Забременели след инвитро 53

• 49 746
  • 829
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,до скоро пиех много лекарства (около 20 хапчета на ден), сега постепенно започнах да ги намалявам в 10г.с.Възможно ли е и те да допринасят за гаденето,умората и повръщането - пиех Естрофем, Пролутекс, Дуфастон, Утрогестан, Ношпа, витамин ц и к и витамини за бременни??

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 15:27 от Victoria Stoyanova 705986

# 196
На мен гаденето започна в 8 седмица, като в 10-11 беше най-зле. Сега в 17 още ми е лошо, но поне мога да ям храна, различна от тесто. Та мисля си, че всичко това е от бременността, не от лекарствата. Аз в 11 бях приключила с всички.

# 197
А аз малко се притеснявам Sad , защото изобщо нямам гадене.В почти 10-та съм.Има някакви моментни мнооого леки пристъпи на гадене, ама то е толкова слабо, че дори не знам дали е от това или си внушавам.

# 198
А аз малко се притеснявам Sad , защото изобщо нямам гадене.В почти 10-та съм.Има някакви моментни мнооого леки пристъпи на гадене, ама то е толкова слабо, че дори не знам дали е от това или си внушавам.

Здравейте,

В 12-та седмица съм, няма абсолютно никакви симптоми на гадене и т.н. Напълно е нормално, консултирала съм се с две лекарки по въпроса. Просто интернет статиите всяват много излишна паника по повечето въпроси, които възникват.

# 199

Здравейте,

В 12-та седмица съм, няма абсолютно никакви симптоми на гадене и т.н. Напълно е нормално, консултирала съм се с две лекарки по въпроса. Просто интернет статиите всяват много излишна паника по повечето въпроси, които възникват.

Nikol7, мога ли да Ви попитам- по време на стимулациите как се чувствахте?Мисля си дали няма връзка с това как реагира цялостно организма на хормони.Гаденето именно от това се предизвиква и има хора, които не ги бъркат хормоните.
Аз да речем се чувствах чудесно, не съм имала неразположения дори с големите дози хормони и хиперстимулацията, която получих.
През годините също, когато ми се е налагало да пия каквито и е да е хормони, съм реагирала добре.А има жени, които и противозачатъчни не могат да пият, защото им става зле.

# 200
Майка ми има 3 бременности, и никога не е имала гадене. За разлика от мен... Даже си подбирам маршрутите по улиците, да не минавам покрай закусвални, пекарни, дюнери, ...и каквото се сетите, само като погледна и ми става лошо, камо ли от миризмата. А уж по това време трябва да е отминало, ама не.
По същия начин се чувствах на две стимулации в Истанбул, лошо ми ставаше от всичко. След пункцията мина от раз.
Сега съм след ЗЕТ.

# 201

Здравейте,

Nikol7, мога ли да Ви попитам- по време на стимулациите как се чувствахте?Мисля си дали няма връзка с това как реагира цялостно организма на хормони.Гаденето именно от това се предизвиква и има хора, които не ги бъркат хормоните.
Аз да речем се чувствах чудесно, не съм имала неразположения дори с големите дози хормони и хиперстимулацията, която получих.
През годините също, когато ми се е налагало да пия каквито и е да е хормони, съм реагирала добре.А има жени, които и противозачатъчни не могат да пият, защото им става зле.

Здравейте,

Имала съм 3 стимулации. На първите две нищо, на 3-тата деня преди пункцията се чувствах малко отпаднала и това е общо взето. Може и да сте права, защото всеки организъм е различен и се влияе по различен начин от хормоните.

# 202
Аз съм в 11 г.с.,и от 6бми се гади постоянно,и повръщам почти всеки ден напоследък,повече стомашен сок.
Храня се иначе,макар и по-малко от преди,но ми се гади и ми е лошо на стомаха почти постоянно.
Пия по 1,понякога 2 дегана на ден.
Бях и в болница да ме закрепят малко,защото се бях обезводнила и нямах сили от повръщане.
Аз съм имала 3 неуспешни бременности,приключили по различно време,и с трите ми се гадеше и поръщах.
Уж трябва да отмине с времето,но да видим,докъде ще я докараме.
При някои приятелки е точно обратното,грам не им се е гадело.
Явно няма модел,при всеки е индивидуално.

# 203
Здравейте, след ин витро в Турция съм в края на 4 г.с и имаме назначен ехограф за след 2 седмици. След трансфера имам болки ниско долу като преди цикъл, спазми и придърпвания. Днес имах по-силни спазми и диария няколко пъти. Нямам кървене, но си притесних. Случват ли ви се такива неща в началото?

# 204
  • Пловдив
Здравейте, често е това с придърпванията и спазмите. На мен ми бе назначен но-шпа за да е спокойна матката.

# 205
Момичета,мина моята първа ФМ.
Засега всичко е наред,да видим докрая какво ще е.
Още 2 седмици прогестерон и го спирам.
Оставят ми клексана и Аспирина.
Относно пренаталния тест.
Една приятелка ми каза за някакъв ноещв на нашия пазар, европейски е,и е на много добри цени.
Gene Planet се казва.
Сега ще го проучим и ще преценим.

# 206
Една приятелка ми каза за някакъв ноещв на нашия пазар, европейски е,и е на много добри цени.
Gene Planet се казва.

Здравей!

Аз преди 2 седмици правих тест там, най-пълният пакет, излезна всичко отрицателно. Дано и в действителност да бъде така.

# 207
Май е NIFTY тест или греша?
Колко е пълният пакет, 1300 ли?
Ние се колебаем още между този и cellgenetics.

Gene Planet се казва.

Здравей!

Аз преди 2 седмици правих тест там, най-пълният пакет, излезна всичко отрицателно. Дано и в действителност да бъде така.

# 208

Gene Planet се казва.

Здравей!

Да, 1300лв.
Първоначално друг лекар ми предложи и на мен cellgenetics, но се отказах тъй като кръвта се пращала уж в САЩ и ми звучи всичко доста невероятно.
Прилагам снимки на резултата

# 209
Благодаря Ви и честито за хубавия резултат.
Те всички тестове измерват едно и също,само Панорама,както споменаха тук,е валиден допълнително и за триплоидия.

Gene Planet се казва.

Здравей!

Да, 1300лв.
Първоначално друг лекар ми предложи и на мен cellgenetics, но се отказах тъй като кръвта се пращала уж в САЩ и ми звучи всичко доста невероятно.
Прилагам снимки на резултата

Общи условия

Активация на акаунт