Забременели след инвитро 53

• 50 561
  • 829
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,аз съм на пролутекс, естрофем ,утрогестан, дуфастон и ношпа и витамин к и витамини за бременни, направо вече ми е писнало с тия лекарства, в 9г.с. +5 съм и не знам още колко ще искат да ги слагам,половината от лекарствата са след прокървяване 3 пъти в рамките на няколко дена…

# 181
На мен ми спряха хормоналните препарати в 12 г.с., защото тялото вече произвеждало само повече от това, което приемам като хапчета/инжекции.
Но торбата с витамини и добавки тепърва предстои Simple Smile

Здравейте,аз съм на пролутекс, естрофем ,утрогестан, дуфастон и ношпа и витамин к и витамини за бременни, направо вече ми е писнало с тия лекарства, в 9г.с. +5 съм и не знам още колко ще искат да ги слагам,половината от лекарствата са след прокървяване 3 пъти в рамките на няколко дена…

# 182
Здравей, казаха ли ти да почиваш повече?
Аз имах прокървяване в 6 г.с., в моя случай с отлепване, и препоръките бяха повече почивка, никакво вдигане на тежко, избягване на стълби и баири. Препоръчвам го и на теб, докато отшуми всичко.
Също така, спиране на кръворазреждащи, ако се приемат такива.
Успех!

Привет, днес бях на преглед и всичко е наред, но пиша за да дам информация, ако някой мине през подобно нещо. През седмицата имах кафеникаво зацапване, което вчера стана червеникаво и по-обилно. Поизплаших се и преместих прегледа от понеделник за днес.
Казаха ми че няма отлепване, но има наченки на такова. Засилиха ми дуфастона на 2х2 и да пия 3х1 но-шпа в следващите дни. Ако до 3-4 дни не е преминало или се засили ще ме приемат за задържане, но АГ каза че очаква да не се стига до там.
Подобно зацапване било много често срещано при бременностите след инвитро.

# 183
Аз имах прокървяване в 6 г.с., в моя случай с отлепване, и препоръките бяха повече почивка, никакво вдигане на тежко, избягване на стълби и баири. Препоръчвам го и на теб, докато отшуми всичко.
Успех!

Мерси, Inga07! Да, казаха ми да пазя леглото 3-4 дни и би следвало да отшуми дотогава. Изрично питах за акард-а и фраксипарин-а и ми казаха да си ги продължавам. Дано е достатъчно и не се стигне до отлепване.

# 184
Gelatto, съветвам те да спреш Акард за седмица. Фраксито си го продължавай. Пази леглото и ще мине 🍀

# 185
Мен също ми казаха категорично,да не спирам Аспирина и Клексана.
Правих кръвни,засега всичко е наред,въпреки че и аз се притеснявам заради комбинацията от Аспирин и клексан.
Успех!

Мерси, Inga07! Да, казаха ми да пазя леглото 3-4 дни и би следвало да отшуми дотогава. Изрично питах за акард-а и фраксипарин-а и ми казаха да си ги продължавам. Дано е достатъчно и не се стигне до отлепване.

# 186
Успех!

В коя седмица си? Че една позната ми беше казвала,че при инвитро е много характерно прокървяването м/у 6-та и 8-ма седмица.

# 187
Sunshine, тъкмо там съм - 7 седмица. Явно наистина е много характерно, но бих се радвала да ни предупреждават за вероятността. Ясно че никак не е маловажно, но ако си подготвен психическо че се случва би било много по-лесно за психиката.
Добавям: При мен днес вече са доста по-добре нещата и зацапването намаля доста. Вече си е тъмно кафяво т.е. няма ново разкъсване.

# 188
Sunshine, тъкмо там съм - 7 седмица. Явно наистина е много характерно, но бих се радвала да ни предупреждават за вероятността. Ясно че никак не е маловажно, но ако си подготвен психическо че се случва би било много по-лесно за психиката.
Добавям: При мен днес вече са доста по-добре нещата и зацапването намаля доста. Вече си е тъмно кафяво т.е. няма ново разкъсване.
Радвам се и стискам палци,всичко ще е наред ♥ Мен също ме е страх и постоянно си следя бельото … споделих с моята репродуктивна и тя каза да св успокоя,да се радвам на бременността и каквото има да става-то ще си стане. Гаранция няма през целите 9 месеца… какво да ти кажа.. стискай зъби и дръж това бебоче да не ходи никъде ♥

# 189
Мили момичета, здравейте.
Имам един въпрос...още преди трансфера доки забрани половите контакти. Вече съм в началото на трети месец 9-10 г.с. Та искам да попитам и вас..имахте ли такива забрани и ако да, до кога сте спазвали такива указания. Не е нещо супер важно, но знаете нуждичка...и то сега с тия хормони. Благодаря!

# 190
На мен нищо не са ми забранявали. АГто каза обаче, че е по-добре да изчакаме. Нищо нямало да стане, но за да не се обвиняваме, ако все пак се случи нещо.

# 191
Мили момичета, здравейте.
Имам един въпрос...още преди трансфера доки забрани половите контакти. Вече съм в началото на трети месец 9-10 г.с. Та искам да попитам и вас..имахте ли такива забрани и ако да, до кога сте спазвали такива указания. Не е нещо супер важно, но знаете нуждичка...и то сега с тия хормони. Благодаря!
Всеки случай е индивидуален. На мен ми беше забранен през цялото време. Бях с ниска плацента,ранни контракции и болки. На края вече имах зелена светлина,но влагалището ми,срамните ми устни бяха подути,като маймунска уста😂😂 Та така цяла бременност без и след като родих чаках лохиите да минат,та чак след тях. Питайте следящият ви гинеколог все пак вие сте различен случай☺

# 192
На мен след прегледа за установяване на бременност ми казаха, че не е забранено, но ако можем да издържим, по-добре да си го спестим. Като влязох във втори триместър питах пак, отговора беше "може, ама така по-пенсионерската, по-лекичко". Щастлива се прибрах и предадох казаното на мъжа ми, а пък той ме отразя...страх го беше да не си докараме проблеми. Така си изкарахме цяла бременност. В общи линии от последния секс преди забременяването до следващия път минаха 11месеца.
И все пак ако имате зелена светлина от лекар и се чувствате комфортно, не виждам проблем.

# 193
Имам две бременности.Първата след ин витро,втората спонтанна.И двете ми ги следеше един и същи лекар-до 12 седмица ми беше забранено.След това каза,че може ,но аз пък като че ли се спирах сама. от страх да не направим някоя беля.

# 194
и ние не рискувахме, цяла бременност не съм правила секс... имах болежки и контракции

Общи условия

Активация на акаунт