🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 907
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Как се радвам да видя хора, обичащи да готвят в предаването.

# 256
Тая мацка готви и говори много приятно!

# 257
Много приятна и симпатична млада жена. Свежо и интересно.

# 258
  • София
Наистина е приятно за гледане , и спокойно.

# 259
Много, много! Такава ведра, приятна, непревзета, елегантна, мила дама, както и много приятните и гости! Супер седмица. На гласа зад кадър не му вървят много смешките с такива нормални хора.
Хах, малко смешно стана! Друг разказва история за японци, а Джун гледа като гръмнат и нищо не казва, но изглежда изненадан от разказа.

# 260
На мен пък ми е пренавита. А говоренето и с пълна уста ми е...бляк.

# 261
  • София
Нищо не разбирам какво говорят тези хора. Мотат думите в пълните си усти.

# 262
Ето такова нещо искам да гледам! Е, това със карантията нямаше да ми хареса, ама всеки си има вкус. Не мога обаче да не кажа, че с такива участници е много по-добре от превзети и надути лицемерни випове, които като за капак нямат умения в кухнята.

# 263
  • софия
Каква карантия?
Кокалите не са карантия.

Интересно е да видиш профи готвач в домашна кухня.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 07:58 от zvаnchе

# 264
Много приятна компания, нормални здраво работещи хора, аман от лигльовци и псевдоителектуалци, които готвят за пръв път в неизползвани кухни -музеи.Деница ми хареса, хубаво семейство, децата сладури. В последствие разбрах, че темата била “близо до природата”.

# 265
  • София
Прекрасна Деница Two Hearts Професионализъм, чувство за уют, натуралните продукти и подправки от собствено производство, градината в която посрещна гостите, непринудената вечеря и прекрасното й семейство - просто чудесна. Вярвам, че десерта е уникален и е черешката на тортата.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 21:20 от asa

# 266
Каква карантия?
Колалите не са карантия.

Интересно е да видиш профи готвач в домашна кухня.

Мозъкът [без значение от къде идва] е месен субпродукт. Така че, моля, запази си заяждането за някой друг.
Крайниците също се считат за месен субпродукт. Следователно използването на думата карантия за тях е напълно релевантно. Ако се касаеше за телешка вратна пържола, разбирам да се противиш. Но всеки субпродукт се води карантия, следователно съм прав. Колкото и да не ти се иска.

# 267
  • София
Карантия не е ли вътрешности - черва, дамар, шкембе, дроб, бъбреци и може да има и друго? Мозъкът си е деликатес. Към деликатесите причисявам и езикът. Телешките опашки какво са?

# 268
Карантия не е ли вътрешности - черва, дамар, шкембе, дроб, бъбреци и може да има и друго? Мозъкът си е деликатес. Към деликатесите причисявам и езикът. Телешките опашки какво са?
Карантия е всичко, което не е месо. Ако става дума за месо е неправилно, но си направих труда да прочета и крачета на животно се считат за карантия също.

https://optolov.ru/bg/otdelka-sten-v-detskojj/chto-takoe-subprod … rebovaniya-k.html

# 269
  • София
Ти ще кажеш, че и свинските уши са карантия причислени към крачетата.  Не са вътрешности. Карантията са си вътрешности. И за мен мозък и език са деликатес.
Когато готвя телешко варено, само от джолан, винаги си изтръсквам костния мозък и си го изяждам върху препечено хлебче с сол и малко черен пипер. Е няма такава вкуснотия. Така ни даваха още от деца, да пробваме. Печен също би трябвало да е още по-наситен вкусът. Трябва да опитам.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 21:41 от asa

Общи условия

Активация на акаунт