🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 818
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Снощи не догледах предаването /комбинирах с МШ/. Само искам да кажа, че уважаемият г-н Меламед за толкова години като консул и PR не се е научил на добри обноски - бъркаше с лъжицата и опитваше, после бум в чинията, не даде думата на госта си, за да разкаже нещо /човекът се опита, но не успя/ и т.н. Покрай тази седмица се зачетох що е то Почетен консул и какви ги върши - интересна длъжност, която е неплатена, но доста отговорна и най-интересното е, че самите държави си избират представител в конкретната страна. За норвежката вечер - менюто е ясно, нищо интересно.

# 166
Кой взе плакета?

# 167
  • Sofia
“Норвежката”

# 168
  • София
Манчев да, по-добре да не коментира, но гласът зад кадър ми харесва, щото разведрява всяка обстановка.

За победителката нищо не писах, защото изпуснах готвенето ѝ.Иначе вечерята беше приятна и много нови неща чух.

Мастършеф ли е започнал?

# 169
# 170
Манчев да, по-добре да не коментира, но гласът зад кадър ми харесва, щото разведрява всяка обстановка.
Е, то това не става по наше желание или по решение на български екип на предаването. Такава му е формулата, това е световен формат и навсякъде, където има "Come Dine with Me" това се спазва.  Т.нар. шеф си коментира по време на предаването, а войс овъра (в нашия случай Здравко Методиев) си чете това, което сценаристите са му написали. Не са някакви спонтанни негови си коментари.
Мастършеф ли е започнал?
Предполагам, че се шегуваш Grinning

# 171
  • София
Предполагам, че се шегуваш Grinning
Защо да се шегувам? Какъв  смисъл има?
Скрит текст:
Нямам телевизия, не виждам реклами, а  бтв никога  не гледам, само Мастършеф, ако разбера отнякъде, че ще го има. Ако разбера, че излъчват нещо интересно, пускам онлайн телевизията, която го излъчва, ако излъчва на живо де,  на лаптопа. Иначе записи гледам. А откакто Булсатком пуснаха и интерактивната телевизия,  тя е само с интернет, вечер само ми показва ,че имам нет, а всъщност нищо не зарежда. И не съм единствената, има хора с договори и платили за интерактивна телевизия, но и те не могат да гледат..

# 172
Ами просто рекламата върви от месеци. И тук във форума се изписа доста, в темата на Мастършеф, кога почва, с кои шефове.. Дори и в метрото имаше реклама: "от 8 септември..."
Скрит текст:
А пишеш "БТВ никога не гледам", каква е причината? В друга тема беше написала "Гледам само Нова телевизия". Каква е толкова... разликата между двете? Те са като скачени съдове, с еднакви програмни схеми. Че дори и рекламните блокове са едновременно. Новините са им едновременно, риалити предаванията са едновременно, сериалите и сутрешните блокове също. Преди обед и На кафе също.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 13:23 от diziler

# 173
А на мен никой не ми отговори ,къде мога да видя излъчените вече епизоди от чужбина ?
Миналия сезон си спомням някаква платформа,където ги деляха на 2 части.

# 174
  • София
А на мен никой не ми отговори ,къде мога да видя излъчените вече епизоди от чужбина ?
Нямаше ли тема, където Мари-мар качваше за гледане от чужбина?

# 175
  • Буркина Фасо
специална тема за това няма.
но вече няма да качва. поне така писа преди 2-3 месеца.

# 176
Нямаше ли тема, където Мари-мар качваше за гледане от чужбина?
Тя не качва вече,тъй като имало проблеми.
Лошото е това,че ако не мога да гледам епизода на живо по Нова, за мен е изгубен.

# 177
Изобщо ли не става в Nova Play и VBox7?
Доколкото съм пробвал в чужбина, Нова плей отваря само собствените продукции. Но разни чужди сериали... не.  Видеата във ВиБокс се отварят, но зареждат супер мега бавно.

Има и някои неща, качени в тубата:

# 178
  • София
Зависи коя е чужбината.
Нова плей и Черешката си ги гледам когато съм в моята чужбина - Германия.

# 179
Аз в Белгия не мога да гледам новаплей. Излиза ми надпис, че съдържанието е достъпно само от БГ. Интересно защо може да се гледа от Германия.

Общи условия

Активация на акаунт