Забременели след инвитро 53

• 50 537
  • 829
  •   1
Отговори
# 255
Сега си погледнах документите: в 7+4г.с е измерено 11мм, а в 8 г.с 15.5мм.

Arockalypse99, днеа бях на преглед. Вече имаме ембрионче и сърдечна дейност. Но докторката каза, че пак й се вижда малко 9мм е в 7г.с и 2 дни. След 10 дни пак съм на преглед. Ще се опитан да запазя спокойатвие и да изчакам до прегледа.
Много благодаря за подкрепата!
При вас колко мм е плодният сак в 8 г.с?

# 256
Това е размера на плодният сак, така ли?

Сега си погледнах документите: в 7+4г.с е измерено 11мм, а в 8 г.с 15.5мм.

Arockalypse99, днеа бях на преглед. Вече имаме ембрионче и сърдечна дейност. Но докторката каза, че пак й се вижда малко 9мм е в 7г.с и 2 дни. След 10 дни пак съм на преглед. Ще се опитан да запазя спокойатвие и да изчакам до прегледа.

# 257
Момичета, при вас кога се появи леко гадене? 9ти ден след трансфер на 5-дневни съм, с положителен уринарен тест, и днес цял ден ми се гади леко, а мисля, че е много рано за такива симптоми. Не е от лекарствата, тях си ги приемам едни и същи вече няколко седмици. Дали пък е възможно да е от бременността вече?

# 258
Момичета помагайте ,че ще лудна.
На 12ти ден след инсе - ЧХГ 267 IU/L
Днес повторих  в същата лаборатория 1092 IU/L (минали са  около 40 часа от последното ЧХГ)
 Какво се случва? Защо е толкова високо?
Прогестерона е 190 nmol Добре ли е?

# 259
Според мен е внушение или вирус. Твърде рано е според мен. Чхг все още не се е натрупал за да отключи симптом. Аз с първата си бременност в 6г.с започнах със симптомите. Сега съм 7г.с и все още нямам симптоми.
Но, все пак при всеки е различно.

Момичета, при вас кога се появи леко гадене? 9ти ден след трансфер на 5-дневни съм, с положителен уринарен тест, и днес цял ден ми се гади леко, а мисля, че е много рано за такива симптоми. Не е от лекарствата, тях си ги приемам едни и същи вече няколко седмици. Дали пък е възможно да е от бременността вече?

# 260
Здравейте,

Сега си погледнах документите.

В 5 г.с. + 5 дни плодният сак е бил 9.8 мм.
След като сме видяли ембриона и сме чули пулса, са започнали да описват размера на самия ембрион. В 7+4 е бил 13.3 мм.

Arockalypse99, днеа бях на преглед. Вече имаме ембрионче и сърдечна дейност. Но докторката каза, че пак й се вижда малко 9мм е в 7г.с и 2 дни. След 10 дни пак съм на преглед. Ще се опитам да запазя спокойствие и да изчакам до прегледа.
[/quote]

# 261
Здравейте. Днес минах първия си преглед и записах час за следващия път. Чудя се дали съм задължена да отида при репродуктивния си отново? Искам друг да ме следи.

# 262
Здравей,

Защо да си задължена, ако не се чувстваш комфортно отиваш при друг лекар. Бъди сигурна, че лекарите не ги премислят толкова много нещата като нас и не им пука особено. 

[/b][/b]
Здравейте. Днес минах първия си преглед и записах час за следващия път. Чудя се дали съм задължена да отида при репродуктивния си отново? Искам друг да ме следи.

# 263
Моето мнение е, че репродуктивния е следил нещата от самото начало и е хубаво поне до 12 седмица да те проследи той, ако разбира се прави това. След това си избери друг лекар.

# 264
Аз също искам при друг.Ще се запиша при Ковачев.

# 265
Мен репродуктивната че прегледа последно в 7+ седм. Даде ми схема за лекарствата в коя седмица и как да спирам и ме отпрати. Не знам може би си мислише,че щом съм от провинцията няма да ми се иска да пътувам до София,но даже не ми предложи да я посещавам🤷♀

# 266
Благодаря ви за мнението, но ако няма закон, който да ме задължава, няма да отида. За първи път видях ембрион в матката, за първи път видях, че съм бремнна, а една добра дума не чух, по скоро получих отношение като към дементирала. На всеки преглед ми се повтарят едни и същи неща. През целия път до вкъщи ми се ревеше и сега също.
Даже и на този преглед не ми се ходеше, ама аз от приличие...

# 267
Благодаря ви за мнението, но ако няма закон, който да ме задължава, няма да отида. За първи път видях ембрион в матката, за първи път видях, че съм бремнна, а една добра дума не чух, по скоро получих отношение като към дементирала. На всеки преглед ми се повтарят едни и същи неща. През целия път до вкъщи ми се ревеше и сега също.
Даже и на този преглед не ми се ходеше, ама аз от приличие...
Може ли да споделите коя е лекарката? Ако е удобно разбира се

# 268
  • София
Фрида, не се измъчвай с такъв лекар. Поради тази причина (и други има, но е дълго) смених настоящата, при която ходя на женска консултация и се преориентирах дори за болницата за раждане. Никой не може да те задължи да правиш каквото и да е.
Не си заслужава дори от приличие.

# 269

Може ли да споделите коя е лекарката? Ако е удобно разбира се
[/quote]

ще ви пиша на лично

Общи условия

Активация на акаунт