ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
И при нас няма още дата за РС. Иначе е вдъхновен от учителя по история, супер интересно разказвал...за първи път виждам ентусиазъм у моя син, свързан с учене. Засега повечето му харесват, все още не е видял биология, география и БЕЛ. По немски ще е интересен сблъсък, не го е изучавал, ще видим, засега не можел да изрази мнение.

# 466
  • Разпиляна във въображението
Тони, надявам се. Просто се изненадах, че каза ниво А2 при завършването.

# 467
Днес ще имат входно по биология. Пратила им 30 страници за подготовка. Само не разбирам за какво е тази мъка? Нещо, което е учено преди 2 години.

# 468
Няма да има входно по нито един предмет, който не е учен миналата година.

# 469
И при нас мина РС,нищо особено(стегнато и делово,стандартното).
Днес ми писа,че минало входното по англ.език и да се прекръстя за късмет.Първи час и хоп за здравейте едно тестово обследване,хммм,кому е нужно????Знам,че ще поправи тази оценка,надява се за 4ка,сложно и обемисто било.
Започва с немски обнабежден и надъхан,дано се справи,че няма как да помагаме,а учител да търся за 3ч не ми се иска.
Съобразително дете си имаш ,Тони.

# 470
  • Бургас
Тататуни,как за какво ще му е тази история - учител ! Има страшен глад за учители по всички предмети!

# 471
  • Пловдив
Приемам предложението за отслабване. От днес тези пломби ще са на по-висока цена.

# 472
Благодаря ви момичета, със сигурност и вашите деца ще постъпят така.

Радвам се, че РС - щи са ви минали добре.
Татунче, ти поне си видяла 3, реално 2, което е нещо, защото аз само класната видях.

Мириел, ако има къде да видиш списък с учебниците от миналата или тази година, на горните класове, ще можеш да разбереш, втория чужд до кое ниво ще го учат. Там си пише, така чеее, само трябва да се задействаш и да се правиш на книжен плъх, туй последното редче е шегичка, но наистина се поразрови.

Бобси, защо клоните към бананите, нека да е поне боровинка, къпинка, нещо по тъй. А и за НЕ, ако искаш, веднага ще ти пратя линкчета, за да се упражнява.

Карзче, не мой тъй бе душатааа, ми ако вземе да стане учител, пък като се промени и стане от гадните учители, няма ли да те е жал за внучетата ни. Пак се пошегувах, но и История да ечиш е чудесно, но винаги има едно но, може пък в бъдеще да не го влече чак толкоз, че да стане учител.

Рениии, недей, тамън пациентите се наканиха да дойдат при теб, а тииии, ще качваш цената, срамота.

Вампирче, действайте със форумната, другата, котато тогава.

# 473
Карзче той учител, не иска да става. Политиката го влече (детската му мечта )  предполагам заради историята но и за това не става, защото много държи на честността.  За това се насочи към софтуер и хардуер.
Тони таз история му е любов от 7 годишен и става по зле 😂
Времето ще покаже,  за сега трябва само да учи, да са здрави и да няма войни. Както казваше баба, за всеки камък има място. 🙂

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 11:13 от tatatuni

# 474
Вторият предмет и при нас е до А2. Много ме е яд, защото повечето деца писали само ФУЧ английски и по немски няма да има. С тия 2 часа седмично нищо няма да научи. Уж, са казали, че които са писали и немски щели да ги пратят в някоя група. Дано!

Не са казвали да имат входяши по неизучаваните миналата година предмети.

# 475
Тататунче, лошо няма да го влече, но ако е чак толкоз дълбока любовта им, може да скриеш бумагите, за да не ги вижда, но той пък ще се рови в нета. Значи не мое ги разделиш, щом се обичат толкоз много, нема ги закачаш.
Казваш, че държи на честноста, лошо няма, тамън ако стане политик или президент, ще настани само такива като него, и страната ни ще се оправи. Но то никога нищо не се знае, колко ей тъй от нищото цъфнаха във власта.
Баба ти е била умна жена.
Но пък и софтуер и хардуер също ще са му полезни в бъдеще, с каквото и да се захване, ще му е в плюс всичко което учи сега.

Аз ся погледнах също списъка от мин. година. При нас също е до А2.1 за единия и В1.1 за другия, съответно руски и немски. Като езиковата са горе - долу и те до там.
А и от първия не виждам много да напредват ( АЕ ), та какво да очаквам от втория ( РЕ, НЕ ), излиза така, все едно даваме едни пари на вятъра за учебници, а ще тъпчат и дъвчат на едно място.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 11:42 от Тони🍀

# 476
Значи си е масово до А2. Ще продължа да обработвам малката. Гледах Гьоте онлайн, но там са за след 16 години.

# 477
  • София
Има си наредба и там е казано до кое ниво се учи ЧЕ при рзличните хипотези. Който се интересува...

# 478
  • София
Изпуснала съм темата Simple Smile Но като гледам е пусната докато сме били на море Simple Smile

Свърши ваканцията. Момъкът беше доволен от почивката.
Показваше ми как може да легне на дъното на басейна. Той се потапя и потъва, може да седне на дъното, а аз - изплувам кат шамандура Simple Smile
Почти нищо не прочете от зад. литература.

На 15ти ме помоли да отида с него до училище. Нещо се беше притеснил. Но като си намери съучениците ме забрави Simple Smile
С нова класна са. И тя е преподавател по БЕЛ. Старата класна е все още във вайбър групата и помага ако някой има въпроси. Може би в 11ти клас да се върне на работа (след майчинството).

РС е в началото на октомври.

За сега е спокойно и лежерно. Не съм чула за входни.

# 479
Значи си е масово до А2. Ще продължа да обработвам малката. Гледах Гьоте онлайн, но там са за след 16 години.
Има он лайн за младежи 13 до 16. А. 1.2 и А. 1.1, ако за начинаещи питате.

Общи условия

Активация на акаунт