония със стоте хиляди ястия?

# 247
  • Sofia
Да,тя го взе 👍

# 248
Манчев защо го нямаше?

# 249
Щот не е от техните. Joy
Пп От тях е, ма съ прай.
Бе, купона да върви.

# 250
Не трябва да е разрешено толкова минути безплатна реклама и то в най-гледаното време. Говоря за здравния център на Антония Първанова.
Жената се познава със сценариста на предаването.
Предполагам, че негова е била идеята тя да готви в петък - когато е най-вероятно да спечели плакета.
И още нещо - коментарите тук са много различни от тези във Facebook. Имам чувството, че тези във социалната мрежа са манипулирани.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 17:42 от Аметист

# 251
Реших да гледам тая седмица. Да видим. Някакви нови хора рекламираха по фейса, я да видя.

# 252
  • София
Кой участва тази седмица?

# 253
Тази седмица Деница Дойнова -сладкар, Цветомир Николов - азиатска кухня, Владимир Тодоров френска кухня, Джун Йошида - възпитаник на Кордон Бльо, седмица на професионалистите.

# 254
  • София
Тази седмица Деница Дойнова -сладкар, Цветомир Николов - азиатска кухня, Владимир Тодоров френска кухня, Джун Йошида - възпитаник на Кордон Бльо, седмица на професионалистите.
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт