🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 562
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
И той като е чел Хемингуей, та какво? Това не му пречи да се излага пищно и той...

# 631
Всеки има право да се забавлява както намери за добре. Не знам кой е участвал в Игрите, не казвам, че всички са еднакви по степен на интелигентност и ум, но Хемингуей поне от обща култура може да се знае. Няма какво да пиша повече, публикувах го, защото според мен Гатьо си отговаря на това ниво.

# 632
  • София
Ние не коментираме твоя пост, а неговия. Тук не става въпрос за Гатьо, той е писал заключения за всички играчи. Гатьо си е военен на ниско ниво. Едва ли някой очаква да има особена обща култура. Отговаря си на заявката, която даде. Не ми допада как се държи, но това е друг въпрос. Намирам прилика между Гатьо и Кацаров и на двамата номерът в живота им е да уязвят другите.

# 633
  • Варна
Аз пък много се забавлявам с Гатьо, добряк е.

# 634
Аз пък много се забавлявам с Гатьо, добряк е.
Разликата между глупак и добряк е много тънка. Тук липсва.

# 635
  • Варна
Да, няма много високо IQ, обаче не е и злонамерен.

# 636
  • София
Доста разочароваща вечер на Гатьо.
Тортата не беше негова според мен. Рибара опропастена.
Защо гостите не хапваха от мезетата? По това си личи каква е атмосферата и колко се чувстват близки и как са предразположени.
Ненужни заяждания с Мудева и Оряшкова.
Оцена 7 макс при много добро сърце...

# 637
  • София
Аз до сега на никоя вечер бе съм видяла да ядат от мезетата, а аз умирам за тях. Още не съм гледала епизода.

# 638
Къде мога да открия рецептата за тортата? Не съм гледала епизода, не знам дали там я казва.

# 639
# 640

о, любимата ми торта с малки подобрения за моя вкус! превъзходна е и супер елементарна.

# 641
някой има ли рецептата на основното на Рълев?

# 642
  • България
Помня когато участваше оперната певица Мила Михова, настоящата жена на Иван от Иван и Андрей, още две актриси и Гъмов - дамите се утрепаха да готвят като за световно, беше висш пилотаж всичко и разговорите им бяха много приятни. Тези петимата от ИВ са тъжна картинка на участници в Черешката.

# 643

о, любимата ми торта с малки подобрения за моя вкус! превъзходна е и супер елементарна.

Може ли подобренията?

# 644
Съвсем дребни - бе слагам боровинки, не слагам вода за задушаване на тиквата и не топя бисквитите в мляко. Тортата е ммммммм! А аз съм много капризна на торти. Връх е тази

Общи условия

Активация на акаунт