Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
по къс протокол не запознахме със задържан фоликул, защото щеше да блокира новите антрални. може би при дългият протокол не е така

# 106
  • гр. София
Да, най-вероятно от там идва разликата.

# 107
А знаете ли на какво се дължат болките в гърдите? След трансфер съм, минаха 4 дни. От хормоните съм само на прогестерон 2×400. От него ли е? Вече и странично като спя ме болят. Тъкмо намаля болката в яйчниците след хиперстимулацията и хайде нещо ново.

# 108
  • София
При повишаване на прогестерона има такова неразположение, Аничка...Дай Боже да е някакъв супер ранен симптом за бременност! 🙏❤️🤞 Стискам палци, успех!!! 💖💖💖

# 109
Благодаря много за споделените мнения! Blush
А по време на дълъг протоколи спазвахте ли някакъв хранителен режим/протеинова диета? Също, ако някоя от вас с Хашимото може да сподели мнение как се е чувствала по време на стимулацията с покачващия се ТСХ? Hands Pray

# 110
Благодаря много за споделените мнения! Blush
А по време на дълъг протоколи спазвахте ли някакъв хранителен режим/протеинова диета? Също, ако някоя от вас с Хашимото може да сподели мнение как се е чувствала по време на стимулацията с покачващия се ТСХ? Hands Pray

Привет, аз съм с Хашимото, не съм имала промяна в усещанията, но качих тсх и промених дозата еутирокс.
Успех ви пожелавам 🍀💐

# 111
Аз съм на 0.25 мг, но не съм изследвала ТSH. Днес имах замайвания, но ги отдавам на ниско кръвно. Отделно от днес на обед пак коремът ми е подут (вчера му се радвах, че е плосък отново), но вечерта не спах почти от болки в яйчниците. Явно правя повторна хиперстимулация. Надявам се да не се влоша. Чак другата седмица ще правя кръвен тест. Още е рано. И покрай това щитовидната остана на втори план.

# 112
Здравейте момичета, започнахме стимулация от втори ден на цикъл с инжекции, но ми направи впечатление, че за първи път цикъла ми буквално спря на трети ден, това мислите ли, че е от инжекциите?

# 113
Здравейте момичета, започнахме стимулация от втори ден на цикъл с инжекции, но ми направи впечатление, че за първи път цикъла ми буквално спря на трети ден, това мислите ли, че е от инжекциите?

И моят цикъл завърши на 3-ти ден. От дозите хормони е.

# 114
Момичета, ако аз или мъжа ми имаме гъбички това би ли повлияло по някакъв начин на стимулацията,  пункцията или даването на материал за спермограма?

# 115
Лекарят ще прецени, може да отложите с месец старта. На нас ни искаха задължително чиста микробиология преди стимулацията. А след започването й сексуален живот нямам.

# 116
Момичета, ако аз или мъжа ми имаме гъбички това би ли повлияло по някакъв начин на стимулацията,  пункцията или даването на материал за спермограма?
Никакви полови контакти, иначе не би трябвало да попречи на даването на материал за пункцията. Успех! 🍀
ПП Ние никога не сме прекратявали сексуалните контакти по време на ин витро процедури(а аз имам много), но със знанието на репрото и чиста микробиология(желателно е с презерватив). Последните дни, естествено трябва да се внимава много, а и си има алтернативи.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 23:24 от Kactus

# 117
Момичета, понеже ми е първа процедура, интересно ми е, от хормоните, по-бързо ли настъпва овулацията, имате ли представа?

# 118
  • София
нв, овулацията си настъпва какво при обикновен Ц, просто вместо 1 фоликул се образуват мааалко повечко.

# 119
Момичета, понеже ми е първа процедура, интересно ми е, от хормоните, по-бързо ли настъпва овулацията, имате ли представа?

Овулацията се регулира с медикаменти. Целта е да има достатъчно на брой с еднаква големина фоликули. Аз по принцип съм с ПКЯ и на практика без овулация, но на ин витро реагират от хормоните добре яйчниците.

Общи условия

Активация на акаунт