Мами с термин Март 2024

• 58 705
  • 817
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте ,а за киселините нещо приемате ли и какво

# 316
На нас близки ни направиха парти изненада, и то защото мъжът ми имаше мерак да пукне балон с конфети, но бяхме 6 човека само. Не съм качвала снимки в социалните мрежи или канила гости. 😅 После си хапнахме хубаво и това беше.

Правихте ли gender party.

# 317
Не сме. Нито сме и качвали във ФБ, че съм бременна. Гледам ги моите фб приятели едва ли не с теста си качват, че чакат бебе. Аз това не го разбирам, но не осъждам никого, който го прави!!
Планирам за Коледа да си направим една хубава фотосесия с ММ и голямото ми коремче и тогава да си кача някоя снимка. Simple Smile

# 318
На нас днес ни написаха пола на листче и мислим да си направим такова скромно парти като изненада за нас самите и родителите ни.

# 319
  • София
Здравейте, мили бъдещи мамчета. И аз се записвам с мартенско момченце Simple Smile До момента карах рискова бременност и силно се моля от сега нататък нещата да са наред с мен и беб.

# 320
Започнахте ли да осещате бебетата си

# 321
Ние чакаме момченце.
Blue Heart

Усещам го ,но не постоянно. Може би 3-4 пъти до сега и то вечер като легна .

Стели успех и дано всичко е наред.

# 322
Вчера усетих бълбукания. Но бебето не съм усетила ясно още. Аз съм с предна плацента. Четох, че поради тази причина ще усетя по-късно движения.

# 323
Вчера усетих бълбукания. Но бебето не съм усетила ясно още. Аз съм с предна плацента. Четох, че поради тази причина ще усетя по-късно движения.
Същото и при мен. В коя седмица си?

# 324
Почти в 16-та. За плацентата и късното усещане не ми обясни доктора, аз си прочетох сама в интернет. 😃 Каза само, че няма нищо притеснително.

Същото и при мен. В коя седмица си?

# 325
И аз в 16 г.с. почувствах първите бълбукания, но вече в 18 г.с. не усещам нищо друго освен това. 🤨

# 326
Момичета, някой от Бургас, който си е правил пренатален тест да сподели къде?

# 327
Момичета предстои ми ранната фетална, след БХС. Интересно ми е дали ще ми дадат цветна снимка ? Минахте ли я вече ? Аз съм 17гс.

# 328
След БХС реших да си направя и Vision (по желание) имам скоро час при АГ най-вероятно и аз ще бъда следваща за ранна фетална и ще споделя.

Между другото и при мен се усещат вече на няколко пъти едни бълбукания, но до там. Sweat Smile

# 329
Аз минах ранна фетална, но не ми дадоха цветна снимка,  ами една, която прилича на 3D. 😃 Ама тя милата е толкова малка още, че човек трябва много да се вгледа, че да разбере какво вижда. 😃 Поне при мен е така.

Момичета предстои ми ранната фетална, след БХС. Интересно ми е дали ще ми дадат цветна снимка ? Минахте ли я вече ? Аз съм 17гс.

Общи условия

Активация на акаунт