Забременели след инвитро 53

• 50 577
  • 829
  •   1
Отговори
# 270
Записвам се и аз в темата, дано да е за дълго.

Момичета, как се справяте с болните хора около вас? Опасно ли е за ембриона, ако настина или прихвана хрема от някого?
При нас постоянно идват приятели и роднини, къде с преспиване, къде не, и сега усещам, че прихващам от един хремав гост. Яд ме е, че толкова се пазя, на работа не ходя тези дни, и накрая това. В такива случаи тялото отхвърля ли ембриона, докато се бори с вируса, или няма да бъде засегнат?

Бременните боледуват също, 9 месеца са голям период от време. Но от теб се иска максимално да се пазиш.
Това не включва срещи вкъщи с много хора, или навън в големи компании.
Заради бременността не отидох на един рожден ден, който беше важен.С риск да обидя някой, детето ми е по-важно от всичко.
В работата малко да усетя, че някой е болен- слагам маска.Мислят ме за параноичка(защото не знаят, че съм бременна), но това да ми е проблемът.
Иначе, за самите вируси, не знаеш до къде ще се усложнят при теб. Не можеш да пиеш почти никакви лекарства и за това е хубаво да се пазиш.

# 271
Това, ако не е в клиника "Надежда", на! 😊 Лошото е, че рядко са лекарите, които споделят радостта и емоцията на пациентите си. Повечето от тях са като роботи...,претоварени и уморени...

Благодаря ви за мнението, но ако няма закон, който да ме задължава, няма да отида. За първи път видях ембрион в матката, за първи път видях, че съм бремнна, а една добра дума не чух, по скоро получих отношение като към дементирала. На всеки преглед ми се повтарят едни и същи неща. През целия път до вкъщи ми се ревеше и сега също.
Даже и на този преглед не ми се ходеше, ама аз от приличие...

# 272
Bubabest, позна. Може да са претоварени и уморини, но някои неща ни се случват за първи път, а и на мен всеки път ми се припомня, че моите ембриони са били тридневни и така нататък. С дебело подчертаване на огромната ми грешка. Е, как да не му писне на човек, вече сърце нямам да издържам.

Скрит текст:
Ако някой може да ми препоръча жена АГ в София, която да проследява, ще се радвам. Може и на лични.

# 273
Какво значение има колко дневни са били Е?! Бременността е факт! Моето чудо, с което седя и си играя  в момента на килимчето на земята е от 3-дневен ембрион. ❤️
Сега си емоционално нестабилна заради хормоните, което е разбираемо. Така ще бъде и през цялата бременност 😊, затова си избери друг АГ, за да ти е комфортно и спокойно поне в тази насока.
P. S. А и се досещам кой е лекарят 😂...

Bubabest, позна. Може да са претоварени и уморини, но някои неща ни се случват за първи път, а и на мен всеки път ми се припомня, че моите ембриони са били тридневни и така нататък. С дебело подчертаване на огромната ми грешка. Е, как да не му писне на човек, вече сърце нямам да издържам.

Скрит текст:
Ако някой може да ми препоръча жена АГ в София, която да проследява, ще се радвам. Може и на лични.

# 274
Имам питане - кога ви спряха медрола - за тези, на които е бил изписан след трансфер.

# 275
Имам питане - кога ви спряха медрола - за тези, на които е бил изписан след трансфер.

На мен ми го спряха в 12 седмица.

# 276

На мен веднага след положителен кръвен тест. Резултата ми беше към 400чхг. Може би има връзка и с това че бях настинала тогава и трябваше да подсиля имунитета

# 277
Здравейте! С радост се включвам в тази тема, защото още свиквам с мисълта, че в мен малката ни снежинка расте и става все по-голяма. Сега съм в 7 г.с. Чухме вече сърчицето. След 2 седмици ме очаква първата среща с д-р Сигридов след повече от 12 години.

# 278
Здравейте момичета, лека и успешна бременност на всички. Да ви питам по каква схема ви спряха естрофема и в коя седмица?

# 279
Здравейте момичета, лека и успешна бременност на всички. Да ви питам по каква схема ви спряха естрофема и в коя седмица?
Мисля, че беше около 7-10 седмица. Имах 7 дни 2х1, и след това 7 дни по едно на ден. Преди тази схема си го пием 3х1

# 280

Бях на 3х1 т., в 7+2 г.с. ми го намалиха на 2х1 т. за седем дни, след което да го спирам.

# 281
Момичета, имам следния казус. През август замразихме ембриончета в болница Щерев. Късно снощи изживях шок като си погледнах договора - срока ни за съхранение е до 26.02.24. Има клауза че непотърсени до 6 месеца след крайния срок ембриончета се унищожават. Опитах да се свържа още днес сутринта, но няма дежурни на телефона през уикенда. Ще им звънна понеделник сутрин, но до тогава ще съм на ужасни тръни.
Някой минал ли е през подобна ситуация? Май търся успокоение че тази клауза наистина се спазва.

# 282
Нямат право да унищожат туко така. Обадете се в първия работен ден. Няма да има проблеми.

# 283
Момичета, имам следния казус. През август замразихме ембриончета в болница Щерев. Късно снощи изживях шок като си погледнах договора - срока ни за съхранение е до 26.02.24. Има клауза че непотърсени до 6 месеца след крайния срок ембриончета се унищожават. Опитах да се свържа още днес сутринта, но няма дежурни на телефона през уикенда. Ще им звънна понеделник сутрин, но до тогава ще съм на ужасни тръни.
Някой минал ли е през подобна ситуация? Май търся успокоение че тази клауза наистина се спазва.
В клиниката, където правих аз процедурата, също бях платила за 6 месеца. Тия 6 месеца изтичан в понеделник, но още преди ми бяха казали, че от там се обаждат на всеки, за да му напомнят, че срокът изтича. Може би политиката навсякъде е различна. Не мисля,че ще ги унищожат, но се обадете в понеделник, за да разпитате.

# 284
Ох, и аз имам един замръзен, има доста време до края на 6-те месеца, но ще си го запиша в календара ако случайно не се обадят.
Момичета да ви питам нещо. От вчера слетобяд се уредих с кафеникаво зацапване, пренебрежимо малко е и е само по ежедневната превръзка и се чудя какво да правя, защото са почивни дни и не знам кой ще намеря по клиники и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт