🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 855
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Не гледах редовно ''Игри на волята'',освен накрая.Не съм запозната  с повечето участници,но ми се струва,че следващата седмица ще бъде интересно.

# 556
Готина компания са събрали.  Само Оряшкова бих заменил за Мишо или Радо например.

# 557
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Харесва ми тази Черешка, Рълев се представя повече от добре като домакин.
Чакам Гатьо и Мастагарков, Оряшкова и МудИва не съм ми особено интересни.

# 558
Гатьо го слагат за сеир.Харесват ми и на мен участниците и ще следя😊

# 559
Mиналата седмица я пропуснах (ангажименти много),но тази седмица съм на линия,още повече,че участват хора от любимо мое тв предаване.

Рълев си сготви,менюто му беше традиционно и добре измислено.Десерта не ми хареса,но дюли и аз не обичам. Тричави и специфични на вкус.
Компанията малко 'заспала", дали не е заради Гатьо и конфликта му с Мудева и Оряшкова,не знам...

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 21:17 от Adoralova

# 560
  • софия
Mиналата седмица я пропуснах (ангажименти много),но тази седмица съм на линия,още повече,че участвах хора от любимо мое тв предаване.

Рълев си сготви,менюто му беше традиционно и добре измислено.Десерта не ми хареса,но дюли и аз не обичам. Тричави и специфични на вкус.
Компанията малко 'заспала", дали не е заради Гатьо и конфликта му с Мудева и Оряшкова,не знам...
Гатьо каза" стипцави" 😂

# 561
Очаквах да са по-весели, по-ведри, защо изглеждаха измъчени и заспали..

# 562
Гатьо си е селтак, както винаги. А за тактичност и дипломатичност... не говорим.
Гатьо каза" стипцави" 😂
То това да беше... че не знае "стипчиви". В  "Игри на волята" бяха бисери всяка вечер. Е, утре ще слушаме за "пеканите" ястия.
Готина компания са събрали.  Само Оряшкова бих заменил за Мишо или Радо например.
Не става, понеже ще станат 4 мъже. А обикновено в Черешката гледат да са горе долу по равно половете... (2+2, когато участват четирима или 3+2 когато участват петима)

# 563
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Първа вечер не са се отпуснали, Гатьо май още има зъб на амазонките, а и
точно тези участници не са от най-разговорливите. Ако искахме много приказки
и шоу трябваше да викнат Мартин, Виолета, Денислава и Вальо Satisfied.

# 564
Хаха представям си каква логорея ще е с тези 😂😂😂

# 565
Харесвам Рълев, ама повече слушах. Тоя селтак обаче, Гатьо ли е какъв е там, направо ме изнерви! Хем прост, хем пък много мнение има за всичко. Не знам ще го изтърпя ли още 4 дни, ма то не остана нищо за гледане.

# 566
  • София
На мен ми харесаха, ще ми е приятно да ги видя и извън плажа.

Мудева ме разби със салатата.

# 567
  • София
Доста заспал епизод. Голяма греда с женския избор на гости.
Рълев ми хареса като цяло, справи се, ама нищо особено.
Като цяло само Гатьо беше интересен.

# 568
Момчето е страхотно.Не съм очаквала и няма нужда да е топ кулинар.Има толкова други таланти,които е развил за разлика от повето му връстници.Гледах само готвенето и като дойдоха гостите.Скука било казвате.Ще видим утре как ще е.
Добре ли го оцениха?

# 569
38 точки. Мудева и Гатьо с по 9 точки😒

Общи условия

Активация на акаунт