Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 828
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Me, Myself & I, надявам се, че наистина е така и че нямате проблеми със създаването на потомството, а проблемът да е само с АМХ. Аз съм в международни групи и едната е за балансирани отклонения, без значение на кои гени, там се включват транслокации и всички вариации. За съжаление няма жена с под 3 аборта, обикновено са с по 5-6. Някои от тях не могат да си позволят инвитро с ПИД и за това числеността на абортите е толкова висока. Други след 3тия аборт разбират за балансирано отклонение в кариотипа и правят инвитро. Изключително тежко е.... Моята е от най-рядко срещаните разновидности-1:50000 🥺 Обаче това за замразяването няма логика. По принцип е точно обратното, ембриончетата се самолекуват. Ако има и минимален шанс да не оцелеят размразяването, изобщо не ги замразят. Аз съм пример, че дори и да не са генетично здрави и не много добра морфология, пак оцеляват размразяването. Имам 6 трансфера.
Стискам ти палци да са здрави ембриончетата и съвсем скоро да се похвалиш! ❤️ Не съм искала да те притеснявам излишно, просто съм се нагледала на лошо развитие и исках да помогна поне с насоки. Сега си спомних, че ми беше писала, че си със сателитен и там почти не съм го срещала, което е добре. Прегръщам те и ти желая успех от сърце! ☺️🍀❤️

# 571
Здравейте дами, благодаря ви за отговорите. Дадохте ми надежда и отговорихте на въпросите, които имах в акъла си. Говорих с мъжа ми. Записахме си час в клиника Бахчеджи София. Ако няма да се налага дълго време оставане в Турция, обмисляме да започнем лечение. Молете се за нас и ние да си гушнем нашето бебе.

# 572
Здравейте дами, благодаря ви за отговорите. Дадохте ми надежда и отговорихте на въпросите, които имах в акъла си. Говорих с мъжа ми. Записахме си час в клиника Бахчеджи София. Ако няма да се налага дълго време оставане в Турция, обмисляме да започнем лечение. Молете се за нас и ние да си гушнем нашето бебе.
Много късмет ви пожелавам! 🙏🍀💐

# 573
  • гр. София
geizer, съжалявам за случилото се, както и че не мога да помогна с насоки или обяснение за причината. Heart
Репродуктивният и/или ембриолозите дадоха ли някакво обяснение? Без да разбирам от темата, на мен също ми звучи странно и двете да не оцелеят.

Кактусче, ужасно звучи това, за което разказваш и напълно разбирам желанието ти да дадеш насоки и да споделиш опит (макар и толкова горчив, за съжаление). Cry
Като мине пункцията и видим с какво разполагаме, ще говорим с репрото и ембриолозите да видим дали ще действаме по-различно този път или пак ще правим СЕТ.
При всички случаи, пожелавам си/ни да се засечем в някоя отчетна тема съвсем скоро и да обсъждаме по-приятни теми. Heart

Мелиска, успех и наминавай да пишеш как се развиват нещата. Flowers Four Leaf Clover

# 574
Момичета,някоя от вас пила ли е естрофем преди ЗЕТ? Какво ви е мнението за него и имахте ли някакви странични реакции? На мен ми предстои прием,но четох някои лоши отзиви за него и малко съм “уплашена” 😂

# 575
Момичета,някоя от вас пила ли е естрофем преди ЗЕТ? Какво ви е мнението за него и имахте ли някакви странични реакции? На мен ми предстои прием,но четох някои лоши отзиви за него и малко съм “уплашена” 😂
Следете ако имате кисти, да не растат или да имат изменения. Иначе аз се подувам от него и задържам вода. И на TSH вижте дали ви влияе.
Друго не се сещам засега, но момичетата ще ме допълнят, както казах при всеки е различно.

# 576
  • София
Аз съм го пила след пункциите с надеждата за свеж трансфер, който не се състоя заради лошо качество на Я и загинали ембриони. Но не съм имала проблем с препарата.

# 577
Аз сега го пия(след пункция) и съм подута , но не съм сигурна от кое от всички хапчета, които взимам, се подувам 😁
Иначе други странични ефекти не виждам.

# 578
  • гр. София
Аз съм го приемала 2 пъти след свеж трансфер като втория път беше за дълго - чак до към 11-12 гс от бременността. Нямах оплаквания.

# 579
Me, Myself & I, стискам палци и на краката. Пожелавам ти от сърце свеж трансфер и здраво бебче на финал! Ще стане! ❤️🍀☺️
Успех на всички борбени жени! 🍀

# 580
Момичета, привет!
Днес ми е 8ми ден след стимулация и имам само 3 хубави /доминантни да ги нарека/ фоликули. Очаквах много повече ,но уви, както каза лекаря - важно е качеството Hug
Някой успял с такава малка бройка?
Успех на всички!

# 581
Момичета, привет!
Днес ми е 8ми ден след стимулация и имам само 3 хубави /доминантни да ги нарека/ фоликули. Очаквах много повече ,но уви, както каза лекаря - важно е качеството Hug
Някой успял с такава малка бройка?
Успех на всички!

Успехът при инвитро зависи от толкова много неща...Чела съм за успехи с 2-3 фоликула, чела съм и за неуспехи. Не се вторачвайте в бройката както ви е казал и лекаря, даже им се радвайте че ги имате и си ги отгледайте добре. Успех!

# 582
На първия преглед имах 4 големи. На пункцията изкараха 9 хубави яйцеклетки. Има време да наваксат.

# 583
  • гр. София
Отчитам се с 9 пунктирани яйцеклетки от днес. Нямам търпение утре да разбера колко са се оплодили.
Ембриолозите казаха, че ще правят калциева активация и ще ползват ембриоскоп. Някоя от вас имала ли е ембриоскоп и какво ви е впечатлението от него, видях, че не е никак евтин.

# 584
Аз съм ползвала ембриоскоп. За съжаление нямаше никакъв ефект при мен. Иначе според мен е добре да се използва. Аз преди май 300лв. платих.

Общи условия

Активация на акаунт