Забременели след инвитро 53

• 50 596
  • 829
  •   1
Отговори
# 150
Леле почти до края , горката Confused
Аз трети месец го слагам и вече е голяма мъка, няма място , на което да не боли, но ми казаха да не сменям, а да продължавам само в корема Close

# 151
Симбо, разбирам те напълно 😘 Ние сме в почти едни и същи седмици с теб, аз съм 10 + 4 сега, наистина е доста тегаво, но пък много мина, мъничко остана. Ще се справим! ❤️

Леле почти до края , горката Confused
Аз трети месец го слагам и вече е голяма мъка, няма място , на което да не боли, но ми казаха да не сменям, а да продължавам само в корема Close

# 152
О да! Стискам палци на всички ни! Heart

# 153
Здравейте,

Интересува ме дали някоя от вас е успяла да забременее от трансфер на морули? Благодаря предварително!

# 154
  • София
Здравейте!

Тези резултати са преди да си сможа утрогестан вагинално и пролутекс инжекция. Как ви се струва прогестерона? 10 г.с. съм.
Писах на лекаря за всеки случай, че нещо се притеснявам.
Здравейте,

Интересува ме дали някоя от вас е успяла да забременее от трансфер на морули? Благодаря предварително!

# 155
Според мен прогестерона е добре,  и другите изследвания също са добре.
Мисля, че нямаш повод за притеснение, освен ако имаш някакво зацапване.

# 156
  • София
Аз днес направо си отидох на преглед и да ми вземат кръв за пренатален. Всичко е наред, даже някои неща ще ми ги спират по схема. Каза ми док, че прогестеронът е супер. Наистина се бях притеснила излишно.

# 157
А на вас,колко прогестерон и до коя седмица ви изписаха?
Чета някакви неща за високите дози прогестерон и се чудя.

# 158
Аз бях на вагинален прием на прогестерон до 21седм. Намалих го по схема за две седмици и го спрях. Нямах притеснения относно поставянето му,понеже бях бременна с момиче. Аз също четох доста мнения,че не е добре излишно да се приема прогестерон ако плода е момче,но това е според някои лекари,по точно един със сигурност знам аз,но дали е така само може да гадаем. За този лекар се пишат доста противоречиви мнения все пак!

# 159
Да, именно,и аз четох проучвания,че при бременни с момчета евентуално дава някакъв повишен риск,но проучванията са за гризачи все пак.
Но има някакво насадено мнение из групи,че е опасно,и затова се чудя.
Аз слагам 2×1 циклогест и отделно пролутекс,и колкото и да се старая да не обръщам внимание на статии и различни мнения,ги вземам под внимание.

Аз бях на вагинален прием на прогестерон до 21седм. Намалих го по схема за две седмици и го спрях. Нямах притеснения относно поставянето му,понеже бях бременна с момиче. Аз също четох доста мнения,че не е добре излишно да се приема прогестерон ако плода е момче,но това е според някои лекари,по точно един със сигурност знам аз,но дали е така само може да гадаем. За този лекар се пишат доста противоречиви мнения все пак!

# 160
Ако ви се налага да приемате прогестерон,тоест ви е нисък,то в  случая нямате голям избор. Не се филмирайте излишно. Аз в коментара си визирам док Сигридов. На много дами е помогнал,но и с много се е държал грубо. Бих ви дала съвет да четете по малко в интернет,понеже прочетеното няма да ви донесе спокойствие,а единствено ще ви насади напрежение и размисли!

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 19:48 от Милото

# 161
Аз слагам пролутекс от имам чувството вече 100 години Confused Grinning
Казаха ми до 12та седмица и директно спиране. Успех!

# 162
Моя доктор ми е казвал за естрофема,че не е ок да се приема продължително ако сме бременни с момче, а не за прогестерона.

# 163
Моя доктор ми е казвал за естрофема,че не е ок да се приема продължително ако сме бременни с момче, а не за прогестерона.
Аз знам за прогестерона,понеже е женски хормон.

# 164
Да, за прогестерона. Аз моя до 12+3 седмица постепенно го спирах, тогава последната глобулка сложих. 12+6 бях на фетална и БХС, доктора одобри. Преди това той ми каза как да го спирам. Каза, че вагиналните се удължават заради шийката ако се налага.

Общи условия

Активация на акаунт